header
Stralen van binnenuit!
Nowadays we live between cows, horses and sheep on the countryside

Stralen van binnenuit!

Zoals je misschien al wel hebt gezien, heb ik mijn website onder handen genomen. Tegenwoordig kun je niet meer zomaar een website maken in Kladblok met van die leuke codes tussen haakjes, want dan snapt Google er niet zoveel van en kom je niet naar voren in zoekresultaten. Je moet echt een methode gebruiken, zoals WordPress, Joomla of Wix. Je moet dan een soort van gietvorm uitkiezen voor het uiterlijk van je site. Dat wordt een thema genoemd en ik heb zo’n ding gevonden, waar meer mogelijkheden in zitten dan in het vorige thema. Wat ik per se wilde, dat was zo’n geweldig hippe gekleurde menubalk aan de onderkant en ik ben er helemaal verguld mee. Knaloranje heb ik hem gemaakt: dan kan niemand eroverheen kijken.

Ook heb ik een stuk of 10 achtergrondartikelen van mijn website naar de blog verplaatst. Het kan zijn dat je daardoor allemaal mailtjes van me hebt gekregen, want dat kan ik niet anders regelen. Wat ik ook gedaan heb, is een brochure maken voor mijn praktijk. Die had ik vroeger ook en die was populair, omdat je die kunt printen en aan anderen laten zien of delen via het internet. Hij staat op de pagina ‘praktijkinformatie‘.

Wat ik feitelijk gedaan heb, is mijn praktijk uitstraling geven. Stralen doe je, wanneer je een mooie persoonlijkheid hebt en dus moet ieder woord dat op mijn informatiemateriaal staat, diep uit mijn wezen komen en mij reflecteren. Zoals je weet, is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Vooral omdat ik deze jaren het ei van Columbus heb moeten uitvinden wat genezing van ziektes en ongeluk betreft, wat niet bepaald gefaciliteerd werd door mijn omgeving. Die zat vol met mensen die mij het werk wilden laten doen en zelf met de pluimen strijken. Ik moest hen letterlijk aan de kant schrijven via mijn blog en sociale media, waardoor ik steeds weer dingen moest schrijven die niet overeenstemden met wat ik werkelijk zou willen zeggen. Ik moest kiezen tussen twee kwaden (mensen wegschrijven versus cliënten verliezen) in plaats van een positieve keuze te hebben. Na een tijdje kon ik dit soort stukken wel steeds verwijderen, maar het deed de verbreiding van mijn uitvindingen geen goed. Om die op een positieve manier aan de man te kunnen brengen, moet ik ruim baan hebben en dat is nu eindelijk zover.

Wat er dan gebeurt, is dat er rust ontstaat en duidelijkheid. Er komen weer positieve mensen op je pad en het leven gaat langzaam weer lopen. Dat komt doordat je weer richting kunt geven aan je leven. In mijn geval is dat mijn praktijk en die staat hier als voorbeeld, dus ik ga daar even op door. Ik hoef geen healing meer te geven, omdat de geesten gewoon óp zijn – na er 10 jaar dagelijks op gejaagd te hebben. Er zitten je dus geen mensen meer in de weg, maar er zijn wel stukjes van je biochemie en fysiologie gestopt met degelijk functioneren. Er lopen vitamines, mineralen en andere stofjes niet goed door je heen, waardoor sommige organen niet goed werken, om het  heel kort te zeggen. Dat heeft lichamelijke of geestelijke klachten veroorzaakt: ziekte(s), een stoornis, ‘vage’ klachten, tegenslagen …

Nu de mensen die je genezing in de weg stonden, verdwenen zijn, kun je al je lichaamsfuncties weer aan de praat krijgen. Daarvoor moet je wel weten hoe dat moet en daar ben ik voor. Het is echt waar dat je gaat genezen, als de obstakels weg zijn uit je leven. Dat zijn shocks of trauma’s uit je verleden, stress en wellicht een wat onhandig voedingspatroon of een rookverslaving bijvoorbeeld. Als je daar korte metten mee maakt, ga jij weer net zo stralen als mijn website momenteel doet. Ik zelf ben nog steeds niet zover, want ik had zoveel ernstige ziektes onder de leden dat die nog niet allemaal weg zijn. Toch is het eerste stukje van mij er: mijn haar ziet er weer een stuk gezonder uit dan het jarenlang gedaan heeft. De kapper zei deze week zelfs dat ze het ‘vol’ vond en dat is goed nieuws, want ik was bijna zover dat ik kale plekken had.

Wat kun je zelf bijdragen om weer te gaan stralen? Ten eerste naar mij toekomen uiteraard. Daarnaast kun je alvast voeding tot je nemen, die volzit met gezondheid. Dat is gewoon brood en andere granen, veel fruit, groente en goed sap, koffie en zwarte thee en kruiden door je eten. Kaneel, peterselie, koriander, bieslook, oregano enzovoort zijn ontzettend gezond en versterken je enorm. Bosbessen(sap) is geweldig, een schijfje citroen in je water, sap of thee ook en af en toe ook heel even ouderwets snoepen zonder je te schamen: een zakje drop of chips, een half pak koekjes, een zak patat mét, een sigaretje ….

Wees maar lief voor jezelf en vertrouw op je kunnen. Leer maar van de Groningers en de Friezen: die hebben alle tijd van de wereld en laten zich niet opnaaien door stress. Ze laten spanning zo van zich afglijden. Is misschien niet zo héél moeilijk als je tussen het lege land en de koeien woont, maar in de stad kan het beslist ook. En anders kom je lekker hier wonen! Ik wens je een mooi weekend.

 

© Vassiliou Empowerment

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu