R.I.P. allerliefste kater

Sophia Vassiliou met kater Socks

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Vanmiddag rond een uur of half 1 ging opeens de bel. Een man aan de deur, die onze kat had aangereden. Hij vertelde een verhaal, maar ik hoorde alleen het woord ‘grijs’ (= die lieve schat Socks, onze ene kater) en
vloog de weg op.

kater Socks
Socks

Daar lag het arme dier middenin een plas bloed. Hij bewoog nog een klein beetje en ik legde hem dus in de roes van de shock op een dekentje in de auto. Racete helemaal naar Franeker naar de dierenarts. Toen ik aankwam, had Socks het al begeven.

Dat is onze tweede kat die binnen een jaar tijd is doodgereden, omdat de mensen menen dat ons dorp een snelweg is en ze hier zo hard mogen rijden als ze maar willen. Socks heeft een vette klap gehad op zijn kopje, dus die man reed zeer zeker geen 30 km/u, zoals het hier hoort. En ook geen 40.

 

@Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

6 Comments

    1. Dank je wel Orçun! Hij heeft gelukkig niet geleden, want de klap was zo hard dat hij gelijk buiten westen was. Maar wij missen hem, het was bijna een hond zo’n lief dier. Vooral mijn oudste zoon mist hem. Socks was zijn gelukskat

  1. Lieve Sophia, met pijn in mijn hart heb ik jouw verhaal gelezen ! Alsof je nog niet genoeg tegenslag te verduren had! En nu nog als kers op de taart “Socks”!Woorden schieten me te kort om jou te troosten, ik ben sprakeloos! Hoeveel moet jij nog doorstaan vooraleer mensen inzien dat ze moeten stoppen met tegenwerken, over jouw heenlopen of met jouw succes aan de haal gaan!
    Beste mensen laat Sophia vriendelijk met rust en help haar verder met wat dan ook en je zal zien wat er zal veranderen.. Vertrouw erop, dat als goed komt! Veel liefs en sterkte

    1. Lieve Isabelle, dank je wel, wat lief! ja het is tijd dat iedereen opkrast uit mijn invloedssfeer, maar dat zijn geen mensen zoals jij of ik. Het zijn mensen die van binnen gemeen zijn. Anders doe je zoiets toch niet … Veel liefs terug hoor!

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: