Wat is globalisme en hoe ziet een wereld zonder grenzen eruit?

Wat is globalisme en hoe ziet een wereld zonder grenzen eruit?

Al een aantal keer heb ik verzucht dat Nederland het land van de duivel is. Tja ze woont hier, want de duivel is uiteindelijk immers ook een mens die tussen ons leeft. Ze zou de baas van de wereld wel willen zijn, maar dat is niet zo heel gemakkelijk te doen voor iemand die zo kwaadaardig en zelfzuchtig is. Mensen kijken erdoorheen en hebben een hekel aan d’r zodra ze haar zien. Dus zit ze lekker verstopt iedereen te klieren die in haar buurt komt. Bovendien is de duivel over vier personen verdeeld, waarvan er ‘slechts’ één in Nederland is. De anderen wonen in de VS, Griekenland en Engeland. Die vier die wil ze weer tot één persoon maken, zoals ze ooit begonnen was toen ze nog een normale goeie persoon was en dat is waar ze al die duizenden jaren op wacht. Dat gaat niet meer gebeuren, dat is duidelijk. Maar één van haar oeroude plannen ligt wél op de plank om uitgevoerd te worden: het globalisme. Allemaal leuk op één planeet leven zonder grenzen, niemand die meer bezit heeft, geen godsdienst want het christendom is de grote doorn in het oog van madam en dan maar keihard werken voor haar en haar vriendjes van die vervelende jeugdzorgorganisatie ISS. Dat is iets waar ik het graag even met je over wil hebben vandaag, als je het goed vindt.

 

Imagine there’s no countries,
it isn’t hard to do
Nothing to kill or die for,
and no religion too
Imagine all the people living life in peace…

Imagine no possessions,
I wonder if you can
No need for greed or hunger –
a brotherhood of man
Imagine all the people sharing all the world…

Uit Imagine door John Lennon & Yoko Ono

 

Globalisme: één wereld, één probleem

Globalisme is een politieke idee, die wil dat Europa (en daaruit voortvloeiend de hele wereld) een superstaat wordt, waar we omkomen van de immigratie uit arme landen. Een staat die geregeerd wordt door één persoon en dat is nu Ursula von der Leyen, die helemaal niet gekozen is en die door ieder normaal denkend persoon als een ondoorzichtige en onbetrouwbaar aandoende vrouw wordt ervaren. Een superstaat met een eigen leger, want je land verdedigen is zooooo 2015! Dat doen we niet meer en de hele rest van het leven wordt ook geregeld vanuit het van corruptie uiteenbarstende Brussel en Straatsburg niet te vergeten. Nét is er een Paneuropees coronafonds ingesteld van maar liefst 750 miljard, waartegen onze premier Rutte zich als énige in heel Europa heeft durven verzetten. Nederland dat relatief heel veel coronadoden heeft, hoeft niet te proberen er geld uit te halen. Maar het kwam er toch, want de grote bazen willen het. Degenen die je niet ziet, maar die wel de baas zijn. En wij maar denken dat we in een democratie leven …

Globalistische ideeën zijn van die onderwerpen die we verplicht moeten geloven. Doen we dat niet of twijfelen we eraan, dan zijn we onmiddellijk complotdenkers, racisten en fascisten. Klimaatontkenners, nepnieuwsverspreiders en extreemrechts. Dat zijn grove beschuldigingen! Al vaker heb ik gesteld dat het gewoon onzin is dat er een klimaatopwarming zou zijn. Het klimaat is in de wár! Ja, dat is zeker een feit, maar dat gebeurt wel vaker op onze planeet. Er zitten alleen nogal wat eeuwen tussen twee zulke periodes in en daarom kunnen we niet gemakkelijk terugverwijzen naar een vorige tijd waarin het weer ook in de war was. Dat we op het milieu moeten letten is uiteraard ook een feit, maar daar waren we al heel goed mee bezig met duurzaamheid enzovoort. Hoe weet je dat een idee globalistisch is? Wel … als het de hele wereld aangaat of in ieder geval een heleboel landen en als er druk op ligt dat je erin móét geloven. Als het bijna of helemaal strafbaar wordt gesteld ergens niet in te geloven en je berichten op Facebook worden gewist door de organisatie als je erover schrijft, heb je een globalistisch onderwerp bij de poot.

Je vraag je misschien af waarom ik over globalisme praat alsof ik er vies van ben. Tenslotte had ik eerder een taalschool, waarmee ik eigenlijk mijn geld zo’n beetje verdiende met de globalistische idee dat alle buitenlandse mensen in Nederland mogen blijven. Toch was dat niet zo, want ik leerde Nederlandse mensen talen, zodat ze zaken konden doen met buitenlandse zakenpartners. Daarbij ging ik ook in op de cultuur, want als je die niet respecteert in de handel, krijg je geen klanten. Jij leert hun taal en gewoontes en zij leren die van jou. Daardoor hakken mensen uit verschillende landen elkaar de pan niet in, maar doen ze samen zaken. Hoe steviger jij zelf in je eigen cultuur staat, des te beter lukken de zaken. En voor buitenlandse mensen die hier voor langere tijd zijn, is het ook heel belangrijk om zowel de Nederlandse taal als de cultuur te begrijpen. Dan zijn ze gelukkiger, omdat ze er meer bij horen en de Nederlanders ook, want hun taal en cultuur worden gewaardeerd.

 

Cultuur: de krochten van je ziel

Globalisme daarentegen vereist dat je één grote mengelmoes van verschillende culturen wordt, waardoor iedereen z’n wortels kwijt is. Je trouwt ook met elkaar, waardoor je kinderen gemengd zijn en niet goed meer weten wat nou eigenlijk hun eigen cultuur is. Ik weet zelf hoe dat is, want ik heb mijn leven lang verplicht moeten denken dat ik half Grieks en half Nederlands was. Hierin ben ik niet de enige: ik ken heel veel mensen die een mix zijn en de meesten daarvan vinden dat eigenlijk niet leuk. Je weet niet wie je bent, plus meestal lopen huwelijken van partners met een verschillende culturele achtergrond bijzonder vaak fout. De keuze wie ik van binnen was, werd door mijn omgeving gemaakt: ik moest per se met het mes op de keel Nederlands zijn, want anders had ik constant ruzie aan m’n broek.

Sinds kort ben ik er eindelijk achter dat ik 100% Grieks ben en geloof het of niet, maar dat gééft me toch een hoop rust van binnen! Ik hoef me niet meer de hele tijd in te spannen om te proberen me te gedragen als een Nederlander: iets wat ik niet in me heb en dus ook niet goed kan. Maar globalisme vraagt deze breuk, deze kloof zelfs, toch van de mensen en eist het zelfs! Je mag niet zeggen dat je Marokkaan bent, Arubaan, Italiaan of Turk, want je moet zeggen dat je Nederlander bent. Nee, je bent datgene wat je bent en je woont in Nederland. Je probeert je zoveel mogelijk aan te passen, maar bent van binnen wie je bent en dat verandert nooit. Een mens heeft wortels en net als die van een paardenbloem, zijn die groot en diep!

Om je zover aan te passen dat je geen Griek meer bent, geen Rus of geen Chileen, moet je een deel van jezelf opgeven. Dat vereist een tweedeling in je ziel. Een echte breuk, die ik ook in me heb gehad. Mijn ziel was ook in tweeën, want het was ten strengste verboden in mijn zwaar negatieve omgeving dat ik ook maar iets van mijn ware aard liet zien. Nu had en heb ik zelf de keuze niet om terug te gaan naar mijn vaderland, want mijn familie en mijn gezin zijn immers uiteengereten. Mijn kinderen mogen niet mee en ik kan ze niet hier achterlaten. Daarmee is mijn keuze dus afgelopen. Maar heel veel andere mensen kunnen wél terug naar hun land en sommigen gaan ook, omdat ze zich daar meer thuis voelen dan hier en ze zichzelf niet in duizend bochten hoeven te wringen om te overleven. Dat is dus globalisme. Een kloof in je ziel.

 

Immigratie en een mengelmoes van culturen: is dat goed of slecht?

Dat er te veel immigratie is, is een feit. Europa barst nu al uit haar voegen: hoe moeten daar nu nóg miljoenen meer mensen bij? En ook nog mensen die niets bijdragen aan onze landen. Het probleem daarvan is echter Paneuropees en kan niet opgelost worden zonder de handen ineen te slaan. Samenwerking is uiteraard een mooi ding en totaal niet verkeerd, alleen is het niet goed dat Brussel steeds meer te zeggen krijgt over onze privé-levens en over wat wij als land wel en niet mogen doen. Zolang Duitsland, dat zich nog altijd schuldig voelt over de Tweede Wereldoorlog en dus geen immigranten durft weigeren, en Frankrijk, dat zich nog altijd schuldig voelt om de eerdere kolonisatie van vooral Algerije, de meerderheid van stemmen vormen in Europa, kunnen we geen enkele immigrant weigeren. Griekenland moet het dan alleen blijven doen en je ziet iedere dag op de tv wel dat dat onmogelijk is. Die mensen zijn niet te houden en het zijn niet eens vluchtelingen, maar profiteurs over het algemeen. En mensen die door de schandalige oorlogen, hun aangedaan door de VN, niet meer weten hoe ze in hun eigen land moeten leven. Ze worden niet vervolgd, maar weten ook niet hoe ze hun land weer moeten opbouwen. Hetzelfde geldt voor enorme stromen immigranten uit Afrika. We kunnen deze mensen niet naar Europa halen, maar ze ook niet zonder hulp achterlaten in een totaal verwoest land. Ze hebben dáár hulp nodig en bescherming tegen invallen, terroristische aanslagen en misdaad. Maar de VN helpt daar absoluut niet bij en zonder hen kunnen we zoiets niet regelen.

Waarom kunnen we als Nederland niet gewoon zeggen: luister eens lieve EU, maar ons land zit stikkiebarstensbomvol en we kunnen niet één immigrant meer opnemen? Omdat wij daar geen beslissingsbevoegdheid meer over hebben, want die heeft de EU als totaal. En …. daar hangt letterlijk alles af van Frankrijk en Duitsland. Die twee landen zijn al zo kapot als het kan door te veel immigratie en explosie van islam en kijk ook eens naar Zweden, waar geen spaan meer heel is van dat prachtige land, maar toch blijft dat schuldgevoel maar knagen. In Londen zijn de Engelsen inmiddels al een minderheid geworden, België is een slagveld en ook in Nederland zijn we ons leven niet meer veilig door agressieve immigranten. Wij hebben kwaad gedaan in het verleden, dus we mogen nu niemand meer weigeren. Dat is het obstakel om een goede oplossing te vinden. België, Frankrijk, het VK en Nederland hebben een koloniaal verleden en worden daarmee hard om de oren getimmerd door zogenaamde anti-racisten. Daarom moeten we het verleden in en de geschiedenis écht helemaal goed bestuderen, om onszelf terug te vinden en de waarheid te vinden over hoe erg we nou eigenlijk waren. Of misschien viel het wel heel erg mee! Durf je mee te gaan met mij het verleden van Europa in?

Dan begin ik gelijk met iets over het karakter van de Nederlander en in het algemeen de Europeaan: wij allen hebben een gevoelig karakter en hebben medelijden met eenieder die het moeilijk heeft. Het liefst zouden we de hele wereld omarmen en ze allemaal op onze schouders nemen om ze te verzorgen. Europeanen zijn lief, warm, meelevend en zeer zeker niet racistisch of agressief. Verder zijn we harde werkers, vreedzame en verstandige mensen en hebben we engelengeduld. Wij als Grieken zijn zo, maar jullie als Nederlanders of welke andere Europeanen ook. Dat mag je van jezelf weten en onthouden! Omdat we lief zijn, maken anderen gemakkelijk misbruik van ons. Andere mensen zien Europeanen als engelachtig en Europa vinden ze een sprookjesland. Het is goed om dat te weten, want dan kun je er rekening mee houden. Europa is misschien niet het meest exotische land ter wereld met ruige natuur enzo, maar het is lieflijk en zo zijn de mensen ook.

 

Waarom wordt behoud van cultuur als iets slechts gepropageerd?

Maar ga nu eens ergens anders wonen. Laten we zeggen in Indonesië. Ik weet niet veel over dat land, maar één ding weet ik wel: als je daar gaat wonen, ben je gast en dat blijf je voor altijd. Nooit krijg je een Indonesisch paspoort – heel moeilijk – en ook al heb je dat, dan nog blijf je buitenlander. Zo is het op bijna de hele wereld, want bijna alle volkeren houden van hun land en eren het. Zíj zijn de baas, zíj willen er de grote meerderheid van de bevolking uitmaken en ze willen er niet te veel buitenlanders zien. Omdat ze dan hun culturele activiteiten moeten staken, zich moeten aanpassen enzovoort. Dat willen ze niet, want ze achten zichzelf goed zoals ze zijn en willen niet veranderen. Racistisch? Zeg dat eens tegen een Turk! Zeg dat eens tegen een Vietnamees of een Pers. Nee, het is nationalistisch of beter nog: patriottistisch. Het is liefde voor hun eigen culturele wortels en hun manier van leven, waar ze hun identiteit uithalen en die ze helpt overeind te blijven staan in het leven. Hun feesten, hun familie, hun gezin, hun godsdienst, alles! Ik zou niet weten wat daar verkeerd aan is. Het is mijns inziens juist mooi dat er verschillende culturen, mensen en talen zijn. Dat maakt het leuk om hun landen te bezoeken en om zaken met ze te doen, toch?

In Nederland worden al heel lang geen films of andere programma’s meer gemaakt over het verleden. Waarom? Omdat die ruzie uitlokken met opdringerige buitenlanders, die hun mond onterecht opentrekken met onzin over dat Nederlanders racistisch zouden zijn en een verkeerd verleden hebben. Dat hebben wel meer volkeren echter en laten we eens kijken naar Nederland. De VOC, daar knelt het he? En Zuid-Afrika, Suriname en de Antillen. Nederlanders hadden er plantages met katoen, kruiden, wijnranken en meer zulke zaken. Daar werkten toen slaven, want in die tijd was dat overal op de wereld zo: personeel had je niet echt, maar wel slaven. En daar was je soms aardig voor, maar soms ook niet. Afrikanen hadden ook slaven, Arabieren hadden ze, Chinezen, Japanners en Argentijnen. Daar zijn echt wel dingen gebeurd die niet mochten, maar Nederlandse kolonisten hebben in ieder geval nooit andere volkeren van hun culturele wortels beroofd. Indonesiërs waren geen slaven, daar hadden Nederlanders respect voor en toen er verhalen kwamen over dat er veel onrecht in de koloniën was – door bijvoorbeeld het niet zo heel eerlijke boek van Multatuli – was het hele land in shock. Waarom? Omdat Nederlanders géven om andere mensen en onrecht heel erg vinden.

In Nederland mochten al die protestante mensen uit Zuid-Frankrijk komen en de Katharen ook. Die waren hier veilig, ook terwijl veel van hen joods waren en er zionistische ideeën op na hielden, waar Nederland nou niet echt beter van werd. Later mochten mensen uit Zuid-Europa komen en die gingen netjes terug toen het in hun land weer beter ging. Bijna alle Turken en Marokkanen bleven echter en ze vermeerderden zich explosief, waardoor we nu letterlijk opgescheept zitten met een miljoen moslims. Slechts 75% van de bewoners van dit land is nog Nederlands en dan zijn er nog een heleboel joodse mensen, die zich tijdens en na de Tweede Wereldoorlog verstopt hebben tussen de Nederlandse bevolking, maar er wel degelijk zijn. Ik kwam er laatst achter dat de familie van mijn pleegmoeder ook joods is. Ze droegen geen ster tijdens de oorlog, want ze waren niet herkend, maar ze zijn het dus wel. En zo zijn er veel meer. Ik durf wel te zeggen dat ongeveer de helft van de inwoners van Nederland niet Nederlands meer is en dat is een probleem! Zo gaat de identiteit van de mensen die hier vandaan komen en die hier horen, weg ten koste van een groot niets. Daardoor word je manipuleerbaar en ga je steeds maar weer mee met de mode, net als schapen.

 

Wat is er fout aan het Nederlandse verleden?

Ik heb dus een aspect genoemd van het Nederlandse verleden waar negatieve kanten aan zaten: het kolonisme. Toch was alles niet pikzwart op dat gebied, want de handel met die landen was ook voor hun eigen inwoners goed. Over Zuid-Afrika heb ik al geschreven, dus dat doe ik niet weer. In één zin zeg ik alleen dat Nederlanders daar geen greintje kwaad hebben gedaan, maar wel nu dagelijks verkracht, gemarteld en vermoord worden door zwarte bewoners met verkeerde ideeën over wie de Nederlanders zijn. Nog een aspect is het feit dat Nederland altijd al mensen in nood opving en dat is een puur positief aspect. In het buitenland worden vaak grappen gemaakt over de zogenaamde gierigheid van Nederlanders, niet? Maar wie zijn er eigenlijk gierig? Niet de Nederlanders: ik ken ze immers ook goed! Nee de joden zijn gierig en geven alleen maar om geld. Met ‘de joden’ bedoel ik dus het slag joden dat zo is. Zionistische joden, die een ander volledig uitknijpen voor een dubbeltje. Waarom hebben Nederlanders dan die naam gekregen? Omdat die foute joden vaak aangezien worden voor Nederlanders en dat kan alleen maar als er inderdáád heel veel van zijn. Ze zitten echt niet alleen in Amsterdam! In de politiek zitten ook heel veel zionisten, die maar al te vaak niet worden herkend.

Wil je nog een aspect van de Nederlanders? Voordat de Romeinen kwamen, was hier een mooi rechtssysteem. Er was iemand – meestal de heer van het gebied – die rechtsprak en die veroordeelde misdadigers niet gelijk tot gevangenisstraf, maar ze als het even mogelijk was, liet werken voor de familie die ze kwaad gedaan hadden. Dat is toch wel verlichte rechtspraak, niet? En dan de middeleeuwen met prachtige muziek, kastelen vol met kasteelheren en jonkvrouwen in schitterende kledij, met spelen door jonge jongens die een ritueel deden om man te mogen zijn en een héleboel cultuur! In mijn kindertijd had je de series Floris en De Rattenvanger van Hamelen, maar daarna is er bijna geen historisch drama meer gemaakt. Nog een keer Michiel de Ruyter over de Hollandse zeeadmiraals en eigenlijk mocht dat toen al niet meer. En nu? Nu worden alle standbeelden van de geschiedenis beklad en omvergehaald door idioten die beweren dat Nederlanders slavenhandelaren zouden zijn en racisten, terwijl ze zélf uit een familie komen van slavenhandelaren in Ghana. Zo fragiel zijn de Nederlandse wortels al geworden, dat zoiets ergs dagelijks gebeurt, terwijl bijna niemand ertegen ageert. Als je dat doet, word je namelijk on-mid-del-lijk voor fascist, racist en extreemrechts uitgemaakt. De meeste mensen durven niet te antwoorden dat ze dan maar een trotse Hollandse racist zijn. Logisch …

 

Vrijheid van meningsuiting

Als mensen geen culturele wortels meer hebben en geen nationalistische gevoelens meer voor hun vaderland koesteren, zijn ze tot speelbal geworden van eenieder die kwade bedoelingen heeft. Het globalisme hééft kwade bedoelingen, want zij willen een superstaat in Europa en tegelijkertijd in Azië, Afrika en Amerika. Die unies bestaan overigens al. De mensen worden steeds meer tot gemuilkorfd en weerloos werkvolk, wat heel gemakkelijk voor de leiders is om hen te mennen! Kijk gewoon maar naar je eigen leven en dat van de mensen om je heen, dan zie je het wel. Als je zegt dat je liever een partner uit je eigen land wilt, ben je racist. Zeg dat eens tegen een Israëliër? Kijken wat die antwoordt. “Ik maak zélf uit met wie ik trouw!”. Waarom mag iedereen dat zeggen, maar een Europeaan niet? Is dat niet een beetje hypocriet en onlogisch? Juist en als je zegt dat je niet gelooft in bijvoorbeeld het klimaatverhaal, verspreid je nepnieuws. Berichten over dingen die de regering niet zegt, worden al jaren niet meer als vrije meningsuiting gezien, maar als verspreiding van nepnieuws en worden weggehaald van sociale media. Of je wordt voor gek gezet, zoals dat prachtige model Doutzen Kroes laatst overkwam, toen ze alleen maar heel eenvoudig een paar vragen had gesteld over de aanpak van het coronavirus. Ze was geen virologe dus ze moest haar mond dichthouden, vond de Telegraaf en heel veel anderen ook. Maar dat is censuur, want waarom zou iemand die geen viroloog is, niet een paar vragen mogen stellen over de coronagriep? Ze mag gewoon haar mening zeggen en ze had dat heel netjes gedaan op haar Instagram. Doutzen is Fries en dat zijn bijna de laatste Nederlanders die nog trots durven zijn op hun cultuur!

 

En wie is de baas van de wereld …?

Nu naar de kern van het verhaal! Er is dus een organisatie die zich bezighoudt met wereldmigratie: de ISS, International Social Service. Ik vond dit filmpje van ze en kreeg er de rillingen van. Overal ter wereld waar mensen emigreren, komen zij eraan te pas en ook bij alle internationale adopties. Daarom had en heb ik ze achter me aan, want zo’n leuke club is het niet. Ze zijn ontzettend corrupt en zitten onder de schandalen. Mijn verhaal is één van de vele. Maar het is niet alleen dat wat je op deze organisatie tegen zou moeten hebben! Het ergste is dat deze organisatie vóór massa-immigratie is: dus die globalistische idee van het mengen van mensenrassen en dan vooral het blanke ras. Daar moeten zij niets van hebben. Er is ook een organisatie die HCCH heet: Hague Conference on Private International Law. Internationaal PRIVERECHT: zover zijn we al, dat er een organisatie is met wereldmacht, die over privé-recht gaat. Dit gaat niet de goede kant op.

Misschien begrijp je na mijn relaas van vandaag dat de ISS de allerhoogste organisatie op de wereld is! Waarom moet je dat weten? Omdat het jóúw leven is hier en je je ogen goed open mag houden, als je wilt dat het jouw leven blíjft! Dat je kinderen straks ook nog een leven van zichzelf hebben en je jezelf niet voor de kop hoeft te slaan dat er een dictatuur aan zat te komen en jij er niets tegen deed. De globalistische agenda staat overal als topprioriteit op de kaart en er zijn steeds meer problemen aan de orde, die voor de hele planeet gelden. Zoals het coronavirus bijvoorbeeld en de massa-immigratie. Er is een internationale organisatie, die bijna over alles gaat in het leven: de VN. Die heeft een werkelijk ondoordringbaar woud van ngo’s – organisaties die overal ‘hulp’ bieden en maar al te vaak enorme bedragen aan geld aan de strijkstok laten hangen – om zich heen, die enorm veel macht hebben. Het lijkt net alsof de VN aan de top van de wereld staat, niet? Ja, dat vind ik ook! Maar de ISS staat daar nog boven en dat kun je dus weten, omdat de hele globalistische agenda samengevat wordt in deze ngo. Én omdat de ISS zich never-nooit-niet laat zien.

 

 

© Natassa Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.