header
Thessaloniki boulevard
Thessaloniki boulevard

“Wijsheid begint met verwondering”
Socrates, 469 v.C. – 399 v.C.

 

Opleiding: gymnasium, Franse en Griekse letteren aan de Aristoteles Universiteit van Thessaloniki, opleiding tot NT2-docent en nog een aantal opleidingen en cursussen.
Ervaring: 25 jaar onderwijs van privé-les via inburgering en les van basisschool tot universiteit tot bedrijfstrainingen; 17 jaar ondernemer; bijna 10 jaar allround coach met eigen praktijk.

literature faculty Thessaloniki
De letterenfaculteit in Thessaloniki

 

Ik geloof dat ik wel kan zeggen dat ik coach in hart en nieren ben. Maar eigenlijk doe ik álles vanuit mijn hart. Schrijven, zingen, koken, lesgeven, mijn kinderen grootbrengen … Tot nu toe heb ik patiënten en cliënten uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Sri Lanka, Bonaire, Suriname, Afghanistan, Algerije, Marokko, Griekenland, Turkije, Rusland, Oekraïne en Iran van hun klachten afgeholpen. Die lijst is nog lang niet compleet, dus je bent van harte welkom in mijn praktijk!

Een paar van mijn artikelen over Jeugdzorg zijn gepubliceerd op Fortem, een bedrijf dat onder andere dagopvang regelt voor mensen die zorg nodig hebben.

Ik heb zelf een heleboel oplossingen voor allerlei problemen gevonden, toen ik een zo moeilijke periode doormaakte met ziekte en ongeluk, dat ik niet meer de indruk had dat ik daar ooit weer uit zou komen. Ik had er geen idee van dat dit met iedereen gebeurt, die gaat scheiden van een buitengewoon negatieve – mogelijk narcistische – partner. Wat doe je in zo’n situatie? Ik heb een academische achtergrond in talen, communicatie en muziek. Niet iets wat medisch is, maar ik moest wel genezen, want mijn gezin had me nodig. Mijn brein hielp een handje door me helderziend te maken, zodat ik de kern van het probleem kon zien en verwijderen. Zo hielp ik heel veel mensen van ziektes en andere klachten af.

kijlanghuister
En nu wonen we in Friesland

Resultaat: na bijna 10 jaar hard werken hoef ik niet meer te healen. Het is nu genoeg dat ik mensen help om hun trauma’s, shocks en andere nare ervaringen uit hun verleden te verwerken. Dan gaan hun hersenen weer op volle capaciteit werken: mineralen doorsturen, seintjes uit de rest van het lichaam ontvangen en beantwoorden en nare ervaringen weer verwerken. Als je dat met mij samen doet, zijn die ervaringen écht verwerkt. Ik zet ze niet op slot ergens in je geheugen en haal ook geen andere fratsen uit: ik help je ze te verwerken en dan ga je genezen. Ook van ziektes die als ongeneeslijk bekend staan!

 

 

Dank je wel voor alles wat je voor me gedaan hebt. Je verdient een lintje
-een voormalig patiënte

 

Hier is een muziekvideo van me, gewoon thuis opgenomen met mijn ouwe laptopje. Dit is één van de mooiste Griekse liederen voor je: Έλα πάρε μου τη λύπη (ela pare mou ti lypi – kom, neem mijn verdriet weg), geschreven door één van Griekenlands beroemdste componisten, Manos Chatzidakis.

 

 

Sluit Menu