Veranderingen op til

seringen

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Dit hiervoor was een artikel van Theo. Je zult de komende tijd wel zien wie hij is. Ik heb nieuws en daarom schrijf ik ook nog iets van mezelf. Dit hoef je niet te delen, want de mensen gaan wel zien wat de gebeurtenissen van vandaag inhouden. Dat hoeft niet door dit artikel te delen met mensen die er sowieso niets van begrijpen, omdat ze mij toch niet kennen.

Precies zoals het anderen niet lukt om bekend te worden met iets moois, als niemand z’n artikelen, visitekaartjes en website met anderen deelt, lukte mij dat ook niet. Ik werd integendeel totaal voor schut gezet, publiekelijk nog wel, en kon de daders niet eens aangeklaagd krijgen vanwege de laster die zij hebben gepleegd. De laatste aangifte die ik heb gedaan, was afgelopen januari en ik heb nóg steeds niets gehoord van de officier van justitie in Leeuwarden. Schande, maar als je een probleem bij de kop pakt, is zulk gedrag je deel.

Dit gaat nu veranderen. Ik heb wel eens verteld dat de man die bij me hoort, zichzelf is kwijtgeraakt en denkt dat hij nooit meer zichzelf kan worden. Hij had een verschrikkelijke burnout en die werd steeds erger. Hij kreeg met de ggz te maken, die totaal verkeerde diagnoses stelde en hem totaal foute pillen opdrong.

Je bent niet alleen een fysiek lichaam, maar er zit daadwerkelijk iemand binnenin je, die energetisch is. Etherisch of astraal als je dat liever zegt. Zonder die persoon ben je een marionet aan een touwtje. Die persoon die mijn man ís, was er bij hem helemaal uit en nu is die bezig terug te keren. Hij heeft dat al vele malen geprobeerd, maar het was erg moeilijk. Nu zie ik dat het toch lukt en dat betekent dat er heel veel dingen gaan veranderen vanaf nu. Hij zal waarschijnlijk wel even tijd nodig hebben om bij te komen, nu hij weer zichzelf is.

Hoe het precies zal gaan, weet ik niet. Wat ik wél weet, is dat mij steeds zulke vreselijke dingen overkomen, omdát ik hem niet naast me heb. Niemand erkent of respecteert mij echt en dat is de eerste oorzaak waardoor zelfs ik met zoveel kennis en gaven mezelf en vooral ook mijn gezin er niet sneller bovenop kan helpen. Met mijn man naast me worden de tegenstand en de openlijke haat die ik op me af krijg, een heel stuk minder. Ik heb er alleen geen idee van hoe snel hij zichzelf weer wordt. En ikzelf ook niet. Ik kan toch niet eeuwig een dik, kort wijf blijven? Wel kan ik hem volgen en dat geeft me enorm vertrouwen in de toekomst.

Ik heb nog een keer schitterende muziek voor je. Van hetzelfde Mediterranean and Andalucian Orchestra uit Jeruzalem. Deze keer brengen ze Azerische muziek. Uit Azerbeidzjan dus! Mark Eliyahu bespeelt een soort traditionele viool voor je, die ‘kamancheh’ wordt genoemd en als je misschien dacht dat ze daar helemaal op die Zuid-Russische steppen geen muziek kunnen maken, dan heb ik hier een verrassing voor je.

Trouwens Azerbeidzjan ligt rechts naast Armenië, onder Georgië, boven Iran en links naast de Kaspische Zee. Er is 0% analfabetisme, heel veel mensen zijn er universitair opgeleid en ze spreken er Azeri wat een Turkse taal is. De meeste mensen zijn er moslim, maar aan hoofddoeken doen ze niet en in hun hoofdstad Bakoe hebben ze zelfs een standbeeld van de eerste vrouw die haar hoofddoek af deed. Een bijzonder land!

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction