header

 

“Het is niet het onbelangrijkste deel van een taak te weten hoe je hem aanpakt”
Erasmus, 1469-1536

Toen ik in 2011 ging genezen voor mijn beroep, toog ik gelijk aan het werk. De hele wereld zat vol met energetisch afval en dus kon ik gelijk beginnen dat weg te halen. Met de tijd werd de berg met dat afval wereldwijd steeds kleiner. Daardoor heb je nu veel sneller door of iemand met wie je omgaat, wel of niet goed voor je is of welke politici er eerlijker zijn dan andere. Ook is nu duidelijk zichtbaar dat de medische wetenschap grenzen heeft aan haar mogelijkheden om te helpen bij veel ziektes en klachten. De waarheid over van alles en nog wat kan niet meer verstopt worden onder een zogenaamde deken van liefde. Je voelt dat die waarheid bereikbaar is en dat zij je weg is naar verbetering op alle facetten van je leven.

Dat is de reden waarom ik nu bij het eerste consult wél moet inventariseren wat je situatie nu is en waar je graag zou willen zijn: de intake. Meer gezondheid, meer meevallers, meer vrienden, leuker werk, minder nare mensen om je heen, minder geldproblemen, een gelukkige relatie met partner en eventueel gezin, een rustig hoofd, kinderen die het fijn hebben op school … Als je met een ziekte kampt, zoeken we in dat eerste consult uit wat de allerdiepste kern ervan is, zodat je kunt genezen. Daarom duurt dat twee uur en dat mag wel, maar hoeft niet als je voor iets anders bij me komt.

Mijn doelgroep bestaat uit mensen, die écht verbetering willen in hun leven. Die net als ik geloven en weten dat je wel degelijk kunt genezen van een heleboel als ongeneeslijk bekend staande ziektes en klachten en die het voor zichzelf en hun omgeving over hebben om daar serieus aan te werken (met humor uiteraard). En zoals Erasmus 500 jaar geleden al zei: het is best handig om te weten hoe je zoiets aanpakt. Vandaar dus toch een intake.

 

Sluit Menu