Wie helpt dit unieke talent aan bekendheid?

calimero

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Geschreven door Theo Belhuizen

Bij overheidsorganisaties viert jaloezie hoogtij en kleven mensen gruwelijk aan elkaar vast. Iedereen wil beter zijn dan een ander, maar écht goed presteren mag je niet. Dat kunnen de anderen immers niet en dan is het niet eerlijk. Het lijkt Calimero wel. Het doel is dat zíj hun leven op een rijtje hebben. Het leven moet hen als meester zien en alles wat zíj eisen, moet met onmiddellijke ingang en bovendien moeiteloos naar ze toe komen. Zo niet, dan worden ze een kreng van een gemene heks, die over lijken gaat om alles te krijgen wat hij of zij wil.

De mensen die daar werken, zijn ervan overtuigd dat zíj het recht maar hebben om alles te graaien uit het leven. Je moest eens zien wat Sophia laatst voor arrogante brief kreeg van jeugdzorgorganisatie Veilig Thuis. Ze gaan over lijken om hun prachtige vaste baan-met-gigantische-secundaire-voorwaarden te behouden. Met overheid bedoel ik de bréde overheid, dus ook alles wat met gemeentes, sociaal werk, jeugdwerk, onderwijs, kinderopvang, alles wat juridisch is en dus ook rechtbanken en advocaten, de hele medische wereld inclusief de zorg (behalve de thuiszorg) en maatschappelijk werk, wijkteams, bibliotheken enzovoort van doen heeft.

De enige mensen die baat hebben bij deze overheid, zijn mensen die zelf net zo grijpgraag in het leven staan. Mensen die uit opgeblazen eigenbelang óók over lijken gaan om te krijgen wat ze hébben willen. Natuurlijk zit er héél af en toe wel eens een positieve persoon tussen bij die overheid. Zelf heeft Sophia een aantal jaar in het onderwijs en de inburgering gewerkt. Ze kwam daar echt ook mensen tegen, die wél eerlijk waren en iets voor een ander wilden doen. Het probleem was echter altijd dat hun dat niet lukte en dat breekt echt positieve mensen uiteindelijk op.

Als je normaal in elkaar zit en dus niet allerlei egocomplexen hebt, wil je iets moois bijdragen aan de wereld en niet alleen voor jezelf een vet salaris grijpen, zonder dat je er iets goeds voor doet. Het is logisch dat je een tijdje denkt dat je dat salaris nodig hebt. Sophia dacht dat ook, toen ze lerares was. Toen ze echter een vaste baan aannam, merkte ze dat je, om succes te hebben in de overheidssector, ontzettend slecht in je werk moest zijn en mensen beslist niet mocht helpen. Er werd zelfs op je gelet door jaloerse collegae. Toen is ze ermee uitgescheeën, zoals ze zelf zegt, en bleken er meerdere wegen naar Rome te leiden.

Er zijn een heleboel mensen, die eenzelfde soort beslissing hebben genomen. Op een kleine uitzondering na staan alle capabele mensen aan de kant, terwijl egoïstische, jaloerse en incapabele mensen er massaal vandoor gaan met de vetbetaalde banen. Zíj maken carrière en het nare is, dat zij daardoor allerlei voordelen hebben, die de buitenstaanders die het echte werk opknappen, niet hebben: zíj genieten bescherming voor hun inkomen en zelfs immuniteit, nee onschendbaarheid van overheidswege.

Speel het maar eens voor elkaar om een simpele klacht bij welke van bovengenoemde organisaties ook gegrond verklaard te krijgen! Krijg maar eens voor elkaar dat iemand die zich ontzettend misdraagt, ontslagen wordt. Gaat je niet lukken, hoe klunzig en zelfs kwaadaardig de persoon ook is. De rechter die die beslissing moet nemen, zit immers ook royaal op het rode tapijt en wil zo’n arme pedofiele leraar of zo’n arme liegende en bedriegende jeudwerker niet ‘zomaar’ ontslaan. Tegenwoordig hebben ze zichzelf ook nog tot professionals gebombardeerd en is er helemáál nooit meer een speld tussen te krijgen.

Wat zo moeilijk is als je níet voor een dergelijke corrupte overheidsinstantie werkt, is het volgende: je kunt heel moeilijk een advies uitbrengen voor bijvoorbeeld een leerling op school die het moeilijk heeft. Geld of zelfs maar de kans om iemand die chronisch ziek is, te genezen, krijg je ook van je levensdagen niet. Je wordt als buitenstaander bij een niet-overheidsbedrijf – hoe groot en gerenommeerd ook – nooit serieus genomen. Iedereen die met overheidsgelden werkt, loopt tegen dezelfde problemen aan. Het is óf in de gouden kooi óf met geldproblemen kampen.

We kunnen dus unaniem concluderen dat de overheid het oplossen van welk probleem ook in de weg staat. Dat moet veranderen!

De gevolgen van een fout systeem

Vergeet niet dat déze overheidsorganisaties de reden zijn, waardoor we steeds meer belasting moeten betalen en wat dacht je van de steeds hogere ziektekosten, terwijl het reguliere medische circuit maar heel weinig mensen kan helpen. Organisaties die hulpverlening zouden moeten bieden, werken volkomen ineffectief, omdat er te weinig goede mensen in zitten. Bovendien hebben ze steeds meer geld nodig om nóg verder uit te breiden, terwijl ze ook dán de problemen alleen maar groter maken.

Steeds meer kinderen worden onterecht en op traumatische wijze afgepakt van goede ouders. Steeds meer mensen zitten met depressies, burnouts en chronische ziektes. Steeds meer mensen krijgen hun financiën niet meer rond. Steeds meer kinderen en jongeren komen het onderwijs niet meer door en krijgen de meest belachelijke stoornissen uitgedeeld, die de problemen verergeren. Therapie is er niet, want ja … de overheid! Moet ik nog meer dingen opnoemen of begrijp je mijn punt zo wel?

Als Sophia Vassiliou nú geen steun en hulp krijgt, gaat het nog tientallen jaren duren, voordat er enige beweging komt in verkeerde machtsverhoudingen, corruptie, het verergeren van alle problemen die er zijn en misdaden tegen de mensheid door politiek, jeugdzorg, onderwijs, uitkeringsinstanties, ziektekostenverzekeringen, maatschappelijk werkers en wijkteams, rechters en advocaten, politie en artsen en ander medisch personeel in ziekenhuizen en klinieken. En alles wat ik vergeten ben.

Niemand krijgt het onrecht tot nu toe uit de wereld, ongeacht wat voor prachtige stichting je opricht. Ik zie ze allemaal voorbijkomen en zie er niet één – op wat voor vlak ook – die écht het verschil maakt. Gewoon omdat je er overheidsgeld voor nodig hebt en de overheid alléén geld geeft aan mensen en organisaties, die problemen vergroten. Voorbeelden? Hier heb je er een paar:

Humanitaire hulp? Veel mensen proberen het, maar zonder de overheid krijg je niet veel van de grond. Onderwijs? Alleen op heel kleine schaal en met een minimaal inkomen. Medische hulp? Echt genezen kun je niet. Daarvoor moet je kennis hebben, die behalve bij Sophia nergens aanwezig is en die je dus niet in een opleiding kunt verkrijgen. Maatschappelijk werk of andere hulpverlening? Mensen die jou nodig hebben, kunnen je niet betalen. Beter en objectiever nieuws verspreiden dan de media doen? De media zelf verdienen al te weinig, dus hoe ga jij dat financieren? Moet ik nog meer opnoemen?

Bewijzen en de oplossing voor dit alles

Je hebt deze dagen gezien dat, daar waar dit niemand lukt, Sophia wél een opening kreeg bij dat maffiabedrijf Veilig Thuis (Friesland), dat onschuldige ouders van hun kinderen afhelpt, door ze onterecht pikzwart te maken. Daar hebben ze geen aanleiding voor nodig, want dat hele jeugdzorg gaat alleen op roddels af. Alles wat waar is en positief over ouders en kinderen, gaat zo de prullenbak in. Kinderen hebben hun eigen ouders nodig, behalve in een paar heel vreselijke gevallen, waarin ze echt worden mishandeld of verwaarloosd. Maar dat komt bij lange na niet zo vaak voor als al die walgelijke organisaties wel overal in de media schreeuwen! Ze willen zichzelf coûte que coûte in stand houden en noemen daarom ook een geweldige opvoeding ‘kindermishandeling’. Zoek het maar op, dan zie je het zelf.

Kijk maar eens wat voor arrogante en totaal misplaatste reactie ze kreeg, toen ze na 16 jaar mot met deze criminelen een artikel over ze had geschreven met een paar namen erin! De manager daar schreef totaal van God los dat Sophia met onmiddellijke ingang haar verhaal over hen moest verwijderen van het internet, omdat het niet mag en omdat zij de goede naam, de eer en de levenssfeer van deze leugenaars zou schaden. Dat diende volgens deze heks van een manager geen enkel maatschappelijk belang!

Ergo: de intens gemene leugens die ze al jaren over Sophia en haar kinderen schrijven en overal rondsturen, zijn wél toegestaan? Die tasten haar geweldige reputatie, haar eer en haar levenssfeer niet aan? Het maatschappelijke belang dat zij dienen, is dan het opblazen van de toekomst van haar kinderen? Als het over een ánder gaat, mag je opeens wél laster uitbraken? Dit heeft Sophia deze vrouw teruggeschreven en ook dat ze vooral aangifte moet doen als ze dat zo nodig vindt. Dan doet zij tégenaangifte van laster én van kindermishandeling.

Tot nu toe heeft ze geen antwoord gekregen van die domme organisatie, want ze zitten vast. Ze hebben zich schuldig gemaakt aan het volledig vernietigen van haar leven en dat van haar twee zoons, waar ze zoveel van houdt en waar ze zo’n goede moeder voor is. En door de stomme fout van die zelfgebreide manager is de macht van dit enorme blok in één klap voor een groot deel gebroken.

Als je de macht van al deze organisaties wilt breken, zul je moeten aanvaarden dat de wortel daarvan bij dat Veilig Thuis zit. Als je me niet gelooft, heb ik maar liefst drie links voor je naar artikelen uit de media van mensen die wél geloofd worden in tegenstelling tot Sophia Vassiliou. Toch kunnen de schrijvers ervan het probleem niet oplossen en Sophia wél, zoals je ziet. Alle andere organisaties ontlenen hun ongebreidelde macht aan déze uit de kluiten gewassen organisatie en verder nergens aan. Dus als je haar komt steunen om díe aan te pakken, dan kunnen die inhalige mensen nergens meer rechten aan ontlenen. Hier zijn de links en de vierde is een bericht van Veilig Thuis zelf dat ze niet toegerust zouden zijn om kindermishandeling aan te pakken. Hoeveel bewijs moet je hebben om Sophia eindelijk eens te vertrouwen?

Waarom Veilig Thuis blijft groeien

Enorme groei kindermishandeling

Inspectie van Veilig Thuis toont forse groei

Veilig Thuis zelf over hun ontoereikendheid bij echte problemen

 

Nog meer bewijs?

Je hebt kunnen zien dat Sophia Vassiliou ook op andere vlakken unieke talenten heeft. Zo is ze genezen van MS, door de ziekte bij dier wortel aan te pakken. Er is geen arts of zelfs alternatieve therapeut die zal toegeven dat dit mogelijk is! Toch is ze al bijna een jaar genezen. Wat nog over was, waren wat tekorten aan vitamines en mineralen, die met beleid aangevuld dienden te worden. Sophia heeft nu al een paar dagen achter elkaar urenlang in de tuin gewerkt met alleen een beetje spierpijn en ze valt niet meer terug. Ze heeft energie voor 10 en dat is te horen aan haar stem, wanneer ik haar spreek!

Wil je meer? Sophia Vassiliou heeft bij een stuk of 5 mensen COPD voor altijd genezen, terwijl artsen beweren dat dat niet kan. Ze heeft dyslexie genezen bij twee mensen en dat ging bovendien zo snel dat ze het zelf nauwelijks kon geloven. En zo heeft ze nog veel meer ziektes, burnouts en andere problemen genezen of verholpen bij zichzelf en anderen, waar verder niemand iets mee kon. Lees hier mijn eigen verhaal maar. Blijkbaar heeft zij dus inderdaad uniek talent en iedereen die zo’n talent heeft, heeft het recht én de plicht om door te breken! Je weet dat je tegenwerking krijgt als je welk probleem ook helemaal wilt stoppen. Wel, Sophia laat zich daarbij door niets of niemand tegenhouden en heeft bovendien unieke kennis over hoe ze te werk dient te gaan.

Al jaren vraagt ze om hulp en steun van haar vrienden en lezers, maar niemand helpt haar. Een artikel op je facebook delen, waar niemand het leest, helpt eigenlijk niets. Ga ermee naar de kranten, naar de televisie en de radio! Zij wordt niet geloofd, maar jij wellicht wel. Deel haar artikelen bij grote internetplatforms, zoals oudersonline (zie het menukopje ‘kinderen’), grote groepen op facebook en mail ze door aan al je vrienden, kennissen, familie en collega’s. Wil iemand het niet horen, ga dan naar anderen of vertel hoe zij jou zelf geholpen heeft. Zeg dat je dat hun ook gunt.

En geef eindelijk eens likes aan haar facebookpagina! Je kunt ook al je vrienden daar uitnodigen om haar pagina een like te geven. Doen!! Haar hulp is voor de hele wereld, niet alleen voor jou! Hoe zou jíj het vinden als jij zo’n uniek talent had en als niemand van je wilde weten, als je kinderen je werden afgepakt,als je overal voor paal gezet werd en al jaren geen cent inkomen meer had? Sophia heeft vorig jaar het hele jaar €2000 euro verdiend! Dat is toch schandalig? Kom haar eindelijk eens helpen!

Geen spirituele dingen zeggen, want daar wil Sophia niets van weten. Ze behandelt op uiterst serieuze wijze en krijgt dingen gedaan. Dat mag je niet verkeerd verwoorden, want tegenwerking heeft ze al genoeg gehad. Ik kan dit vanuit Engeland niet voor haar doen, want Sophia kan vanwege haar kinderen niet naar het buitenland. Dit artikel moet je NIET delen, want dat is voor jou als lezer van haar blog. Ze heeft een website vol met prachtige en waardevolle, goed geschreven stukken die je overal gewoon kunt publiceren. Je leest haar al zolang en hebt zoveel baat bij alleen al deze artikelen, die gratis zijn en waar Sophia heel veel tijd in moet steken. Anders komt er helemáál niemand naar haar website en dat is toch abnormaal! Doe maar eens echt iets terug voor deze fantastische vrouw!

Sophia is niet raar, niet excentriek, niet ongeloofwaardig en liegt niet. Alleen jeugdzorg zegt dat over haar en het is enorme onzin. Ze zijn zélf raar, excentriek, dom en ongeloofwaardig. Sophia is een academisch opgeleide, ontzettend wijze en verstandige vrouw en ze bezit een enorme kracht om je helemaal uit de lappenmand te krijgen. Als mensen aan wie je over haar vertelt, zoiets zeggen, dan zijn ze zélf raar. Iedereen die grote of chronische problemen heeft, is dom als hij of zij niet probeert die op te lossen. Sinds wanneer is het raar als je dat bij degene doet, die daar daadwerkelijk toe in staat is?

Als dank heb ik op verzoek van Sophia muziek voor je. Je weet misschien wel dat Sophia Vassiliou ontzettend van flamencomuziek houdt. Maar ze houdt ook van joodse muziek en eigenlijk van heel veel mediterrane (niet mediterraanse he, brrr) muziek. De vrolijke muziek op de video hieronder hoort mijns inziens bij het prachtige zomerse weer van vandaag en wordt voor je gespeeld door het Mediterranean – Andalusian Orchestra Ashkelon uit Jeruzalem. Het stuk heet ‘Warzazat’.

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction