Nooit meer slank

bal

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Als je met overgewicht kampt en het er met geen mogelijkheid afkrijgt, weet je het: je valt niet af door te diëten. Je weet alleen niet waarom en daarom vertel ik dat je. Overgewicht komt doordat je te veel vocht vasthoudt in je lymfesysteem en niet of nauwelijks doordat je te veel eet.

Hou je vet vast, dan is dat echt hoogstens een kilo of drie. Meer kan het beslist niet zijn en je hebt ook een beetje vet nodig. Of je er te veel van hebt, dat merk je als je een te hoog cholesterol krijgt. Echt overgewicht bestaat uit vocht en blijkbaar is dat voor een apparaat niet te meten, want niemand behalve ik – en mijn lezerspubliek – weet dit. Iedereen blijft maar volhouden dat je op dieet moet om te kunnen afvallen of aankomen, terwijl er na duizenden jaren nog altijd geen enkel dieet is dat enig resultaat heeft. Niemand die dan eens nadenkt en begrijpt dat meer van hetzelfde niet werkt en er iets ánders nodig is!

Ik zeg wel altijd dat je dik wordt, als je te veel (room)boter eet of chocola en taart enzo, maar eigenlijk bedoel ik daarmee dat je dan te veel vet zou kunnen opslaan. Als je vetopslagmechanisme werkt, tenminste, want anders sla je het nog steeds niet op. Zo zie je dus dat heel erg veel mensen overgewicht hebben, maar te weinig vet hebben. Of dat je ondergewicht hebben, maar wél vet hebben. Zelf ben ik een levend voorbeeld van het eerste en … verreweg niet de enige!

Nu zou je zeggen: kom maar op met dat lymfeprobleem. Dan lossen we dat even op en vallen we af. Ja, zou leuk zijn! Enig! Als het zo simpel was, had niet bijna iedereen over- of ondergewicht. Mensen vinden niets erger dan eruit te moeten zien als een schommel en daar absoluut geen invloed op te hebben. Nee, er zit van alles achter. Ten eerste mensen die bovenop je zitten en je in de weg staan om op je normale, rechtmatige gewicht te komen. Die zitten dan ook energetisch bij je en helaas kan ik niet zien hoeveel dat er zijn! Ik kan één laag types zien en weet niet hoeveel er daaronder nog zit. Voelen of weten kan ik het ook niet en ik krijg ze er ook niet allemaal in één keer uit. Tenzij ze niet zo onmogelijk vastgeplamuurd zitten; maar dat gebeurt niet zo vaak.

Deze mensen hebben – zoals ik altijd vertel – misbruik van je gemaakt op een ontzettend achterbakse energetische manier. Je kunt hen nooit pakken op wat ze gedaan hebben, want het is onzichtbaar voor de meeste ogen en onmogelijk om hard te bewijzen. Als je hen ermee confronteert, wil er nog wel eens een stukje van hun misdaden losschieten, maar het grootste deel moet ik er echt uithalen. Héél stom, maar helaas wel waar. Doordat zo iemand zijn of haar eigen overgewicht op jou afschoof, maakte jij iets naars mee, wat maakte dat jij inderdaad dik werd. Of mager. Je lymfestelsel begaf het door die shock.

Dus voordat je met je lymfestelsel aan de gang kunt, moet je eerst bij mij komen om die gasten weer uit je te krijgen. Dát is namelijk het slot waarmee al je ziektes, aandoeningen, klachten en kwalen op slot zitten; een menselijk slot. Ónmenselijk misschien liever. En dan slot nummer 2: de shock die je door hun schuld hebt gekregen en die je ziek maakte. Pas als die sloten allemaal open zijn, kun je genezen en dat maak ik nu al zoveel jaren mee. Het is de waarheid. Niet míjn waarheid of ‘een’ waarheid, maar dé waarheid. Zo zit het in elkaar en anders niet. En ja, ik vind het ook stom. Maar dat het stom is, wil niet zeggen dat het niet klopt.

Er is overigens nog een derde ding dat óók in de weg kan zitten: een tooltje van je rechter hersenhelft. Je moet, nadat je gasten verdwenen zijn en je lymfestelsel vrij is, jezelf opleggen om weer op gewicht te komen. Dat betekent dat je hersenen je moeten zien, geloven en gehoorzamen. Zoals ik vaker vertel, is dat een truc van het rechterstuk van je frontaalkwab. Dat stuk hersenen vlak achter je voorhoofd, weet je nog. Als die functie uitstaat, kun je schreeuwen wat je wilt, maar luisteren je hersenen niet naar je. Ze zien je gewoon niet staan.

Ik vertel meestal dat het beter is als je je linker hersenhelft nog hebt dan je rechter. Met je linker nog in werking heb je immers nog talenten, gevoel voor schoonheid en ben je eerlijk en zuiver. Ja geweldig allemaal, maar als je rechter hersenhelft het niet doet, maak je de ene tegenslag na de andere mee én ziet niemand je staan. Mensen lopen letterlijk tegen je op op straat – ik maakte het zelfs een keer mee toen ik hoogzwanger was! -, lezen je blogs niet en je bedrijf wil niet lopen. Ze beschuldigen je ervan dat je liegt of van alles verzint, terwijl ze dat niet doen bij iemand die dat stukje rechter hersenhelft nog wél in werking heeft. Die wordt gewoon vertrouwd!

Deze dagen maak ik het mee met mijn contacten in de bovenwereld. Iedereen is minstens één hersenhelft kwijt en van de andere meestal ook nog minstens de helft. Op zo weinig capaciteit leven we! De andere hersenhelft van die mensen – dat zijn ze zelf, maar dan dat stuk van hen dat niet meer in hun aardse leven zit – staat dan dus in die bovenwereld. Zijn ze kwijtgeraakt door een shock. Als ze nu dat tooltje van gezien worden op aarde nog hebben, hebben ze dat boven niet en kan ik ze nauwelijks zien en horen. Hebben ze het juist daarbóven, dan kan ik ze uitstekend verstaan en ook duidelijk zien. Zóveel verschil maakt het of dat ene stukkie hersens werkt of niet! Iedere rechtszaak verlies je zonder dat tooltje. Maakt niet uit of je gelijk hebt.

De enige manier om die functie die gewoon bij je hoort – ja ook bij jou! -, terug te krijgen, is dat ik hem opspoor daar in die energetische wereld. Ik moet hem vinden, losmaken en in je terugzetten. Dat is dan dus jij met dat tooltje in je. Bij mij gebeurt dat op dit moment en ik ben heel benieuwd of ik inderdaad op korte termijn eindelijk weer eens als een normale volwassen mevrouw behandeld word, in plaats van altijd als een debiele, gestoorde junk. Als dit tooltje bij jou ook niet werkt, snap je wat ik bedoel en anders denk je waarschijnlijk dat ik hoogmoedswaanzin heb. Nee, ik mis een stukkie hersens.

Als je aan bovenstaande drie voorwaarden voldoet, ga je genezen! Afvallen, aankomen, je cellulitis weg, je wratten de deur uit, je maag weer in orde, je hoofdpijnen over enzovoort, enzovoort, enzovoort!

 

 

© Vassiliou Empowerment

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.