header

Op deze pagina vind je een paar casusbeschrijvingen. Ik hou ze anoniem en onherkenbaar, want niemand wil graag zijn of haar zieke of moeilijke tijd in het openbaar uitvergroot zien. Ik begin met mijn eigen verhaal, want dat is hoe ik heb ontdekt dat ik kan genezen en hoe dat in z’n werk gaat.

Op mijn 19e jaar, vlak nadat ik geslaagd was voor mijn gymnasiumexamens, ging ik ‘s weekends in een hotel werken als kamermeisje om van mijn verdiende geld op vakantie te kunnen naar mijn land van afkomst Griekenland. Helaas ging ik keihard door mijn rug. Zoals altijd werd mijn pijn weer eens gebagatelliseerd en bleef mijn rug onbehandeld. Wat ik 30 jaar later zelf vond, was een verwaarloosde beknelde zenuw, die was gaan ontsteken. Die heeft – voor zover ik kan zien – al mijn andere ziektes en pijnen in beginsel veroorzaakt.

Ik heb een hoge pijngrens én een subliem zelfherstellend vermogen, waardoor ik alleen bij tijden erge pijn had. Ook had ik in die tijd een zeer negatieve huisarts, die waarschijnlijk over me in mijn dossier heeft geschreven dat ik mijn klachten zelf zou verzinnen, waardoor ik nooit op mijn woord geloofd werd door alle (huis)artsen die daarna kwamen. Ik mocht mijn dossier ook niet inzien: dan zeiden ze dat dat ‘lastig te realiseren’ was en lieten ze het me niet zien. Bewijs van mijn gelijk is toch wel dat ik het afgelopen jaar mijn dossier heb laten vernietigen en nu opeens wél een serieuze huisarts vond, die me gaat doorsturen.

Nu zul je misschien zeggen: “Sophia, jij kunt de mensen toch scannen? Kun je dat niet ook bij jezelf dan?”. Eerlijke vraag en het antwoord is dat ik inderdaad bij mezelf wel kan scannen, maar dat het moeilijk te zien is. Na jarenlang onderzoek in mijn omgeving en mijn praktijk kon ik niet meer om het feit heen dat ziektes heel moeilijk te zien zijn bij mensen, die ziek geworden zijn door iemands schuld. Een nalatige arts die best weet dat hij of zij fout zat, iemand die zorgde dat je struikelde of die je onheil toewenste en daar kracht op zette … noem het allemaal maar op. De veroorzakers van ziekte willen hun schuld maskeren. Dat heeft tot resultaat dat ik het ook heel moeilijk kan zien en niet alleen dat: bij onderzoek door een specialist worden zulke klachten vaak wel gezien, maar niet serieus genomen. Ik heb er vele voorbeelden van. In zo’n geval heb ik wel degelijk een handje medische hulp nodig om de kern van de klacht te kunnen opsporen. Mensen die in een redelijk positieve omgeving zijn opgegroeid, met hun eigen familie en niet hun hele leven de grond zijn ingeboord door hun omgeving genezen pijlsnel.

Mijn rugklachten verergerden en mondden uiteindelijk uit in een zich zeer snel ontwikkelende MS. Waarschijnlijk dus ALS. Binnen een jaar raakte ik verlamd aan benen, armen en longen en ik leerde mezelf als de wiedeweer hoe ik helende crèmes moest maken met een aantal kruiden erin. Die stopten de verlamming iedere keer een beetje, net zolang totdat ik in de zomer van 2014 opeens niet meer verlamd was en weer een beetje kon lopen. Verder genezen lukte pas in 2017, toen de ziekte verdween. Ik had toen echter weer een aantal traumatische gebeurtenissen te verwerken, waardoor ik wéér ziek werd. Ditmaal van een al sluimerend aanwezige ziekte van Crohn en als ik het goed gezien heb, ook lymfeklierkanker. Ik wist een stuk of vijf zweren aan mijn slokdarm, maag en darmen te genezen. Op dit moment is er nog één over, die erg hardnekkig is en bij de kanker kan ik niet eens komen, omdat de veroorzakers daarvan zich nog moeten melden. Héél langzaam worden die zichtbaar, maar als één klacht 500 veroorzakers heeft – en in die orde van grootte praten we – komt er pas verbetering als die alle vijfhonderd weg zijn.

Toch: van MS is nog nooit eerder iemand genezen en iedereen die net als ik onterecht gewantrouwd wordt, blijft daar tot aan zijn of haar dood mee zitten. Soms daarna zelfs nog. Kijk maar naar Bill Cosby of Michael Jackson. Ik ben de enige persoon op de hele wereld ooit, die ziektes en klachten van dit kaliber kan genezen. Je voelt wel dat mensen je ‘iets’ gedaan hebben, maar kunt niet exact vinden wat ze gedaan hebben, je kunt je er niet tegen verdedigen en je kunt het ook niet genezen, omdat je niet weet waar je moet zoeken.

Het bewijs dat ik onomstotelijk gelijk heb, als ik zeg dat het mensen zijn die je genezing in de weg staan, is dat letterlijk iedereen onmiddellijk gaat genezen, zodra ik de boosdoeners energetisch verwijderd heb. Op die regel is nog nooit één uitzondering geweest!


Hieronder vind je links naar nog een paar verhalen, die je als voorbeeld kunnen dienen van hoe ik werk en hoe het gewoon waar is, dat je geneest zodra de diepste oorzaak verdwenen is.

Ik kan er nog wel honderd vertellen, maar denk dat dit wel genoeg is voor even!

 

Sluit Menu