Open brief aan FIOM/ISS, Raad voor de Kinderbescherming en Veilig Thuis
Keulen, mijn geboortestad! Supermodern jeej!

Open brief aan FIOM/ISS, Raad voor de Kinderbescherming en Veilig Thuis

Woensdag 22 juli 2020

Goedendag Jeugdzorg: ISS die zichzelf stiekem FIOM noemt, RvdK en Veilig Thuis,

Hoe gaat het met jullie die constant mensen voorliegen en martelen en mogelijk met gewetenswroeging kampen? Door wat jullie met mij hebben uitgespookt vlak na mijn geboorte in het Duitse KEULEN, is míjn leven kapot, dat van mijn lieve Griekse ouders, dat van de man die bij me hoort en dat van mijn twee lieve jongens. Daarna hebben jullie misschien wel honderdduizend andere onschuldige ouders en kinderen het leven volledig verwoest, door ze net als mij in incestgezinnen en -instellingen te zetten en soms zelfs in de (jeugd)gevangenis, zonder dat ze iets misdaan hebben. Half Nederland heeft door jullie schuld geen gezin, geen familie en geen leven meer en het is tijd dat jullie ten eerste eens direct geconfronteerd worden met de waarheid en dat jullie ten tweede boeten voor jullie misdaden.

Niet 22, maar 25 juli 1966. Niet om 7:15 uur, maar om 10:01 uur. Niet in Amsterdam, maar in Keulen, Duitsland. Ik werd drie weken te vroeg geboren uit twee schatten van Griekse ouders. Mijn moeder had zwangerschapsvergiftiging en ik moest snel geboren worden. Omdat jullie al mijn herinneringen zó stijf op slot hebben gezet, weet ik na 25 jaar herinneringen terughalen nóg steeds niet of zij een keizerssnee gehad heeft, haar weeën zijn opgewekt of misschien nog iets anders is gedaan. Wat ik wél weet en ook kan zien op foto’s: ik was helemaal blauw van benauwdheid en heb mijn geboorte nauwelijks overleefd. Ik woog exact 2000 gram, maar ben niet in een couveuse geweest. Dat hoort wel bij een geboortegewicht onder minstens 2500 gram. Nee, dat hadden jullie voor mij niet over: ik moest maar stikken, dan waren jullie mooi van mij af met je sektegeloof dat ik zogenaamd gevaarlijk zou zijn voor jullie van de ISS! ISS, de corrupte club die handelt in illegaal gestolen baby’s uit andere landen, maar eigenlijk een detacheringsbureau is met ontzettend veel macht en die niemand te pakken kan nemen. Nou, hier sta ík dan tegenover jullie! Helemaal begraven onder de problemen door jullie veroorzaakt, maar niet kapot. En jullie gaan allemaal boeten, jullie en het hele Nederlandse Jeugdzorg! Niet alleen voor jullie halsmisdaden tegenover mij, maar vanwege ál jullie halsmisdaden tegen ouders en kinderen in dit land en wereldwijd. De héle beerput gaat open!

loesje-jeugdzorg
“Als de jeugd de toekomst heeft, moet je er ook goed voor zorgen”

Omdat jullie in je sektewanen dachten dat ik jullie je macht over de wereld zou ontnemen, moest ik dood en kapot. Een pasgeboren baby’tje uit Duitsland ontvoeren en naar Amsterdam halen! Hoe is het mogelijk dat je je zoiets in je botte harses haalt? Wat had ik jullie misdaan en wat hadden mijn ouders jullie misdaan? Gewoon omdat jullie een of andere stér hadden gezien, die de geboorte aankondigde van iemand die roet in het eten ging gooien, waardoor jullie niet meer stiekem achter de schermen de wereldbaas zouden zijn? Maar serieus: een stér?? Dat zijn jullie duizenden jaren geweest en jullie wisten dat er een dag zou komen, waarop jullie heerschappij ten einde zou komen! Het is allemaal in de bijbel te lezen en het gaat hier om het joodse geloof, dat zijn uitwas vindt in de kabbala. Kijk maar eens naar het Kabbalah Center in Californië dat zichzelf volkomen voor schut gezet heeft door te konkelen met geld en mensen. En dat is nog niet eens jullie core business. Een sekte zijn jullie, een levensgevaarlijke sekte. De vrouw die onterecht als mijn biologische ‘moeder’ staat ingeschreven op mijn ook al foute geboortebewijs heeft mij dit al verteld toen ik 18 jaar oud was en er geen touw aan vast kon knopen als gymnasiumleerlinge, die in haar eentje op kamers haar school moest afmaken. Omdat jullie haar haar ouders hebben afgepakt. Enneh vergat ik nog bijna te zeggen: ík ben nooit van plan geweest me met jullie stinksekte bezig te houden! Jullie gaan ten onder doordat jullie helemaal zélf zóveel misdaden hebben begaan, dat het in het oog liep en de mensen het niet langer pikken.

Jullie ontvoerden mij naar Amsterdam, lieten mij verkrachten door nota bene een satanist in het Wilhelmina Gasthuis waar ik helemaal niet geboren ben en al helemáál niet op 22 juli 1966 uit ene F. von M. Mijn moeder heet Ch. Vassiliou en woont al bijna haar hele leven in Keulen. Toen mijn ouders me kwamen halen, stuurden jullie het leger op hen af! Zij waren naar ons bloedeigen vaderland Griekenland gevlucht met hun bloedeigen dochter en daar kidnapten jullie mij vandaan om mij in het meest walgelijke en sadistische incestgezin ter wereld te zetten, de familie Dijkhuis toentertijd woonachtig te Emmen. Ik heb álles teruggehaald uit mijn geheugen. Daar kreeg ik hulp bij van iemand die bij tijden ook helderziend is net als ik en die ik vroeg om voor me te kijken waarom ik toch maar steeds zo ziek blijf. Wat zíj allemaal naar boven haalde aan zeer traumatische herinneringen uit de eerste 5 jaar van mijn leven, door júllie op slot gezet (!), daar lusten de honden geen brood van! Hoe ik weet dat het waar is? Wel, ten eerste kon ik het ook zien nadat zij het gezien had en ten tweede genas ik van de ziekte van Crohn, die gepaard ging met een ernstige voedselallergie, waar ik al een jaar of 7 veel last van had. Bijverschijnsel van de ziekte van Lyme die ik al 9 jaar heb, zoals jullie weten. Toen ik alle trauma’s van zeer ernstige verkrachtingen door mijn pleeg’ouders’ terugzag, die ik uiteraard niet kon geloven, maar ze toch maar ging verwerken, genas ik spontaan. Als die herinneringen niet echt waren, had ik natuurlijk nooit kunnen genezen. Plus de ACE-onderzoeken van begin deze eeuw hebben duidelijk laten zien dat mensen chronisch ziek worden en een kapot leven hebben na een verleden van seksueel misbruik, zware mishandeling en nadat ze bij hun ouders vandaan gerukt zijn. Daar zijn jullie allemaal schuldig aan.

Ik zag een vrouw van de ISS, die zichzelf hier in Nederland schijnheilig FIOM noemt en die tot twee keer toe – misschien zelfs nog wel vaker – mijn geheugen WISTE met een rottruc uit de door jullie anders altijd zo gehate alternatieve prutkunde genaamd EFT, Emotional Freedom Technique. Ik zag hoe ze op mijn gezichtje klopte, allerlei zinnen zei en mij dwong aan het misbruik te denken en zinnen te herhalen. Op een gegeven moment klopte ze op mijn rechter schoudertje en weg waren al mijn herinneringen. Eén keer toen ik 3 jaar was en één keer toen ik 4 jaar was is dit gebeurd en mogelijk nog eerder ook. Niet alleen dat echter: jullie hebben mijn eigen herinneringen vermengd en helemaal in de knoop gezet met de herinneringen van anderen, waaronder een vrouw die óók niet de dochter van mijn niet-moeder is. Allemaal scenario’s door elkaar vind ik in mijn herinneringen en die mag ik ontwarren om de waarheid te vinden. Niet alleen dat: ik moet ze eerst nog van het slot halen, want ze zitten hermetisch vast en op slot met allerlei trucs zoals cijfertjescodes en dat soort prut. Dat heb ík niet gedaan! Ik zou nooit op zo’n bezopen idee komen plus ik weet niet eens hoe dat moet. Dat is een truc uit de kabbalasekteleer en jullie bij de ISS, maar ook RvdK en VT doen aan kabbala. Ik niet. Lukt me dat weer een stukje, dan krijg ik als beloning een heel klein stukje genezing van de ziekte van Lyme, waar ik al 9 jaar aan lijd, maar die door jullie ontkend wordt ondanks de officiële diagnose.

Dit is puur sadisme! Nu ben ik zo mogelijk nóg meer vastbesloten om ieder detail terug te halen. Al jaren doen jullie net alsof ik psychisch gestoord zou zijn, terwijl daar geen enkel teken van is en ook geen enkel bewijs. Ik moest erachter komen, ook weer via mijn geheugen, want oh als ik toch eens een papier zou hebben waarop de waarheid stond, dat er een valse verklaring van maar liefst schizofrenie in mijn medische dossier rondhangt van 38 jaar geleden. Dat jullie daarmee alle zorgverleners, rechters, advocaten, scholen en zelfs de belastingdienst en mijn zorgverzekering tegen mij opstoken. Ik leg het wel even uit: ik was toen 16 en uit huis gezet door die pleeg’ouders’, inmiddels in Kampen. Omdat ik op het gymnasium zat en nog drie jaar naar school moest, heb ik net zolang doorgedramd bij jeugdhulp het JAC in Apeldoorn totdat ik een studentenkamer toegewezen kreeg. Daar heb ik het 3 jaar lang oergezellig gehad met drie huisgenotes en mijn school in mijn eentje afgemaakt. Klinkt allemaal niet echt schizofreen, wel? Wortmanstraat 146, daar woonde ik op de tweede verdieping aan de stadskant met uitzicht op de bibliotheek, die later verplaatst is. Ik slaagde met 7 voldoendes en gemiddeld cijfer een 7, wat een unieke prestatie was en ging in Amsterdam Nieuw-Griekse letteren studeren, waar jullie me nu weer vanuit Engeland kwamen pesten en mijn relatie met de man van mijn leven verwoestten. Drugsdeal, weet je nog?

De rest van mijn leven zal ik jullie besparen, behalve het feit dat ik in Griekenland zeer weinig last van jullie had. Daar was ik dan ook zeer geliefd, had ik een heleboel vrienden en ben ik afgestudeerd in een combinatie van Franse en Griekse letteren. Een grote klap voor jullie, want nu konden jullie me niet zomaar meer voor gek verklaren met een nepverklaring, onder dwang opgemaakt door een psycholoog uit Zwolle die de opdracht had gekregen om mij voor gek te verklaren, zodat mijn niet-ouders ‘gelijk’ zouden krijgen en ik schuldig zou worden bevonden aan ‘weglopen’. Nee, ze hadden me de deur uitgezet, maar wilden hun geld en hun status niet kwijt, dus toen moest ik, de paria, maar boeten. Hebben jullie even geregeld toen met die psycholoog. Hoeveel heeft het jullie gekost?

kolnischwasser
De stad van het Kölnisch Wasser! Dáár ben ik geboren en ik heb geen druppel Nederlands bloed. Wat doe ik in hemelsnaam hier, Jeugdzorg en ISS??? En mijn ouders dan, mijn man en mijn jongens? Hm?

Ik heb mijn kinderen beloofd niet over ze te schrijven en zal dat daarom niet doen. Alleen noem ik dat jullie mijn oudste zoon ook weer met zo’n rottruc met EFT zijn geheugen hebben gewist na misbruik en hem toen maar gelijk tegen mij hebben opgestookt. 2002 in Wageningen via schoolbegeleidingsdienst De Zwaneridder. Jullie hebben dat overigens vaker gedaan en zo had dat arme kind geen vader én geen moeder. Bij mijn jongste hoefden jullie dat niet te doen, want het was voldoende dat die arme jongen naar obs De Nude (nu De Wereld) moest met de meest walgelijke directrice die er op de wereld bestaat. Die hoefden jullie niet te vertellen dat ze mijn jongen bang moest maken om zich aan mij te hechten, want dat deed ze uit zichzelf al. Kijk, hier zien jullie een paar kleine stukjes bewijs. Daar kunnen jullie ook zien hoe jullie eigen eh … “vertrouwensarts” (hahaha) uit Arnhem met haar zat te smoezen over hoe ze mij mijn jongens zou afpakken. Helaas voor haar lukte dat niet, maar jaren later kregen jullie mijn beide kinderen ook kapot, door vier rechters om te kopen en twee advocaten. 2018 was het rampjaar. Helemaal geweldig toch? Eindelijk hadden jullie je zin en daarna negeerden jullie niet alleen mij, maar iedereen die meldingen deed over verwaarlozing van mijn jongste door diens vader. Toch wel zeker zo’n 40 personen waren dat, niet? Mijn jongste bij zijn narcistische vader die hem totaal verwaarloost, terwijl hij het hier thuis zo goed had en mijn oudste in een drugshol in Leeuwarden, door jullie schuld niet geslaagd voor de hbo-test en nu al 2 jaar aan het zoeken naar werk. Dat krijgt hij natuurlijk nooit met 2-havo, maar dat wisten jullie al. Jullie hebben hen bedreigd dat ze mij nooit meer mogen zien, als ze mij vertellen hoe jullie hen opgestookt, stelselmatig voorgelogen over mij en bedreigd hebben en dus durven ze hun mond niet open te doen. Ze houden immers van hun lieve moeder. Handig hè, die eigenschap van kinderen om van hun moeder te houden? Kun je lekker misbruik van maken.

Beste mensen, is die belachelijke stiekeme macht die jullie organisatie de ISS over de wereld heeft, dan zó belangrijk voor jullie, gestoorde lapzwansen? Is jullie nood werkelijk zó hoog dat een baby’tje per se kapot moet?? En dat jullie mij, mijn familie en mijn gezin 54 jaar later nóg altijd 24 uur per dag achternajagen om iedere splinter van ons leven stuk te slaan? Maar hoe zielig ben je dan? Jullie hebben altijd geweten dat jullie macht op een gegeven moment over zou zijn. Het staat gewoon in de bijbel! Er komt een goede Messias, niet een slechterik, dat weet iedereen al duizenden jaren. Incasseer je verlies, ISS! Daar kun je toch wel mee omgaan? Laat je eens niet zo kennen. We leven toch allemáál zonder stiekem de baas van de wereld te zijn? Dan kunnen jullie dat toch ook wel? Eitje? Ik ben ik en niet iemand anders! En ik eis opheldering van jullie hierover. Maar ik weet dat ik dat pas krijg, wanneer het doek volledig is gevallen voor jullie en dat is nu het geval. Daarom schrijf ik deze open brief, zodat jullie die niet óók nog kunnen negeren.

gr-tzaki
Mijn moeder komt uit dit gebied in Griekenland!

Kan het niet snel, dan maar langzaam. Maar ondergaan zullen jullie en de waarheid die in MIJN dossier staat, dat over MIJ gaat en waar IK recht op heb om het van pagina 1 tot en met de laatste pagina (287, is het niet?) te ontvangen, is al uitgekomen. Nu het dossier nog en wel zonder hiaten. Jullie mogen dat niet weigeren omdat zogenaamd mijn ‘biologische moeder’, die mijn moeder niet eens is, ermee zou moeten instemmen. Die heeft me toch zogenaamd afgestaan volgens jullie? Laat me de waarheid maar eens zien over mijn échte ouders en stop eens mij de ganse tijd te pesten met van alles en nog wat, tot onterechte incassobureaus aan toe, zodat we elkaar kunnen ontmoeten! Zout op uit mijn leven en ga betalen voor alles wat jullie mijn familie en mij aangedaan hebben! En al die ándere miljoenen mensen die allemaal een kapot leven hebben door jullie schuld. Neem verantwoordelijkheid voor jullie daden, net als ieder volwassen mens gewoon doet en bewijs eens dat jullie ook één keer in je leven iets goeds kunnen doen. Jullie hebben me niet gek gekregen en dat was het doel toch? Nou, is niet gelukt, over en uit nu. Hup met de waarheid, anders ga ik namen noemen. Dat is toegestaan om jezelf te verdedigen en jullie gaan niet weer mijn website platleggen zoals jullie me in 2018 flikten met een bom leugens. En ook niet meer mijn ex voorliegen dat ik zogenaamd sprookjes en onzin op mijn website zou verkondigen. Ik weet echt wel wat jullie doen, heb ook zo mijn informatiebronnen met als jullie. Júllie vertellen de leugens, onzin en sprookjes en dat is nu AFGELOPEN!

Schiet op met dat dossier, laat mijn kinderen, mijn ouders en mijn man los, zorg dat de kwakzalverij die vuile leugens over mij van het internet afhaalt en vervangt door een positief artikel met excuses. Zorg dat ALLE mailings, brieven, telefoontjes en andere communicatie die jullie, zij en andere partijen over mij hebben gepleegd met leugens en indianenverhalen over mijn gezin en familie worden gecorrigeerd. Dat die in ALLE dossiers en andere papieren die over mij gaan, worden gecorrigeerd net als mijn echte naam ANASTASIA VASSILIOU en mijn geboortegegevens. Zorg dat ik mijn Griekse identiteit en paspoort terugkrijg, net als mijn zoons. En zorg dat ik een vette vergoeding in geld krijg voor alle leed dat jullie mij en mijn familie hebben toegebracht. Laat Jeugdzorg uiteenvallen en opnieuw opgebouwd worden op een goede manier zonder machtsmisbruik, leugens en dwang. Dan praten we nog eens.

 

Zonder respect en zonder groet,

 

mw. drs. Natassa Vassiliou
Dochter van de familie Konstantinos Vassiliou
Moeder van mijn twee zoons
Echtgenote van de man die bij me hoort en die jullie ook al zo vaak heeft benaderd.

 

 

© Natassa Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.