header
Thessaloniki boulevard
Thessaloniki boulevard

“Wijsheid begint met verwondering”
Socrates, 469 v.C. – 399 v.C.

 

Dank je wel voor alles wat je voor me gedaan hebt. Je verdient een lintje
-een voormalig patiënte

 

literature faculty Thessaloniki
letterenfaculteit Thessaloniki

Opleiding:

  • gymnasium,
  • masterstudie Franse en Griekse letteren aan de Aristoteles Universiteit van Thessaloniki,
  • post-hbo-opleiding tot NT2-docent
  • en nog een aantal opleidingen en cursussen.

 

Ervaring:

  • 25 jaar onderwijs van privé-les via inburgering en les van basisschool tot universiteit tot bedrijfstrainingen;
  • 17 jaar ondernemer en projectleider;
  • bijna 10 jaar allround coach met eigen praktijk;
  • ontdekker van alle cruciale medische kennis, die benodigd is om écht te genezen van ziektes, stoornissen en klachten.

 

Ik ben leider, leraar, genezer en coach in hart en nieren. Dat komt omdat ik goed in leiding geven, doceren, uitleggen en luisteren ben, maar ook omdat ik vanuit mijn hart leef. Als kind al ontdooide ik vele harten door iets liefs tegen mensen te zeggen, voor ze te zingen en bloemetjes voor ze te plukken. Een paar van mijn artikelen over Jeugdzorg zijn gepubliceerd op Fortem, een bedrijf dat onder andere dagopvang regelt voor mensen die zorg nodig hebben.

Ik heb de oplossing voor ziektes, stoornissen, tegenslagen en andere klachten gevonden, toen ik een zo moeilijke periode doormaakte met ziekte en ongeluk, dat ik niet meer de indruk had dat ik daar ooit weer uit zou komen. Wat doe je in zo’n situatie? Ik heb een academische achtergrond in talen, communicatie en muziek. Niet iets wat medisch is, maar ik moest wel genezen van ernstige verlamming, want mijn gezin had me nodig. De oplossing diende zich aan, toen mijn kinderen opeens helderziend werden. Ze waren bang en ik moest ze helpen. Toen werd ik ook plotseling helderziend: mijn hersenen kwamen helpen! Bij mijn jongens is het gelukkig al heel lang weg, maar voor mij is het nodig, zodat ik de kern van de problemen op de wereld kan zien en oplossen. Zo hielp ik heel veel mensen van ziektes en andere klachten af.

kijlanghuister
En nu wonen we in Friesland

Resultaat: op wereldniveau zie je dat de mensen weer logisch nadenken, iets waar ik al jarenlang op hamer. Dat is belangrijk om bij jezelf te kunnen blijven en om je bewust te zijn van welke mensen en situaties je dient te mijden. Het zijn namelijk mensen die je ziek maken, door zich zo erg aan je vast te hechten, dat je ze niet meer van je afkrijgt.

Ik heb patiënten en cliënten uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Sri Lanka, Bonaire, Suriname, Afghanistan, Algerije, Marokko, Griekenland, Turkije, Rusland, Oekraïne en Iran van hun klachten afgeholpen.

Sophia in de media: ik sta in het boek “100x Sophie” door Annemiek Schmidt Crans oftewel Dutch Polaroid Girl. Zij wilde weten of vrouwen die Sophia heten (Sofie, Sophie, Sofia) ook daadwerkelijk meer wijsheid in zich herbergen dan anderen vanwege hun naam, die ‘wijsheid’ betekent. Ze zocht honderd Sophia’s op met de vraag: “wat is wijsheid?”. Hier sta ik met mijn antwoord: Wijsheid is alles wat uit liefde voortkomt en wat allen ten goede komt.

 

Hier is een muziekvideo van me, gewoon thuis opgenomen met mijn ouwe laptopje. Dit is één van de mooiste Griekse liederen voor je: Έλα πάρε μου τη λύπη (ela pare mou ti lypi – kom, neem mijn verdriet weg), geschreven door één van Griekenlands beroemdste componisten, Manos Chatzidakis.

 

 

 

 

Sluit Menu