Ontknoping

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Een paar dagen geleden zag je dat ik opeens mijn praktijk toch maar wilde sluiten. Tja, wie zou dat niet willen, als het niet ging en dat jaren achtereen? Toch: ik heb boeken vol met kennis vergaard, daar uit die donkere bovenwereld en dat is kennis die niemand anders heeft. Zonder die kennis kun je nooit genezen en zelfs in je volgende leven krijg je dan weer ongeveer dezelfde klachten terug. Ik heb er dus voor gekozen om te blijven doorvechten, omdat ik een gezonde en gelukkige wereld wil. Zonder die kennis komt die er niet.

Ik kon maar niet begrijpen dat me iedere keer weer dezelfde soorten rampen overkwamen. Iedere keer mijn hele leven weer in één klap tot op de grond toe verbrand, iedere keer mensen tegen me, iedere keer weer die hardnekkige roddels en niemand kwam me steunen. Hoe erg ik ook gehaat werd, dit klopte niet. En wat moest ik eigenlijk daar in die bovenwereld? Waarom heeft Brahman, die man die daar altijd was, mijn zicht geopend, zodat ik alles daar kon zien? Dat er wel iets op te ruimen viel, staat onomstotelijk vast. Maar nu dat zo ongeveer allemaal weg is, kan ik niet echt zeggen dat de wereld er een betere plek op geworden is, als ik heel eerlijk ben …

Dus vanochtend. Ik werd wakker en zag dat er daarboven van alles gaande was. Het was er nog donkerder dan anders, dus meer dan dat zag ik niet. Ik zelf ben daar al dagen bezig met een of ander ‘project’, maar iedere keer als ik daar ben, moet ik na een paar dagen weg. Ik los gewoon op in mijn aardse bedoeninkje, dus Sophia hier zeg maar. Dus mensen kunnen daar niet blijven. Brahman was ook iedere keer een andere Brahman en uitleg ho maar. Zoiets kun je niet precies verzinnen. Je kunt er wel naar gissen, maar zeker weten doe je niet hoe alles werkt.

Hij en ik waren in ieder geval in echt wel miljoenen stukken daarboven. In je dagelijkse leven merken we daarvan dat hele stukken van ons niet meer functioneren: allerlei lichamelijke functies bij mij en bij hem allerlei geestelijke functies. Je kent het wel van jezelf, al is niemand behalve wij twee en het mens waar ik het straks over heb, in zoveel stukken. Brahman is de man die bij me had gehoord, dat bleek nog een keer weer te kloppen. Wat er gebeurd is in 2009?

Dat mens dat altijd zo achter me aanzit en me zo haat, die ik meestal Delilael noemt, maar in haar huidige leven gewoon Anita heet (uitspreken op z’n Grunnings met zo’n spuug-t en de a op het einde lang maken en als èèèèè uitspreken), die dus heeft me de weg naar boven geopend. Oftewel zíj heeft gezorgd dat ik 24 uur per dag gek gemaakt werd door die spokenbende in dat astrale grasveld dat inmiddels een rokend industrieterrein geworden was en dat vol zat met allemaal inhalige mensen. In het begin herkende ik ze niet, maar mijn brein wist daar een truc op: hij produceerde een foto of een herinneringsbeeld van die types daarboven, zodat ik ze wél herkende. Handig hoor, je brein.

Deze Anithae wilde me mijn kinderen afpakken en dus haalde ze me naar boven. Ik werd 24/7 gestalkt, lastiggevallen en de gekte ingedreven door die madammen met een bontjas daarboven, zoals ik die inhalige types meestal noem. Het zijn mensen die die enorme wilskracht hebben ontdekt en daar misbruik van maken om zelf een beter leven te krijgen, over de rug van een ander. Ze moeten dan wel een stuk van zichzelf afstaan, wat verklaart dat je ze net zo vaak daarboven ziet als dat ze zoiets gedaan hebben.

Madam Anithae wilde dus dat mensen me voor gek gingen verklaren, omdat ik ‘medium’ was. Daarom deed ik dat jarenlang expres niet, alsof ik het wist. Maar mijn tweelingvlam, die 8 jaar met dat mens heeft moeten leven en dus helemaal kapot is, is ook in miljoenen stukken. Iedere keer dat er weer één bevrijd werd, kwam hij bij me staan en hij vatte het idee op om mij de rotzooi daar eens op te laten ruimen. Als ik dan toch helderziend was en erbij kon … Hij kon het heel moeilijk doen, omdat dat mens er dus ook zat en hem in de weg zat. Ik kreeg MS DOORDAT ik naar boven gehaald ben. Toen kon dat kreng me ziek maken, mijn taleninstituut neerhalen door mij ziek te maken en mijn geweldige relatie met mijn jongens vernietigen.

Het allerergste dat ze gedaan heeft, is ervoor zorgen dat we naar Friesland zijn verhuisd. Wijzelf wilden liever naar Arnhem, omdat dat dichtbij Wageningen is en we ons daar ook wel thuis voelen. Als we dat hadden gedaan, was ons leven veel beter geworden in plaats van slechter en ik ben heel boos op mezelf nu. Maar Brahman leek te waarschuwen en ik durfde het niet aan om mijn eigen intuïtie en die van mijn kerels te volgen. Stom, kun je zeggen, maar wacht maar totdat ze jou te pakken heeft. Tegen zwarte magie kun je niet op. Niet. Dit mens heeft zeker een stuk of 5 à 6 enorme zwartemagierituelen gedaan om mij te vernietigen. Ik vond laatst zelfs nog voodoopoppen in mij en in mijn tweelingvlam. Ze waren half zo groot als wijzelf en zaten vol gif.

Uiteindelijk kun je dus wel stellen dat het, wat je ook overkomt, erom gaat wat je ermee doet. Dankzij Brahman heb ik iets goeds kunnen doen met het feit dat ik blootgesteld werd aan die puinzooi daarboven ons. Ik weet dat heel erg veel mensen jaloers waren op me, dat ik dat kon zien en zij niet, maar dit gun ik echt niemand. Had je dan echt progressieve MS willen krijgen? Had je je kinderen kwijt gewild? Iedereen tegen je? Overal problemen die je zelf niet veroorzaakt had en ook niet kon voorkomen of zelfs maar oplossen? Ik ben de enige waar dat enge mens in mindere mate macht over heeft. Als jij – wie je ook bent – naar boven gehaald was in plaats van mij, had ze je zeker vermoord. Minstens en wie weet wat verder nog.

De kennis die ik uit die bovenwereld heb gehaald, is cruciaal om überhaupt ooit te kunnen genezen. Van ziektes, tegenslagen en andere ellende. Die kennis kun je niet verkrijgen met wetenschappelijk onderzoek, want dat mens daarboven kan alle onderzoeken manipuleren. Hetgeen ze uiteraard aan de vleet doet en vergeet niet dat ze uiteindelijk een engel is. Die kan dus van alles daarboven.

Ik weet wel dat er op grote schaal is geroddeld over me dat ik gek zou zijn, maar ik ben héél benieuwd hoe jíj erin zou staan, als jij 24/7 per dag achternagejaagd werd. Als je uit je slaap gehouden werd, altijd verschrikkelijke pijn had, in rap tempo verlamde en bang was dat je twee weeskinderen achterliet, als je aan de straatstenen geen geld meer kon krijgen en nergens recht op had, als alle hulp je geweigerd werd en je zelfs nog door de politie werd opgepakt, omdat je per ongeluk 2 meter gefietst had waar het kennelijk niet mocht in een stad waar je niet woonde. Als je alles voelde en zag wat er in je gestopt werd aan magietroep en ook alles wat er uit je ging. Als het heel vaak gebeurde dat opeens je hele wereld op de kop stond en alles wat waar was, plotseling een leugen leek. Als je niet meer wist wat je moest geloven en wie je was. Was jij dan blijven staan?

Als iedereen zich tegen je keerde en je niet één vriend of vriendin meer over had. Als dat beetje familie dat je nog over had, ook tegen je werd opgezet en je in Friesland moest wonen, waar mensen zo bevroren zijn dat je zelfs niemand meer had om mee te praten. Als je kinderen tegen je werden opgezet en gehersenspoeld; als ze uiteindelijk zelfs afgepakt werden. Ik ben héél erg benieuwd hoe stabiel jíj dan nog zou zijn. Ik zit stevig in mijn zadel en laat me door niets of niemand gek maken. Kun jij dat ook van jezelf zeggen?

Had jij het volgehouden om ondanks alle haat en openlijke tegenwerking van de mensheid te blijven houden en gratis allerlei mensen die je niet eens kent, van bovenaf in die wereld daar, te genezen? Terwijl je geen rooie cent inkomen had en je nooit hulp terugkreeg. Terwijl je nooit ergens naar toe kon en altijd maar thuis moest zitten, omdat je anders weer werd aangevallen door dat enge wijf in die bovenwereld. Jij zou gillend gek geworden zijn. Je zou badend in het zweet wakker worden van de gruwelijke beelden uit die bovenwereld, die je in je slaap te zien kreeg. Mensen die vervloekt zijn en die geblinddoekt in een krokodillenkuil gegooid zijn, die in een poel vervuild water verdronken worden, die vastgebonden op een brancard opgevreten werden door insecten.

Dat is wat ik allemaal te zien krijg. De hele dag door. En nee, ik word niet zwetend wakker, maar ik ga onmiddellijk helpen om deze mensen te bevrijden, als ik ze zie. En misschien nog deze: hoe stabiel zou jíj nog zijn, als jou verteld werd dat jij God was? Met bewijs en al, zodat je zeker wist dat het waar was. Als je dan al die ellende zag en ermee moest leven dat jij daar tegenop zou moeten kunnen, maar je er meestal niet in slaagt om mensen en situaties te redden? Ieder ander was de psychiatrie ingeraakt en was helemaal gek geworden. Ik niet. Ik kan ertegen, want dat mens doet dit allemaal uit jaloezie op mij en ik vind dat ik haar de baas moet zijn. Het moet afgelopen zijn met het vernietigen van de wereld en aangezien dat in mijn handen ligt, doe ik alles wat ik kan. Zonder omhaal en ja: ik ben medium en paragnost. En moeder, lerares, zangeres, vriendin en dochter.

Nee, laat mij dit werk maar doen en wees blij dat je hier een leven hebt. Dat kan ik helaas niet van mezelf zeggen en ik heb dus niets te verliezen. Zie mij maar als de Sherlock Holmes voor de hele wereld, die niet alleen moorden oplost, maar ook onrecht, ziekte en ander ongeluk. En laat je niet tegenhouden door dat mens dat je tegen mij opstookt. Dat je tegenhoudt om bij me te komen, zodat jij ook een beter leven kunt hebben. We moeten er nu eenmaal mee leven dat er een onzichtbaar iemand is, die ons iedere keer weer onderuithaalt.

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction