Saffraan: een win-winsituatie

Safrraan helpt voor meevallers en rijkdom

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Omdat er in saffraan vrij veel jodium zit, wil het nog wel eens ontsmettend werken. Dus als je een keer ergens op reis bent waar je wel saffraan hebt maar geen jodium, kun je het proberen. Maar de échte helende powerrrrr van saffraan is dat het je helpt om het materieel gezien goed te hebben. Armoede is eigenlijk een soort van besmetting (ja toch?) en saffraan is één van de handige dingen die je kunt doen, als je geen geld hebt. Daarnaast zijn een opleiding volgen, goeie sollicitaties schrijven, een eigen bedrijf beginnen en dan ook aan je ondernemersvaardigheden werken of eventueel verhuizen ook heel goede ideeën. Of een cursus beleggen.

O ja: als je dit bericht een like geeft, helpt dat ook om meer geld te krijgen (eigenlijk helpt het mij ook aan meer patiënten en dat is niet meer dan redelijk). Als je het ook nog deelt op plekken waar mensen het lezen enzo, is het nóg beter voor de zaken. Minder word je er in ieder geval níet van.

 

© Vassiliou Empowerment

1 Comment

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: