Saffraan: een win-winsituatie
Safrraan helpt voor meevallers en rijkdom

Saffraan: een win-winsituatie

Omdat er in saffraan vrij veel jodium zit, wil het nog wel eens ontsmettend werken. Dus als je een keer ergens op reis bent waar je wel saffraan hebt maar geen jodium, kun je het proberen. Maar de échte helende power van saffraan is dat het je helpt om het materieel gezien goed te hebben. Armoede is eigenlijk een soort van besmetting en saffraan is één van de handige dingen die je kunt doen, als je geen geld hebt. Daarnaast zijn een opleiding volgen, goeie sollicitaties schrijven, een eigen bedrijf beginnen en dan ook aan je ondernemersvaardigheden werken of eventueel verhuizen ook heel goede ideeën. Of een cursus beleggen.

O ja: als je dit bericht een like geeft, helpt dat ook om meer geld te krijgen (eigenlijk helpt het mij ook aan meer patiënten en dat is niet meer dan redelijk). Als je het ook nog deelt op plekken waar mensen het lezen enzo, is het nóg beter voor de zaken. Minder word je er in ieder geval níet van.

 

Deze en alle kennis over gezonde voeding en kruiden op mijn website is traditionele kennis uit mijn vaderland Griekenland. Met behulp van mijn
helderziende gave heb ik alles geverifieerd voordat ik het hier opschreef.

 

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Volgend berichtLees meer artikelen

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.