Noodblog

noodgeval

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Heel even tussendoor! Zoals je ziet, kan een mens zomaar zonder website komen te zitten. Voor het geval dit nog een keer voorkomt, heb ik een noodblog ingesteld: http://sophysblog534865035.wordpress.com/. Daar vind je mijn contactgegevens en iets over wat er aan de hand is met mijn website.

Vroegah kon je een normale gratis blog starten bij WordPress, maar nu hebben ze geld geroken. Je mág nog wel een gratis blog, maar dan moeten er wel állemaal cijfers in staan. Dan kan niemand hem onthouden en word je eigenlijk wel gedwongen om ervoor te betalen. Gelijk heeft WordPress natuurlijk en ze vragen er niet veel geld voor, maar ik héb al een betaalde site. Misschien is het wel handig als je mijn noodblog even in je favorieten opslaat. Als mijn website er nog een keer opeens niet is, heb je dan in ieder geval nieuws en kun je me bereiken ook.

Dit even voor de verslaafden 😀 .

Verder wens ik je een prachtige dag. Het is mooi weer, geloof ik, al zie ik ook een hoop wolken aankomen. Maak er maar wat moois van vandaag! Dan heb je het in ieder geval geprobeerd.

 

© Vassiliou Empowerment

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.