Thessaloniki boulevard
Thessaloniki, Sophia’s stad van afkomst in Griekenland

 

Sophia Vassiliou studeerde na het gymnasium Franse en Griekse letteren, eerst aan de UvA in Amsterdam en toen aan de AUTH, de Aristoteles Universiteit van Thessaloniki. Ook deed ze de opleiding tot directiesecretaresse aan Schoevers Opleidingen in Amsterdam.Ze hoopte daar te leren wat minder chaotisch en meer georganiseerd te worden en dat is nog gelukt ook. Ze volgde een opleiding tot NT2-docent in Zwolle en Sorbonne II, een soort docentenopleiding Frans aan het Institut Français in Thessaloniki. Verder studeerde ze zang aan de Centrale Muziekschool (Κεντρικό Ωδείο) eveneens in Thessaloniki. Op de AUTH gaf ze cursussen Nederlands aan studenten en personeel.

Terug in Nederland en inmiddels moeder geworden, gaf ze een paar jaar les op middelbare en beroepsscholen, maar haar hart lag meer in het ondernemerschap. Ze werd taaltrainer en was heel succesvol met haar eigen bedrijf Parnassós Talen. Haar succes had ze te danken aan haar goede en duidelijke communicatie, haar enorm goede onderwijskundige vaardigheden, haar uitgebreid geoutilleerde lesruimte en haar redelijke prijzen. Ook werkte ze in die tijd bij een aantal projecten in de inburgering als docent en projectleider. Een greep uit haar klanten en opdrachtgevers: Stichting Marin, Unilever, Teeling Petfood, Menzis, Novartis, Wageningen University and Research center, Aramco en Sodexho, LTP, UWV Arnhem, Melkweg Holland, Campina, Friese Poort Bedrijfsopleidingen, Agri Retail (leverancier van Boerenbond en Welkoop), Sparq Amstelveen, Vertaalbureau Concorde Groep, NCB Projecten, Language Partners, Emons Cargo en Gabriel Tsaligopoulos Translation Agency.

koeien
Tegenwoordig woont Sophia Vassiliou in Friesland

Sophia vond vervolgens de oplossing voor ziektes, stoornissen, tegenslagen en andere klachten, toen ze een zo moeilijke periode doormaakte met ziekte en ongeluk, dat ze niet meer de indruk had dat ze daar ooit weer uit zou komen. Wat doe je in zo’n situatie? Sophia had een academische achtergrond in talen, communicatie en muziek. Niet iets wat medisch is, maar ze moest wel genezen van ernstige verlamming, want haar gezin had haar nodig. De huisarts en neuroloog lieten haar ijskoud in de steek en de alternatieve geneeskunde kende alleen peperdure voedingssupplementen en een steentijddieet, waar Sophia nog veel zieker door werd. De oplossing diende zich aan, toen ze opeens helderziend werd. Op die manier kon ze vanuit het hiernamaals naar de wereld kijken, vanuit een perspectief dat niemand anders heeft. Zo kon ze onmogelijk lijkende problemen oplossen en als ongeneeslijk bekend staande ziektes genezen.

Ze hielp heel veel mensen van ziektes af, maar ook van een niet vervullend en onsuccesvol leven. Sophia coachte en genas met een ongekend succes honderden patiënten en cliënten. Van heinde en verre kwamen de mensen haar opzoeken: uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Sri Lanka, Bonaire, Suriname, Afghanistan, Algerije, Marokko, Griekenland, Turkije, Rusland, Oekraïne en Iran. Op de pagina getuigenissen op haar website is een kleine greep uit haar genezen patiënten te zien.

 

 

Dank je wel voor alles wat je voor me gedaan hebt. Je verdient een lintje
-een voormalig cliënte

 

 

 

Sluit Menu