Mijn diensten

Toen ik heel erg ziek werd, leerde ik mezelf natuurlijke medicijnen maken. Die stopten de verlammingen een beetje, maar keerden het proces niet om. Dat gebeurde toen ik in de zomer van 2014 vijf weken lang een takje basilicum in mijn drinkwater had gedaan.

Eindeloos veel klachten en ziektes begonnen te genezen. Ik ben een heleboel alweer vergeten, omdat ik een onverbeterlijke optimist ben, maar ik kan me de COPD nog herinneren, waarvan ik ook op een bepaald moment alle symptomen had. Die kreeg ik weg met olijfolie met een paar kruiden erin. Ik ging niet meer naar mijn huisarts, want die was moeilijk te overtuigen, traag en ik moest voor ieder dingetje helemaal naar het ziekenhuis. Genezen was een snellere weg dan diagnoses halen!

Nu ik meer dan de helft van alle klachten die me ziek gemaakt hebben, weg heb gekregen, weet ik het sleutelwoord voor genezing: een ijzertekort! Niet het ijzer zoals in staalpillen, maar zoals in voeding. En daarbij nog een paar voedingsstoffen, die aangevuld moeten worden of in balans gebracht worden.

Ik kan je een heel verhaal vertellen over hoe alles in je brein en je lichaam werkt. Dat zou je best nog eens leuk kunnen vinden, dacht ik en dus vind je hier op mijn website een pagina ‘lezingen’. Sommige dingen die ik ontdekt heb, zijn min of meer bekend in de wetenschap en ik blijf zoeken om nog meer van dat soort bewijzen te vinden. Het is altijd goed om mensen te vinden, die dingen al hebben gezien voordat jij het overzicht had! Zo denk ik erover.

Wat ik ook kan doen, is trainingen geven voor bedrijven in wat ik ontdekt heb. Dan kunnen die medicijnen maken die echt genezen en dan weten ze ook waarom die wel genezen en andere niet.

Tenslotte kan ik je begeleiden, zodat jij ook kunt beginnen met genezen, net als ik. Als ik je alleen het recept geef van hoeveel ijzer je ongeveer nodig hebt, weten we niet of dat gaat werken. Als je bijvoorbeeld dingen eet die je ijzer ondermijnen – dat doet meer voeding dan je denkt! -, zul je geen of heel weinig resultaat hebben. Of als je een stressvol leven hebt, is het wellicht beter om eerst op een andere manier je stress wat te verminderen, zodat je genezingsproces kan aanvangen. Stress stopt niet alleen alle genezing, maar is ook de eerste oorzaak van iedere klacht, ziekte, stoornis of berg tegenslagen in het leven.

 

sophia dijkhuis, gouden era, sophia vassiliou, vassilou, vasilou, healing

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

 

 

Tags: sophia vassiliou, genezen, ijzertekort