header

 

Een wijs man zoekt de wijsheid in zichzelf; een dwaas zoekt haar in anderen”
Confucius, 551-479 v.C.

Het feit dat het zelfherstellende vermogen van de mens weer op volle toeren kan draaien en dat patiënten dan genezen, is groot nieuws! Ik heb daar dan ook lezingen over voorbereid.

In een dergelijke lezing vertel ik kort over de werking van de hersenen. Die sturen immers genezing aan, maar het werkt soms net iets anders dan we gedacht hadden. Verder vertel ik over voeding en kruiden, die het genezingsproces wel of juist niet ondersteunen.

Genezen gaat niet alleen over lichamelijke ziektes. Het kan ook gaan over tegenslagen in het leven, mentale stoornissen en andere klachten of dingen die niet zo gaan zoals u graag had gewild. Als uw hersenen op volle kracht werken, hebt u niet constant tegenslagen, bent u niet ziek en hebt u een vervullend leven. Er zijn dingen die niet kunnen genezen, zoals sommige handicaps. Toch kan er meer gebeuren dan u wellicht voor mogelijk houdt!

Contacteert u me gerust. Tarieven kunt u hier vinden en dit is de contactpagina. U kunt ook onderstaand contactformuliertje gebruiken:

 

 

Tags: genezing, lezing, zelfherstellend vermogen

Sluit Menu