Schumannresonantie

“Je moet ook in de flow blijven!”
“Het resoneert met mij”
“Alles is trilling”
“Je zit op een andere frequentie”
“Je moet de “Schumannresonantie” eens voelen!”

Resonantie

Een belangrijk woord in de spirituele wereld. Re-sonare betekent ‘terugklinken’ in het Latijn. Dus jij zendt iets uit en ik zend iets terug: er is communicatie. Maar het woord resonantie betekent in de spirituele wereld eigenlijk dat je het goed met elkaar kunt vinden. Dat je interesses deelt en je wereldvisie.

De wikipedia zegt het volgende over resonantie: Resonantie (Latijn: resonare, weerklinken) is een natuurkundig verschijnsel dat voorkomt bij trillingen. Een trillend voorwerp kan een ander voorwerp in trilling brengen, doordat de trillingen via een tussenstof worden doorgegeven. Als dit andere voorwerp in het ritme van de oorspronkelijke trillingen gaat meetrillen, wordt dat verschijnsel resonantie genoemd […]

Dus als je op je eettafel gaat zitten roffelen en je kopjes dansen mee, zeg maar. Maar resoneren heeft met iets anders te maken: trillingen. Heel veel mensen geloven dat de wereld trilt, dat alles en iedereen trilt en wel op een bepaalde frequentie.

Nu heb ik van die voelende handjes en van die ziende ogen. En ik zie dus helemaal niks trillen he! Niks, nada, tipota. En ik voel het ook niet. Ja, behalve nu even dan, want doordat ik zit te typen aan onze nogal instabiele eettafel, rammelt alles wat daar ook op staat, mee.

Alles zou eigenlijk iets anders moeten doen dan trillen, namelijk roteren.

Roteren betekent dat het kleine rondjes om zichzelf heendraait, net zoals zo’n elpee van vroeger deed en een cd eigenlijk, al kun je dat niet zien doordat het laatje dichtgaat. Trillen betekent dat het op en neer gaat. Dat is dus iets anders en het grappige is, dat ik daar helemaal nooit over nagedacht had en dat een verder ontzettend vervelende arts van de kwakzalverij me daarop attendeerde. Tja, uiteindelijk zijn we toch allemaal mensen.

Zo is het begonnen

Trillen en vibreren is hetzelfde; roteren is rondjes draaien. Vroeger, toen de wereld nog was zoals ie hoorde te wezen, roteerde alles dus. Op 64.000 Hz, oftewel 64.000 rondjes per seconde. Als iets snel roteert, is het snel, maar ook vrolijk. En de wereld wás inderdaad vrolijk. Héél vrolijk zelfs. Gezellig, fijn, leuk, grappig, ontspannen, rustig-maar-niet-saai; wijs-maar-niet-zeikerig.

En toen kwam dat mens, dat in de oude verhalen Eva wordt genoemd – verder Lillith, Delilael, Inanna, Ishtar enzovoort – en die ging de boel gauw verpesten. Een andere wereld moest er komen, want dan zou zij wel eens even God zijn en iedereen laten lijden. Dan zouden ze wel weten wat zij had doorgemaakt. Eh … over dat doormaken: ze had dus helemaal niets doorgemaakt. Ze was gewoon even geschrokken toen haar man een andere vrouw een knuffel gaf, omdat die iets liefs voor hen gedaan had. Niks ernstigs dus, maar ze wilde niet meer zichzelf worden en ging alles kapotmaken. Hier kun je het scheppingsverhaal vinden.

Ze maakte het universum met daarin één planeet waar ze leven op maakte: de aarde. Brahman en Saraswati, ook wel samen God genoemd, werkten haar behoorlijk tegen, waardoor het nog niet eens zo’n heel erg gruwelijke plek werd. Zij zorgden ook dat er niet ook nog op andere planeten leven kon komen. Delilael ging op een gegeven moment mensen maken. Die waren alleen fysiek en hadden geen etherisch of lichtlichaam. Hun fysieke lichaam trilde niet en roteerde ook niet. Dat waren dus Neanderthealers!

De grote zegen: het lichtlichaam

Later kreeg iedereen er een lichtlichaam bij: een engelenlichaam van licht gemaakt; en dat is één met je fysieke lichaam. Dat vliegt niet ergens los rond ofzo. Zulke dingen maakt God niet! God staat voor eenheid. Je lichtlichaam heeft als taak om negativiteit te absorberen, je daarmee te beschermen tegen kwaadwillende types en om je fysieke lichaam dat een behoorlijke chaos is, bijeen te houden. Het roteert wel, maar heel moeizaam bij de meeste mensen, omdat het zo hard moet werken. Kijk maar eens wat je dagelijks allemaal aan narigheid op je dak krijgt. Nare mensen die je leegvreten en aan je zuigen, vervelende post, veel te hoge bedragen die je plotseling aan de belastingdienst moet ophoesten, moeilijkheden op je werk, gedoe met je kinderen, ach ga nog maar een poosje door. Hoeveel kan zelfs een engel hebben?

De grote zonde: het stelen van andermans licht

Het is een tijd zo geweest dat je van alles kon voelen, wat zich buiten de aarde en zelfs buiten het universum afspeelt. Ik ga er niet wéér op in hoe dat gekomen is: het was zo en nu moet het uit zijn met die flauwekul. Niemand kon het zien, want niemand is in die mate helderziend dat hij of zij de etherische wereld in kan. Alleen ik kan dat en ik wou dat ik het ook niet kon. Wat er daarbuiten te “doen” was – of liever te halen – dat waren allemaal stukken licht in allerlei kleuren; talenten die gestolen waren en waar iedereen een stuk van wilde bezitten; stukken gezondheid die iemand verloren was en waar ook iedereen per se van moest grijpen en de levensenergie van die persoon.

Die moest iedereen hebben en heel veel mensen gingen dan ook zitten graaien daar in die bovenwereld. De persoon aan wie dat allemaal toebehoorde, overleefde het nauwelijks. Het waren trouwens twee personen en die zijn nog steeds niet weer zichzelf geworden. Drie maal raaien waarom! (De mensen weigeren die spirituele troep met rust te laten en normaal te leven op eigen kracht)

Mensen wilden en eisten zelfs dat alles zou trillen. Ze gingen contact maken met al die lichtbedoening en gingen krachten daaruit putten, waarmee ze in het geniep andere mensen helemaal kapot konden maken, terwijl ze zelf als een paddestoel omhoogschoten. Zo egoïstisch dat je het niet eens kunt geloven, maar zo zijn veel mensen dus. Je ziet het als er ergens wat te halen valt. Nooit zal ik die zwarte dag op Amazon vergeten, toen alle goederen die daar verkocht worden, door een technische fout 1 cent kostten. Honderdduizenden mensen eisten hartstikke dure spullen op voor 1 cent en heel veel verkopers gingen kapot. Dát is hoe mensen zijn.

Er zijn echter ook mensen die met die “energieën” – de eigendommen van die twee bestolen mensen – gingen experimenteren. Zij hadden absoluut geen kwaad op het oog, maar wilden gewoon magische momenten ervaren. Als je hun zei dat dat niet mocht en dat ze dat wat ze gepakt hadden, onmiddellijk moesten teruggeven, deden ze dat niet en werden ze boos. Hoezo? Ze hadden niets gestolen, want het lag daar immers gewoon! Ja, maar als jij een gestolen fiets opkoopt, ben je ook schuldig en die twee mensen hadden ook recht op een leven net zoals jij.

Als je daarop leeft, dan zit je in een soortement van “flow”, zoals dat genoemd wordt. Dan gaat voor jóú alles lekker makkelijk en soepel in het leven, terwijl anderen het heel erg moeilijk krijgen. Niet alleen ik: alle andere mensen!! Dus die zogenaamde flow, daar moet je ook afblijven. Je hebt dat zelf ook in je, lees maar verder.

Niets roteert, niets vibreert

Waar wil ik naar toe? Nou, dat er helemaal niets is wat trilt of roteert en dus ook niets wat resoneert. Wat wél kan, is dat iets overeenstemt met iets anders. Als je het goed kunt vinden met iemand, omdat je een beetje gelijk over het leven denkt, bijvoorbeeld. Of dat je een mooi plan hebt en anderen meekrijgt: dat voelt ook alsof het resoneert. Maar het is niet zo. Resoneren, trillen of vibreren en roteren zijn niet hier op aarde.

Alles staat hier stil en dat is omdat alles op 0 Hz roteert.

Zo triest is onze wereld eigenlijk: alles staat stil en toch leeft het nog een beetje. En ondanks dat niks meer beweegt, leven we en proberen we nog iets moois te maken van onze wereld. Kijk maar eens om je heen: er zijn soms mooie huizen, parken, stukken natuur, prachtige gebouwen, lieve mensen, mooie dieren … Er worden feesten georganiseerd, bijeenkomsten, wedstrijden, avondjes uit, vakanties, weekendjes uit, reizen, theater, film, literatuur, kunst … En tussen al die troep vind je af en toe echt juweeltjes …

Schumannresonantie: stelen van andermans levenskracht

De rotatie van weleer is nog wel ergens te vinden overigens: binnenin moleculen en atomen. Daar heb je van die elektronen, die als gekken rondjes om de kern ervan heendraaien en dát is de rotatie die eigenlijk helemaal door ons heen zou moeten gaan. Als het je wel eens gelukt is om op die foute manier je lijf een heel klein beetje te laten roteren – 12 Hz zoals die zogenaamde ‘Schumannresonantie’ is heel veel vergeleken bij 0! – weet je dat je dan even voelt dat je leeft. En dat klopt, maar je mag daar niet aanzitten en we moeten wachten totdat we weer kunnen roteren op een normale, eerlijke manier. Zonder dat er mensen doodgaan.

Als iets draait, dan leeft het. Alleen de mensen die een beetje zuiver gebleven zijn, hebben nog iets over van hun lichtlichaam. Zoals ik altijd vertel, zijn dat er 1 miljard, dus zo’n 15%. Dit zijn de enige mensen uit wier handen nog wat komt en op die mensen leeft de wereld eigenlijk. De rest doet gewoon niets, omdat er niets levends in ze zit. Ja, een stuk van mij dus, maar dat geef je nu eindelijk terug, nadat ik er al 8 jaar om zeur. Maar de waarheid is, dat ook van die 1 miljard mensen niet veel over zijn gebleven, die nog steeds goed zijn. Niet één heeft me uit zichzelf teruggeven wat van mij was …

Het lichtlichaam roteert nu op zo’n 12 Hz en dat is wat mensen dus die Schumannresonantie noemen. Je hebt wel gemerkt dat het nú op dit moment nog maar 8 Hz is als je je met deze shit bezighoudt. Dat komt omdat je mij dus leegtrekt! Je maakt contact met míjn lichtlichaam, dat overal verspreid is geraakt en daar moet je van afblijven. Ik moet dat terug hebben, want het is immers mijn eigendom. Maak maar contact met je eigen lichtlichaam! Dan kun je voelen dat je zelf ook roteert, net als ik.

En dat ga ik je nu leren. Contact maken met je eigen lichtlichaam, dat ook roteert op 12 Hz. Denk er wel aan dat je mij hebt leeggestolen en mij MS en verschrikkelijke verlammingen, nierklachten, COPD, heel erge bijziendheid en vier stoornissen hebt bezorgd, door me mijn lichtlichaam af te pakken. Ga niet te lang zitten trekken aan je eigen lichtlichaam, want dan ga jij ook kapot. Ik zal het je dus leren op een manier die veilig is. Je hebt het recht om het leven te voelen en dat kan ook zó dat het niet gevaarlijk is. Denk erom: ik geef je GEEN toestemming en dat heb ik ook nooit gedaan om aan mij te zitten!!!

Jouw eigen Schumannresonantie

Ga maar lekker liggen, zitten of staan. Neem er maar rustig de tijd voor om een houding aan te nemen die jou uitkomt. Zelf zou ik denk ik op de bank of in bed gaan zitten met een paar kussens. Haal een aantal keer diep adem. Steeds dieper en merk maar dat je steeds verder tot rust komt. Gebeurt dat niet, maak je dan maar geen zorgen: ik kan immers ook nog altijd niet zo goed ontspannen. De oefening lukt wel en zelfs als hij níet lukt, dan nog is het niet erg. Je hoeft niet altijd succes te hebben! Je hersenen zijn veel te veel opgefokt als je dat altijd van jezelf moet. Rustig an, okee? 🙂

Als je na een tijdje ontspannen bent geworden of hebt geconstateerd dat dat ‘um even niet gaat worden vandaag, ga je verder. Met je aandacht naar binnen! Heel anders dan op al die spirituele “cursussen”, waar je naar buiten moest om mij leeg te trekken. Nu ga je echt naar binnen. Naar de contouren van je lichaam. Voel ze maar: je kruin, je gezicht, je hals.

Daarna je borst en ga je armen maar eens bijlangs, helemaal tot aan je ellebogen en dan tot aan je vingers en weer terug naar je diafragma, je flanken en buik en dan je heupen. Na je heupen je benen, eerst van buiten naar beneden, tot aan je knieën en dan tot aan je voeten en dan je tenen. Aan de binnenkant van je benen weer omhoog en als je bij je kruis komt, ga dan maar naar je billen toe.

Je onderrug met je stuitje, de twee kuiltjes in je rug en je rug helemaal omhoog naar je schouderbladen en dan je nek. Ga nu met je aandacht een paar centimeter naar achteren, van je rug af. Daar voel je iets wat er ook nog is: een soort net. Iets wat beweegt, wat roteert dus eigenlijk en wat je niet ziet. Ik kan het wel zien, maar omdat er niet veel van over is bij de meeste mensen, zie ik het ook niet zo duidelijk.

Dát is je lichtlichaam! Nu weet je zeker dat je een engel bent. Geen god, maar een engel. Een mens en tegelijkertijd een engel. Een engel is een mens die echt leeft, die vrolijk is, positief, fijn, lief, warm, getalenteerd en grappig. En dat heb jij ook allemaal in je. Niet dat hamsteren altijd, niet die stress van ‘ikke, ikke en de rest kan stikke’ of ‘IK moet hebben’, maar ‘hoe is het met JOU?’ en ‘kan ik iets voor JOU doen?’. Zelfs de meest verschrikkelijke, gemene, harde en nare egoïstische mensen hebben al dit moois in zich. Dus hoe pervers je ook bent, haal het maar weer eens uit de kast.

Voel de rotering maar van dit lichaam dat je omhult en beschermt. Voel het leven maar dat er nog altijd in zit. Het kan wel helemaal vervuild zijn, helemaal zwart van de rottigheid. Nu begrijp je hopelijk waarom ik altijd maar weer geduldig herhaal: eet nou geen rotzooi, ga nou niet zitten mediteren en enge dingen doen, maar blijf gewoon hier en bij jezelf. Ga leven en eet normale dingen. Geen ranzige smoothies, geen verkeerde kruiden, geen kiemen, niet meer farmaceutische middelen dan nodig is enzovoort.

Lift maar eens even mee op de rotering van jezelf. Dat is een veel echtere Schumannresonantie dan die van mij, want dit is van jouzelf. Mijn lichtlichaam is nog helemaal intact, ook al hebben mensen er happen uitgestolen. Maar ik ben heel zuiver en leef heel gezond. Als jij dat ook doet, wordt jouw lichtlichaam ook weer helemaal stralend licht en gaat het steeds sneller roteren.

Gezond leven en zo genezen

Ik ben voor een groot deel genezen van MS, helemaal van COPD, mijn stoornissen zijn bijna verdwenen, mijn ogen zijn al 3 punten vooruitgegaan en mijn leven begint langzaam terug te komen. Als ik mijn lichtlichaam gewoon helemaal had net zoals jij, zou het nooit kapot geweest zijn. Dan was ik nooit ziek geworden en was ik mijn leven niet kwijt geweest. Maar zelfs nu onder die extreem zware omstandigheden waaronder ik moet leven, ben ik op eigen kracht genezen van heel veel ziektes en klachten. Als jij net zo leeft als ik, dan ga jij ook genezen. Net als ik.

In dit artikel kun je lezen wat goed is om te eten en te genezen. En waarom een heleboel andere dingen NIET goed zijn. Je hebt je lichtlichaam gevoeld en dat voelde beslist heel anders dan het mijne! Dat weet je nu. Mijn lichtlichaam is nog zo zuiver, omdat ikzelf zo zuiver ben. Ik denk nooit lelijk over anderen, maar probeer mensen goed te maken. Willen ze dat niet, dan laat ik ze met rust. Behalve als ze iets van mij bij zich hebben en het niet loslaten, zodat ik het terug kan pakken. Dan krijg je me boos en dat is zeer terecht en zuiver.

Ik gebruik mijn helende kracht om alle negativiteit zoveel mogelijk bewust te laten absorberen door mijn lichtlichaam. Het gaat eigenlijk vanzelf, maar ik voel het gebeuren en soms help ik het proces door nog meer troep naar me toe te halen en te laten transformeren naar dat waar ze ooit van gemaakt zijn: iets moois. In het begin van de wereld was er immers geen kwaad en het kwaad kan geen nieuwe dingen maken. Dus is alles wat slecht en narrig is, uit iets goeds gemaakt en kun je het genezen, als ook jouw lichtlichaam het weer doet. Zonder dat kun je niet genezen, want genezen IS die vieze troep absorberen en transformeren. En dat kan niet zonder een helder lichtlichaam.

Ik heb hierbij nog muziek voor je van de in België opgegroeide zangeres Natacha Atlas samen met de Griekse band Ávaton. Yeranos heet het nummer en dat kan haast niet Grieks zijn, want dat betekent ‘hijskraan’. Zo noem je je muziek toch niet …

 

©Sophia Vassiliou

Twitter:   –   Facebook   –   LinkedIn  –  Pinterest  –  Instagram

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn website aanwezig zijn.

This message may be freely copied and shared including images, on the condition that my name and a working link to my website are present.

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.