Begeleiding

Als je deze pagina gevonden hebt, ben je misschien iemand die zich niet altijd optimaal voelt.

Als je graag wilt dat je zelfherstellende vermogen weer gaat werken, is het nodig dat je een eenvoudig dieet volgt om onder andere je ijzer aan te vullen. Voor sommige mensen is dat een eitje, maar lang niet voor iedereen! Vooral als je onder behandeling van een arts bent of al een dieet volgt. Plus het is ook van belang dat de rest van je eetpatroon je genezingsproces ondersteunt. Wat uniek aan mij is, dat is dat ik exact weet welke voeding je genezingsproces ondersteunt en welke dat juist ondermijnt. En ik weet ook waarom.

Met andere woorden: je bent van harte welkom hier in de praktijk voor ondersteuning om je genezing op te starten. Uiteraard ben je even welkom met andere vragen over je leven of je gezondheid.

Standaard duurt een consult voor dieetondersteuning een half uur. Een gespreksconsult duurt standaard een uur en een healing 2 uur. Dat is omdat die tijd nodig is om resultaat te boeken. Als je het anders wilt, kan dat uiteraard! Geef het maar aan. Hier vind je de pagina met tarieven en hier vind je mijn contactgegevens.

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

 

Tags: zelfherstellend vermogen, lezing, genezen, dieet, ijzer