Probleem oplossen of symptomen bestrijden?

out of the box thinken

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Net als die goudvis kun jij ook out-of-the-box thinken!

Vijftig jaar lang heb je gebruik en zelfs misbruik kunnen maken van een soortement van energetisch lek in de wereld. Daardoor kon je met wilskracht een héleboel dingen voor jezelf gedaan krijgen. Het ging alleen wel over de rug van een ander en dat heb je gemerkt. Als je enig gevoel in je donder hebt, heb je dat één keer gedaan maar nooit weer en dat is niet erg. Dat kon je immers niet weten en als je een hoog ijzer- én chroomgehalte hebt, dan werkt je wilskracht nu eenmaal puik. Het lek is overigens allang dicht.

Als je het echter vaker gedaan hebt, ben je schuldig aan alle ellende die er op de hele wereld is: van de ziekte van je partner tot aan het broeikaseffect aan toe. Als je die wilskracht aanwendde om – ik ga verder met mensen die dit níet meer dan één keer gedaan hebben – bijvoorbeeld van een verslaving af te komen, om te zorgen dat je kinderen niet langer gepest werden of anderszins om er iets goeds mee te doen, is het uiteraard niet verwijtbaar, maar het effect is er toch wel geweest. Je hebt jezelf volkomen onbedoeld opengesteld voor inmenging van buitenaf via dat energetische lek.

Je kwam in feite buiten de aarde in de etherische ruime terecht en dat kun je je voorstellen als een soort gigantisch leeg grasveld. Iedereen die wilskracht gebruikte in een ‘vurig’ gebed, een diepe meditatie of iets anders in die richting, kwam op datzelfde grasveld uit. En er zijn ontzettend veel mensen die daar enorm misbruik van hebben gemaakt. Die gingen op dat veld hun problemen, hun zorgen, hun verwensingen en hun ziektes zitten afschuiven. Dan waren zij er mooi vanaf, maar kreeg een ander ze. In de eerste plaats was ik dat, omdat het lek zich in mij bevond, maar via mij kreeg iedereen daar last van. En binnen de kortste keren was dat lege grasveld omgebouwd tot een gigantische rokende stad.

Bommel en een chroomtekort
Als je begrijpt wat ik bedoel ..

Je kreeg eigenlijk allemaal stukjes van ziektes, waardoor je nu inmiddels niet meer ‘gewoon’ één ziekte hebt, maar meerdere en dan half. Zo mag je het ongeveer zien. Daarom is echt genezen ook zulk raar en onlogisch werk: je haalt een ziekte weg en vervolgens krijg je heel andere klachten. Als je het eenmaal weet, is het wél logisch, want als je één ziekte weghaalt, komt de volgende naar boven. Naarmate er steeds minder ziektes in je zitten, is het voor een arts gemakkelijker om te vinden wat je nu eigenlijk mankeert: dan heb je van één ziekte symptomen en niet een paar van hier en een paar van daar. Als je begrijpt wat ik bedoel.

Ditzelfde verhaal is tevens de oorzaak waardoor je niet sneller ziet dat je geneest: je moet de ziektes één voor één uit jezelf zien weg te halen, want ze zitten immers over elkaar heen. Net als een stapeltje truien in je kast. Pas als je aan de laatste kwaal toegekomen bent, ga je genezing opmerken. Dan komt er immers niet meer nog een andere kwaal naar boven, want die is er niet. Wat je ook zult merken, is dat als bijvoorbeeld je longen geen kwalen meer hebben, je longziekte zal genezen. Dan zijn je longen vrij en ga je daarna naar iets anders, bijvoorbeeld je maagklachten of je hoofdpijn.

Nu hebben mensen niet alleen maar lopen schuiven met ziektes, maar ook met mentale stoornissen en zorgen. En ze hebben elkaar allemaal nare dingen zitten toewensen, die vaak echt gebeurden door die wilskracht. Het kan dus maar zo zijn dat je een paar klachten hebt, die onder het kopje ‘ADHD’ vallen. En dan een paar klachten die onder het kopje ‘depressie’ vallen of ‘altijd beren op de weg zien’. Ik noem maar zo een paar voorbeelden.

Dan is er nog iets, waardoor je de ene klacht wél en de andere klacht níet kunt oplopen. Zo heb ik bijvoorbeeld nooit kanker gekregen, omdat ik een enorme veerkracht heb. Reuma heb ik ook bij mezelf gevonden, maar ook daar had ik geen last van. Een aantal mensen had deze en nog meer klachten op me afgeschoven, maar ik had er geen voedingsbodem voor en dus kwamen ze niet tot uiting. Met voedingsbodem bedoel ik dat ik de voedingsstoffentekorten die je nodig hebt om kanker of reuma te krijgen, niet had.

Nog één ding hierover: mensen die stukken van zichzelf in die etherische bedoening lieten slingeren, deden op een heel idiote manier aan symptoombestrijding. De klacht die ze hadden, ging zelf niet weg. Zíj hadden er alleen geen last meer van, snap je. Bovendien gingen er bovenop hén ook weer allemaal anderen zitten, die hun shit weer afschoven. Een soort horrorkermis werd het.

Als je nou eens écht van je kwalen, klachten, zorgen, gedonder in je hoofd en je problemen af wilt, dien je de oorzaak weg te halen. Die types van die wilskracht heb ik er voor minstens 99,999% vanaf. Dat betekent dat je nu aan je eigen stuk ervan kunt beginnen: ergens een tekort aan een of ander stofje. Een vitamine, mineraal, aminozuur, eiwit of hormoon. En het gebrek daaraan is veroorzaakt, doordat je lang geleden ergens van geschrokken bent. Dat kan een auto-ongeluk zijn, een bijzonder pinnige opmerking van iemand die je de moed ontnam om je studie af te maken ofzo, een trauma in je familie … Van alles kan het zijn en dat moet naar boven gehaald worden.

Daarna kun je bekijken of je echt een tekort aan een bepaalde voedingsstof (of meerdere) hebt of dat het een opname- of vervoersprobleem ervan is. Enfin, wat ik altijd weer vertel. Vervolgens dien je je tekorten op de juiste manier op te lossen en ik weet hoe dat gaat. Artsen kijken nooit naar de wortel van een probleem, maar onderdrukken alleen symptomen. Behalve bij operaties uiteraard, maar zelfs een gebroken arm zou je niet opgelopen hebben, als je vitamine A helemaal op topniveau werkte. En dat bedoel ik.

Tot een paar jaar geleden kon je, door je wilskracht te gebruiken, een heleboel problemen oplossen. Jeugdzorg kreeg je dan wel weg, je kreeg gelijk in de rechtszaal, je kreeg de baan die je wilde, een belastingschuld kon je afwentelen enzovoort. Dat kan nu echter niet meer en dus zul je al je problemen zélf moeten oplossen.

Je zult een nieuwe manier moeten gebruiken, als je nog lucht wilt in je leven.

Daar is maar één weg voor en dat is dat je accepteert hoe het in elkaar zit. Ik kende vroeger iemand die altijd zei: “Meer van hetzelfde werkt niet”. Als jouw manier van problemen oplossen niet werkt, moet je een nieuwe manier gebruiken.  Het leven is echt simpel! Ik loop niet weg, dus geef maar een ‘gil’ via whatsapp, sms, Facebook of telefoon, als je hier hulp bij wilt.

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction