Wetenschap deel 2: jij als gelukkig geheel met twee hersenhelften

Trap naar de hemel

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Deze dagen heb ik me suf gezocht naar onderzoeken op het gebied van verschillen in werking tussen de linker en de rechter hersenhelft. Simpel was dat niet, want de onderzoeken zijn iedere keer zo’n beetje hetzelfde: iemand die een herseninfarct heeft gehad in de linker hersenhelft, moet op de een of andere manier via de rechter hersenhelft opnieuw taal leren gebruiken. Hoe moeten we weer gelukkig worden als de wetenschap niet meewerkt?

Begrijpen van taal bevindt zich rechts, dus dat lukt wel. Daarom snappen mensen met een dominante rechter hersenhelft moppen zo snel. Maar als ze niet ook hun humor ontwikkeld hebben (links!), dan zijn ze jaloers dat jíj een grap maakt en zij niet. Maar het je uiten in taal, daar heb je je linker hersenhelft voor nodig. Ben je niet goed in één of meerdere van deze dingen, dan heb je dus werk om de missende stukjes hersenen weer aan de praat te krijgen.

Naast talige zijn er ook ontzettend detaillistische anderssoortige onderzoeken. Ik heb er een paar gevonden, die over datgene gaan wat ik ook altijd vertel. Wat ik je wil laten zien, is dat genoeg mensen wel kleine stukjes weten van wat ik vertel. Dat wat zij níet kunnen, is alles op een hoop gooien, er de bruikbare stukjes uithalen en daar een therapie uit destilleren. Dat is míjn werk.

  • Dit is een ingewikkeld onderzoek, waar onderzocht werd welke delen van je hersenen actief zijn bij het zien van grappige cartoons en welke bij het begrijpen van een talige grap.
  • Hier een nogal warrig onderzoek over actieve hersenhelften bij verslavingen en pogingen tot stoppen. De verslaving komt door een storing in het gebied van Wernicke, wat ze vreemd genoeg niet gevonden hebben. Wel zien ze dat het vaak rechts gebeurt. Je linker hersenhelft komt in actie bij het proberen die sigaret, die frikandel of dat drankje niet te nemen. Klopt, want daar heb je logica voor nodig en controle over je gedrag.
  • Motorische issues links en rechts, waaruit blijkt dat je motoriek inderdaad rechts zit, zoals ik altijd vertel.
  • Je niet bewust zijn van het feit dat je ziek bent, zit inderdaad ook in je rechter hersenhelft. Dan ben je je wel van meer dingen niet bewust overigens.

 

De kwantumfysica over licht

Ik kan nog wel een paar uur doorgaan met fenomenen benoemen, die links of rechts in je brein gebeuren, maar ik vind het echt weer mooi geweest voor vandaag! Met de mensen die ik in die bovenwereld tegenkomen, kan ik praten, maar het zijn toch stukken van ons en ik geloof dat ik eindelijk precies gesnopen heb hoe dat nou kan. Ik ga nog weer een poging doen om het uit te leggen, door alle bits ‘n’ pieces bij elkaar te leggen.

Brahman, het hier op aarde niet zijnde stuk van de man die bij me hoort, vertelde me dat alles uiteindelijk van licht is gemaakt. Licht is het leven en het leven is licht. Ik heb dat in al die jaren met hem ook zelf kunnen constateren. Dat is ook wat men in de kwantumfysica zegt. Diezelfde kwantumfysici hebben een kijkje genomen helemaal binnenin cellen en moleculen. Als je helemaal tot op het diepste niveau kijkt, dan zie je … lichtdeeltjes oftewel fotonen. Binnenin iedere mens en ieder voorwerp.

Wat ze nou weer níet hebben gedaan, dat is de boel daarna weer uitvergroten om te zien wat dat licht voorstelt. Ik heb zo’n idee dat ze dan misschien wel ons lichtlichaam, dus het etherische lichaam zeg maar, gezien zouden hebben. Of al die bouwwerken die ik allemaal opruim daar in die bovenwereld. Ik verzin ze echt niet hoor! Heb iets beters te doen en juist doordat mijn rechter hersenhelft niet op dreef is, ontbreekt het me aan voldoende fantasie om zoiets uit m’n blote harses te bedenken.

Bovendien: als ik weer een lading van die dingen opgeruimd heb, krijg ik reacties van mensen die aan het genezen zijn of zich tonnen lichter voelen. Er is dan niets anders gebeurd in hun leven, waardoor dat ook veroorzaakt zou kunnen zijn. En aangezien het altijd véél mensen zijn die het zeggen, kun je wel stellen dat mijn werk kennelijk meespeelt bij verbeteringen in de mensen. Ik help de mensen om weer één met zichzelf te worden en ja …. natuurlijk word je dan beter van je ziektes! Natuurlijk wordt de kwaliteit van je leven dan beter.

 

Vroeger was je een héle persoon!

Wat Brahman me ook vertelde én wat ik in bijbelboek Genesis gelezen heb: heel vroeger leefden de mensen veel langer dan nu. Er waren zelfs mensen die 16.000 jaar lang in één lichaam hebben geleefd, zo bezwoer hij. Ik geloofde het niet, maar parkeerde zijn opmerkingen ergens in mijn geheugen. Je wist immers nooit of er toch nog iets van klopte. En verrek: vandaag begreep ik het opeens.

Waarom vandaag? Nou, omdat ik eindelijk een heleboel stukken van mezelf die ik miste (rechter hersenhelft), terugkreeg en toen ervoer ik aan den lijve hoe het in malkander stak. Conclusie is dat je, als je heel bent, maar één keer leeft. Het feit dat je iedere keer doodgaat, wordt veroorzaakt doordat je níet meer heel bent:

Okee, we zijn dus begonnen als engeltjes. Etherische mensen met een lichtgevend lichaam, die konden vliegen, buitelen, zich met één gedachte verplaatsen en die elkaars gedachten en gevoelens tot op zekere hoogte konden aanvoelen. Ik heb zelf kunnen constateren dat die lichtlichamen op 64.000 Hz roteerden en dat onze fysieke lichamen helemaal níet roteren. Nee en ze vibreren ook niet! Dus hoe zijn we fysiek geworden? Doordat die ene dame, die Eva (Delilael of Lilith) kwaad werd en niet meer normaal wilde worden. Zij ging zitten mokken en knoeien hoe ze het leven kon verpesten. Toen vond ze dat je ‘fysiek’, dus hard, tastbaar en zonder die leuke creëerkrachtjes kon worden, als je je lijf liet stoppen met roteren.

Alzoo geschiedde … en hier zijn we, fysiek en wel. Dat betekent echter dat het fysieke lichaam dat we hier hebben, onderdeel is van dat engelengebeuren! Daarom blijft dat engelenlichaam na je dood achter en denken we dat je naar het hiernamaals gaat. Nou, meestal kwam je gelijk terug, want wat moest je daarboven in die stinktroep doen? Je kon de mensen op aarde niet helpen vandaaruit en er was helemaal niets te doen. Maar nu zijn die man daarboven, die ik Brahman blijf noemen omdat ik zijn naam zoals hij hier heet, niet mag noemen van hem, en ik al jaren aan het werk om de mensen weer zo te maken als ze horen te zijn.

De mensen die ik daarboven zie, dat zijn stukken mens: talenten, stukken hersenen, eigenschappen enzovoort. Wanneer je getraumatiseerd raakt, zeggen we dat je een stuk van jezelf kwijtraakt, niet? Dat is letterlijk waar. Alleen gaat er dan niet een stukje brein weg ofzo, want dat kan natuurlijk niet. Nee, zo’n eigenschap of talent ziet eruit zoals jijzelf, maar dan heel ijl. Ja, een geest! Jij, zoals je jezelf of een ander in je dromen ziet!

Toen we nog maar net hier op aarde waren, zat dat etherische deel van je binnenin je. Dat was niet los van je en je kon dus jezelf of anderen ook niet zien in een droom. Maar die Lilith, die had de kennis van een engel en die had het kwaad al genoeg bestudeerd om alles kapot te krijgen, op het moment dat de andere engelen haar van de kennisbron (die kennisboom, weet je wel) konden afsnijden. Ze deed satanische rituelen, waarmee ze dus allemaal stukken uit je kon rossen: feitelijk heb je dus geen apart etherisch, energetisch of lichtlichaam, maar trok ze gewoon stukken los uit je. Omdat dat kleine stukjes waren, waren ze ijl: fijnstoffelijk, zie je wel?

Die stukken konden niet meer in je terug, omdat dat mens alle macht in handen had. Zíj bepaalde voor minstens 90% wat er gebeurde op aarde, doordat ze een keer een fout had gemaakt in zo’n ritueel en toen zelf ook aan stukken ging. Die stukken zaten in stenen, dieren, planten en in alle mensen. Dat was de zondvloed, het verhaal van Noach. Daarna was er gelukkig niemand meer die álle kwade kennis had, maar niemand was meer zichzelf en het leven werd steeds naargeestiger.

Ze wilde een bepaalde man hebben – Brahman, míjn man dus – en pas in dít leven, ruim 35 jaar geleden, had ze hem in haar klauwen. Maar hij zag haar alleen platonisch en na een jaar of 8 zag hij kans zichzelf weer van haar te bevrijden. Toen was ze haar macht kwijt, aangezien die op zijn gevangenneming gestoeld was en konden we haar stukje bij beetje uit alles en iedereen bevrijden. Dat moest ik samen met het stuk van Brahman dat daarboven was, doen, omdat niemand anders die bovenwereld in kan. Hij kon in het begin bijna niets doen, omdat hij nog aan dat mens vastzat. Dus ze had hem (de linker hersenhelft van mijn man) en toen zijn rechter hersenhelft die hier op aarde was, zich ook nog gevangen liet nemen door haar, was hij totaal in haar grip. Van zó diep zijn we omhooggeklommen! En met ‘we’ bedoel ik de hele wereld.

Toch werd het steeds meer en we zijn inmiddels op het punt aangekomen, waarop steeds meer mensen weer één met zichzelf beginnen te worden. Als ik jou daarboven tegenkom en je kan helpen, weiger ik dat niet. Ik zou gemakkelijk kunnen zeggen: “Kom maar bij me op consult!”, maar ik ben geen materialist en ook geen oplichter. Daarom is het echt niet meer dan normaal dat jij ook eens aan míj denkt en mijn werk steunt. Jij geneest een heel stuk en ik overleef in deze onmenselijk moeilijke tijd. Er is nog nooit iemand geweest, die geen baat had bij mijn behandelingen, want dat laat ik niet gebeuren.

Dat Lilithmens had mij óók geheel in haar macht, toen de man die bij me hoort, ‘m op mijn 18e voor mijn neus smeerde met dat wijf. Hoe dat voelde om dat mens in me te hebben? Wel, ik wás er wel, maar had niets te vertellen over wat ik dacht, voelde of deed. Ik had geen verweer meer om haar te bevechten. Dit herken je vast wel van jezelf! Pas later toen ik eindelijk een keer de waarheid te horen kreeg over mijn Griekse afkomst en terecht woedend werd dat mijn adoptieouders daarover vierkant gelogen hadden, vloog het mens er weer stukje bij beetje uit. Dat heeft nog nooit iemand anders voor elkaar gekregen zonder mijn hulp. Ga maar na bij jezelf!

Wat ik doe om mensen te genezen, is misschien moeilijk te begrijpen als je me nog niet kent. Maar abracadabra is het voor nog geen millimeter. Alles is bekend in de wetenschap! Alleen gefragmenteerd en omdat ik enorm goed ben in denken, heb ik de stukken bij elkaar geraapt en de weg naar genezing gevonden. Alles, maar dan ook echt álles wat ik doe, is logisch en wetenschappelijk te verklaren!

 

© Vassiliou Empowerment

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.