Voor wie werken jouw hersenen – einde praktijk in zicht

godin

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Twee jaar geleden vertelde ik dat het mogelijk is dat je pijnappelklier niet voor jouzelf werkt, maar voor iemand anders. Nu mijn eigen pijnappelklier weer voor mij werkt en mogelijk die van jou ook weer deels jouw belangen dient, ontdekte ik dat ook andere hersencentra voor een ander kunnen werken in plaats van voor jou. En ook dat ik dat tot een einde kan brengen.

Wat je ook goed mag beseffen, is dat dit vreselijk werk is en dat ik het niet voor mijn plezier doe. Zodra ik met mezelf klaar ben, is mijn praktijk dezelfde dag nog opgeheven en kun je niet meer bij me terecht om nog te genezen. Het genezen van de hele mensheid is een unieke gebeurtenis, die alleen nú aan de gang is. Het gaat niet oneindig door. Ik ben geen Jezus en ook geen Supergirl, die het fun vindt om zonder enige vergoeding en met het constante risico dat ze straal voor gek wordt gezet, andere mensen te helpen. Een ander kan dit niet. Deze praktijk is nú open, omdat ik mezelf dringend moet genezen en daardoor tijd heb om dat voor anderen ook te doen.

Als je denkt dat er straks een tijd komt om nog te genezen, dan leef je in een illusie. Ook als je denkt dat jij dit op een gegeven moment zelf kunt, heb je het mis. De mensen die een beetje helderziend waren, zijn dat niet meer. Dus dat ga je niet meer worden in de toekomst! Ja, een beetje aan je verleden sleutelen en je voedingsstoffen aanvullen, kun je voor een deel zelf. Ik kan je ook trainen om dat werk straks te gaan doen voor anderen. Maar als je niet eerst de parasieten vakkundig door mij uit je laat verwijderen, kom je niet eens aan dat stadium toe.

Doordat ik zo werd bedreigd door een paar instanties, die mijn praktijk wilden platleggen en mijn kinderen afpakken, kon ik dit soort artikelen niet lang laten staan. Er werd immers geprobeerd me voor gek te verklaren. Inmiddels kan ik alles wat praktischer uitleggen en dat is omdat er in die twee jaar tijd een heleboel collectief werk is verzet. Dat houdt het volgende in: terwijl ik met mezelf bezig ben, geef ik stukken van jou die ik energetisch toevallig tegenkom, aan je terug. Daarmee genees ik je niet. Dat moet je zelf doen door in mijn praktijk te komen, zolang ik die nog heb.

Dus … als bepaalde functies in jouw lichaam niet werken, hoeft het niet zo te zijn dat er een stuk hersenen inactief is. Dat is de reden waarom een arts dit probleem niet kan vinden bij je: je hersenen werken namelijk wel correct, alleen niet voor jou, maar voor een ander. Dát is klaarblijkelijk niet te zien op een scan of een foto, want dan zou dit wel een bekend euvel zijn. Artsen hebben immers toch uiteindelijk de wil om je beter te maken.

Hoe dat zo gekomen is, dat zit als volgt in elkaar. Zoals je wel weet, zijn er eerlijke mensen op de wereld en oneerlijke. Van die types die aan je vastkleven en ook wel eens meelifters of parasieten genoemd worden. Die leven letterlijk op jouw energie en daar word jíj heel moe van. Waarom denk je anders dat bijna iedere gezondheidsklacht die je maar kunt hebben, als eerste symptoom vermoeidheid heeft?

Ik kan je met één ding troosten: mensen kunnen nu niet meer aan je gaan kleven. Wat wél kan, is de mensen die aan je vastgeplamuurd zitten, losrukken. Ze zitten enorm vast en je krijgt ze echt niet los door een kaarsje te branden en een mantra op te zeggen. Ook niet door boos te worden, naar een psychiater te gaan of wat dan ook. Als je geluk hebt, zijn ze dan even weg, maar niet voor altijd. Om ze écht weg te krijgen, moet ik met mijn helderziendheid die gastjes opzoeken en ze uit je lostrekken. Dat moet één voor één en dat kunnen mensen zijn, die al eeuwen op je hebben lopen parasiteren.

Vervelend iets wat daar bijkomt: als je die types níet uit jezelf verwijdert, kun je níet genezen van welke ziekte, klacht, stoornis of tegenslagen ook. Zij leven immers op het feit dat jij onvolledig bent en willen allesbehalve dat jij weer gezond en gelukkig wordt. Ik dacht dat we die meeliftende jojo’s al wel zo’n beetje weg hadden, maar vanochtend werd ik wakker met het aangezicht dat nog meer hersencentra niet voor mijzelf werken, maar voor allerlei anderen. En dat dat niet alleen bij míj het geval is.

Wat ik meemaak bij mijn cliënten, is dat zij voor ongeveer 70% wel weten wie er op ze leven. Ze zijn daar dan verdrietig en soms ook boos over, plus ze voelen zich machteloos, want als je niet eens wéét wie er nog allemaal aan je vastgeplamuurd zitten, hoe kun je dan eigen baas in je leven zijn? Bij mijzelf sta ik voor zeker 95% verbaasd van de mensen die allemaal misbruik van me maken. Beroemde acteurs, zangers, politici, zakenlieden, mensen uit mijn verleden van wie ik gehouden heb … Onvoorstelbaar gewoon.

Negatieve mensen duwen een ander aan de kant door over die persoon te roddelen, een onbeschofte e-mail aan hun baas te schrijven die van hen lijkt en allemaal dat soort dingen. Ze gaan letterlijk over lijken om er zélf beter van te worden en dat kun je dus energetisch terugzien. Erger nog: je móet het energetisch opzoeken en ongedaan maken, want anders krijg je ze nooit meer van je los. Dus als iemand 40 of zelfs 4000 jaar geleden zo’n vuile truuk bij je heeft uitgevroten, zit diegene nog altijd energetisch gezien in jouw veld. Haal je die niet dáár los, dan kun je jezelf nooit meer worden.

Ik ga verder met het lospeuteren van langharig tuig uit mijn hersenen. Als jij ook weer beter wilt worden van allerlei dingen in je leven die je niet wilt, maar die je wel overkomen, ben je nú van harte welkom in mijn praktijk. Stuur dit bericht maar rond naar plekken, die niet vol zitten met parasitaire types.

Geef een like voor dit artikel, voor andere artikelen en voor mijn Facebookpagina en neem het besluit of je het aanvaardbaar vindt dat je half leeft, terwijl dat niet nodig is. Ik weet niet wanneer ik met mezelf klaar ben, maar wel dat het leven zelf me dan andere dingen gaat brengen. En die kans laat ik niet voorbijschieten. Ik voel heel duidelijk dat het niet meer lang duurt totdat het zover is.

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

4 Comments

 1. Ik heb nog nooit iemand meegemaakt, die zo ontnuchterend kon schrijven over dit soort moeilijke paranormale onderwerpen. De meeste mensen die zichzelf medium noemen, doen er opgeblazen over, maar jij zegt hoe het werkt en klaar is Kees. Dit is het allerbeste bewijs dat jij een gave hebt die uniek is. Hoe vaak heb ik dat nou al tegen je gezegd en steeds geloof je me niet? 🙂

  1. Dank je wel Theo, echt fabuleus ben je!! Ik heb gewoon een hekel aan dat mediumgedoe en wou dat ik de mensen zonder dat kon genezen. Ze geloven dat niet, omdat er al zoveel duizenden nepmediums ontmaskerd zijn. Dus denken ze dat ik dat ook wel word. Ze geloven altijd een ander, maar nooit mij … en ja: mijn gave IS ook uniek. Dit kan niemand, want andere mensen zíjn geen medium, alleen ik. Ze kunnen wel een goed ontwikkelde intuïtie hebben, maar helaas kunnen ze dit genezingswerk niet doen en ook niet leren

 2. Hoi Sophia’
  een aantal jaren geleden, heb ik in de nacht een droom gehad, met een soort boodschap dat ik me vooral niet digitaal moet vast leggen (alle verhalen die nu over facebook boven water komen, heb ik jaren gelden voorvoelt, het is allemaal “los zand” en heeft geen geestelijke waarde. Je legt jezelf alleen maar steeds verder vast, en de rijke “de Elite” zwemmen rond in vrijheid) En als wij aan dat wereld deelneme komen steeds vaster te zitten = verslaving>
  Maar ik voel wat jij schrijft waarheid is, maar rammen op de knop voor een like, ik kan me er niet toeverzetten.
  En bij jou langskomen in de praktijk, de afstand is te groot!
  Groetjes Ingrid

  1. Lieve Ingrid,
   Ik vind het allemaal niet zo erg en heel veel dingen kun je zelf instellen op Facebook. Je kunt alles op ‘alleen vrienden’ zetten en dan nog weet je dat er af en toe eens iets zal uitlekken op de startpagina van iemand die geen vriend is. Dus je moet gewoon geen persoonlijke dingen delen, of je doet die per persoonlijk bericht. Bovendien: niemand dwingt je om er een account te hebben! Mijn mening hoor! Maar ik respecteer je en een reactie is ook een belangrijk iets wat mij weer steunt. Bedankt dus!
   O ja: een behandeling kan ook op afstand, via skype of whatsapp of Messenger ofzo. Of telefonisch, kan ook. Als ik een foto van je heb, kan ik wel helpen!
   Groetjes terug, Sophia

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

%d bloggers like this: