Trauma’s, verdriet en shocks écht genezen

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Iedereen maakt wel een paar nare dingen mee in het leven. We zeggen altijd dat dat erbij hoort, maar als je nou eens onderzoekt wat er eigenlijk in je hersenen voorvalt ten tijde van een shock of een trauma, dan zul je begrijpen dat we er beslist niet op zijn gebouwd om zulke dingen mee te maken.

Er gaat namelijk iets kapot en dat kan op een drietal gebieden voorkomen. Daar praat ik vandaag over in de video. Ik heb een klein dingetje om toe te voegen: als de mensen zich tegen je keren, ligt de oorzaak daarvan in je limbische systeem en nog preciezer in je hippocampus. Wat dat allemaal verder inhoudt, vertel ik op de video!

Als je mij een plezier wilt doen – ik sta immers urenlang te werken om alles uit te denken, te tekenen, in te spreken, uit te leggen en te uploaden – kijk dan op Youtube! Daar kun je me namelijk ook zo n leuke duim omhoog toebedelen. Video s en artikelen houden daar erg van! (Mijn apostroftoets heeft het begeven, zie ik. Vandaag dus video s zonder apostrofje):

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

Twitter   –   LinkedIn   –   Pinterest   –   Youtube   –   Facebook

This message may be freely copied and shared including images, on the condition that my name and a working link to my website are present.

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn website aanwezig zijn.

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.