Zo werkt kabbala en het is doodeenvoudig

Zo werkt kabbala en het is doodeenvoudig

Ja, ik moet nog eventjes een lesje kabbala gaan geven hier, ook al doet die hele toestand al jaren niks meer. Het is niet te geloven zo eenvoudig als het is, als je weet hoe het werkt. Kabbalisten dénken dat ze ontzettend superieur en zwaar intelligent zijn dat zíj dat allemaal kunnen, maar ík weet wat ze bedoelen met al die dikdoenerij en als je dat erbij neemt, is het appeltje-eitje, echt. Jij kunt het ook en het is dus géén soortement van numerologie, zoals ik altijd heb gedacht. Dat maakt er wel deel van uit, maar de basis is een vaag en vertekend wereldbeeld. Het is een ontzettend vuige en onzuivere filosofie over wat God zogenaamd wel is en hoe zij misbruik kunnen maken van goddelijke creëerkrachten om zelf omhoog te gaan in het leven, ten koste van alle anderen.

alfa-omega
Dit zijn de Alfa en de Omega oftewel de Ein Sof in het Hebreeuws

Beginnen wij met het begin: ein sof. Jah, dat is het begin van de kabbala en het einde ook. Kijk maar eens naar het werkelijk práchtige plaatje dat ik in mekaar geflanst heb met mijn uiterst artistieke talenten. Die hebben zij immers van mij gepikt en ik kan nog geen poppetje tekenen. Gelukkig heb ik humor en maak ik er cynische grappen over, maar dit is het dus. Aangezien ik niet alleen ongelofelijk artistiek ben, maar ook een ster in duidelijke plaatjes tekenen, leg ik het even allemaal uit.

Dit is dus hier rechts wat de kabbalisten Ein Sof noemen en Jezus de Alfa en Omega. Ein Sof dat is volgens de kabbalisten dus God als zijnde een systeem. Ja, nou, een systeem is het wel, dat kan ik niet ontkennen. Kijk maar eens naar het plaatje en verbaas je over de gekte van de mens. Het waren twee verdiepingen, waar mijn man Brahman en ik (Saraswati zoals ik normaliter eigenlijk heet) gevangen liggen en men elektriciteit uit ons trekt. Een vrouw is immers een soortement van negatieve pool en een man een positieve, snap je wel? En wij hebben grotere creëerkrachten dan andere mensen, dus daar komt een hoop vlammen vanaf, zal ik maar zeggen. We zijn die krachten alleen kwijt, omdat ze in dit systeem zaten en er zelfs nú nog steeds mensen bovenop zitten, waardoor we ze niet kunnen gebruiken. Als wij dat namelijk konden, zouden we ze uiteraard niet voor onszelf alleen gebruiken, maar voor de hele wereld. De machten van het kwaad, dus degenen die hier misbruik van maakten, willen dat niet en daarom was dit systeem er.

Die elektriciteit waarvoor ze ons leegtrokken, liep dus door dat hele ding heen, waardoor mensen zich ermee konden verbinden middels zoiets debiels als kabbala, maar ook via wicca, zwarte (en witte) magie, Reiki, te diepe meditatie bij yoga en weet ik wat allemaal nog meer. Dan konden ze ons helpen leegtrekken en er zelf lekker van leven. Niet alleen over ons lijk, maar over dat van alle anderen en daarom is er altijd een kloof tussen armoede en rijkdom. Daarom kunnen de grote problemen van het leven niet opgelost worden. Omdat zij er met hun kont bovenop zitten en het verrekken om gewoon eens aan de kant te gaan. We hebben ze eraf moeten forceren, waarbij ‘ze’ de mensen zijn, die ten onrechte machtige posities hebben.

 

goudenkabeltje
Zo’n goudkleurige kabel ging werkelijk de hele wereld over, waardoor iedereen die een k-karakter had, misbruik kon maken van onze creëerkrachten

Het was een enorm systeem met allemaal elektriciteitskabels en die gingen dus de hele wereld door. De wereld is dan het stuk tussen de boven- en de benedenverdieping, zeg maar. Net als hoogspanningskabels. Ik heb er ooit eens een tekening van gemaakt, die ik er even bij zal zetten. Hier links. Vraag me alsjeblieft niet hoe, maar op de een of andere manier zaten er dus nog meer gifstoffen in die elektriciteitskabels. Zoals ik al eerder vertelde, is zoiets veel erger als het energetisch is dan als het fysiek is: iets wat je ziet, kun je veranderen, maar als het ongezien in je zit en je vergiftigt, kun je daar niets tegen doen. Vooral niet omdat deze kabels dus de hele wereld over gingen en aan iedereen en alles vastzaten. Die haalde je niet even uit jezelf weg, want ze moesten overal losgemaakt worden. Heeft me wel een paar jaar gekost, dit. Deze kabeltjes waren verbonden met leylijnen, die nu al jaren niets meer doen en waar ook inderdaad geen haan meer naar kraait. Nu weet je dus waarom bepaalde mensen zo ontzettend geobsedeerd waren door leylijnen: daar konden ze kracht uit halen om voor zichzelf te misbruiken.

 

We werden, zoals je ziet, met z’n allen vergiftigd met landbouwgiffen en E-nummers, zonder dat je ze hoefde te eten, met aardolie en ‘H.A.A.R.P.’ oftewel hoogfrequente straling. Als je dan ook nog bijvoorbeeld in je huis wifi had of een magnetron, kon je daar hartstikke ziek van worden en dat overkwam veel mensen. Ook werd je veel zieker van E-nummers dan normaliter zou moeten, omdat je ze ook energetisch binnenkreeg, net als aardolie die verwerkt zit in cosmetica en die je inademt, vooral als je ook een auto hebt. Dit systeem is al sinds ergens in 2012 kapot, dus je hoeft je geen zorgen te maken! Sindsdien kun je rustig je mobiel naast je bed leggen en hoef je niet meer biologisch te eten enzo. Het doet je allemaal geen kwaad meer, omdat je er alléén ziek van werd, zolang je het zowel energetisch als fysiek binnen kreeg. Zolang je er maar op let dat je vitamine B12 niet al te hoog staat, gaat nu alles goed. Staat die te hoog, dan krijg je wél overal last van. Hooggevoeligheid, weet je nog?

Even terug naar dat Ein Sofgebeuren. Dat had ik eindelijk naar z’n grootje ergens in 2012 en dat voelden die kabbalisten natuurlijk. Vrijmetselaars, Rozenkruisers, heksen, mensen die aan Reiki deden en eigenlijk iedereen die macht wilde hebben en bereid was daar onzuivere dingen voor te doen. Die werden kwaad op mij en gingen me massaal kwaad zitten doen, terwijl ik toch overduidelijk uitlegde op mijn blog dat mijn man en ik er niet zijn om dit soort schorem van creëerkrachten te voorzien, waardoor ze anderen aan de kant kunnen douwen en de hele wereld kunnen verpesten. Wij zijn mensen en hebben het niet verdiend om daar potjanblomme 25.000 jaar lang gevangen te liggen! Het moet niet gekker worden zeg! Ik ging die jaren op een haar na dood als alleenstaand moeder, omdat 1 miljard stuks tuig bovenop mij leefden en het ten enen male verrekten om van me af te gaan en mij óók een leven te gunnen. Nee, ze gingen dus die kabbalatroep en andere rotzooi op me zitten afvuren en toen ging mijn leven en dat van mijn lieve jongens helemaal kapot. Echt niet alleen maar kabbalisten hoor! Iedereen maar dan ook echt íedereen die míjn creëerkrachten en die van mijn man wist te bereiken, haalde keihard uit naar mij en mijn gezin. En maar hypocriet zitten liegen dat ze niet spiritueel geïnteresseerd waren en zékers niet aan magie deden. Nee, wat denk je dan dat dit is? Kabbala is niks meer dan platte zwarte magie hoor.

vortex
Deze vortex werd veel gebruikt in de mystiek en trok die goddelijke creëerkrachten naar onzuivere mensen toe

Kabbalisten maakten dus doodeenvoudig op een ontzettend ingewikkelde manier contact met de plek waar mijn man en ik duizenden jaren lang lagen te lijden en kregen daardoor macht die ze niet verdienden. Waarom zeg ik altijd dat de orthodoxe kerk beter is dan de katholieke? Omdat wij daar geen machtsstructuren hebben en er dus geen misbruik wordt gemaakt van dat alfa-omegading. Er is wel een hiërarchie van priesters, maar de papades, de pastoren zeg maar, mogen getrouwd zijn en daardoor is er ook geen kindermisbruik in onze kerk. Bovendien zijn de verschillende kerken in allerlei landen wel met elkaar verbonden, maar niet via een paus. De paus in Rome heeft ontzettend hard geprobeerd om ons te onderwerpen – waarom denk je dat de Turken ons land te pakken kregen? En waarom denk je dat ons land in 2009 loeihard een weergaloze algehele crisis in werd gestort? Omdat eerst Italië en later Europa ons liet stikken op bevel van paus Benedictus, die boos was omdat wij ons niet aan zijn macht onderwierpen. Daarom. De orthodoxe kerk is ouder en een heel stuk wijzer dan de katholieke, dus wat denkt die man wel?

De top van de katholieke kerk dient het kwaad en dat is dat idiote mens Delilael of Eva uit de bijbel zo je wilt, dat het kwaad bedacht heeft. Daarom zijn al die fallische symbolen daar in het Vaticaan en die vortexdingen op de vloer in kerken, zoals hier rechts. Zulke tekeningen staan vaak op de vloer van kerken getekend, precies op de plek waar mensen bidden. Ze trekken die creëerkrachten naar de mensen toe, waardoor het net lijkt of hun gebeden verhoord zijn. Ze krijgen immers hun zin? Symbolen hebben echt geen diepe waarde, maar zijn doodsimpel allemaal bedoeld om macht naar mensen toe te trekken. En nu werkt het mooi niet meer, want dit is niet de bedoeling uiteraard! Op dezelfde manier kan ik al die symbolen waar die kabbalisten enzo mee ‘werken’, verklaren. Ga ik niet doen, want ik vind het welletjes zo. Het doet toch allemaal niets meer, dus wat moet je ermee? Het gaat erom dat je even ziet hoe de boel in elkaar past en hoe kabbala helemaal niet ingewikkeld is, zolang je maar weet wat je doet. En als je dat weet, hou je je klauwen wel thuis van andermans leven!

Als ik zeg dat kabbala doodeenvoudig is, bedoel ik niet die nepkabbala voor dummies, die je bij verscheidene beroemde artiesten ziet. Madonna met een dom rood armbandje om, om maar te zorgen dat zíj niet blootgesteld wordt aan de waarheid – dat ze niet kan zingen en een heleboel anderen platgetreden en in bed gehad heeft om aan de top te komen en blijven – en dat soort dingen. Je wordt echt niet zomaar toegelaten tot de kabbalaclub hoor! Dan moet je uit bepaalde corrupte families komen, een echt hoge machtspositie hebben etcetera. Anders is je ziel er eenvoudigweg niet zwart genoeg voor en ga je hen verraden, zodra je ziet wat ze eigenlijk doen en wie er allemaal bij zitten. Dat is de normale reactie als je zoiets vuils en gemeens ziet!

Komen we bij God. Dat is dus niet een of ander lek systeem ofzo, waar jij maar raak mee mag lopen te manipuleren. Hoe mensen het in hun hoofd halen!!! Nee, er is een God en een Godin en dat zijn mensen. Engelen als je wilt, maar geen ‘energie’ of zoiets idioots. Alleen maar omdat die Delilael hun creëerkrachten heeft weten af te pakken (rechter hersenhelft), door ze eindeloos te traumatiseren, is er überhaupt kwaad in de wereld. Als Brahman en ik gewoon onszelf waren zoals het hoort, had dat mens nooit een universum gebouwd en hadden we gezellig verdergeleefd in de hof van Eden. Daar is, sinds het universum gemaakt is door haar (11,82 miljard jaar geleden), precies één jaar en drie weken verstreken, want dit hier is een miniatuurwereld. We leven IN de hof van Eden, maar dan in een afgesloten ruimte, waar natuurkundige wetten gelden en waar het leven lijden is voor de meeste mensen, dieren en planten.

Dit was je les kabbala en ik ga slapen. Welterusten!

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
%d bloggers liken dit: