Over Sophia

Wie ik ben … de adviseur, lerares, auteur en spreker die de manier heeft gevonden om in deze nieuwe tijd te genezen van ziektes, klachten, ongeluk en bemoeienis door jeugdzorg. Bekend door mijn informatieve blog en website. 

Thessaloniki

Je wilt misschien iets over mij weten. Wel, ik ben een in Amsterdam geboren Griekse. Ik heb gymnasium gedaan, daarna een masterstudie in Franse en Griekse letteren in Thessaloniki en ik was vijf jaar lang zangeres. Volgde zanglessen aan de muziekschool.

In Thessaloniki ben ik begonnen met lesgeven en toen ik na mijn studie terugkeerde naar Nederland, ging ik daarmee door. Tussendoor deed ik ook vertaalopdrachten. Vijf jaar lang gaf ik les op middelbare en mbo-scholen en op de universiteit.

Na vijf jaar besloot ik één van de dingen te gaan doen, die ik veel liever wilde: freelance taaltrainer worden en lesgeven aan werknemers, die een taal wilden of moesten leren. Al snel startte ik mijn eigen talencentrum onder de naam Parnassós Talen en toen ik, na een cursus marketing, in de gaten kreeg hoe het zakelijk allemaal werkte, liep dat geweldig. Ik kreeg een uitstekende naam, omdat ik enorm goed lesgaf volgens mijn cursisten en hun leidinggevenden.

In 2011 werd ik zo ziek (onder andere MS), dat ik niet meer in staat was om les te geven en mijn bedrijf draaiend te houden. Ik besloot geen uitkering aan te vragen, maar een praktijk te starten in genezing. Ik ontdekte daardoor wat ziek zijn precies is, waar het vandaan komt en hoe ik mezelf en anderen kan helpen om echt te genezen. Het had allemaal te maken met vitamine B12, een ijzertekort en zelfvertrouwen voor hsp-mensen en iedereen die aan dyslexie of welke andere last in het hoofd ook lijdt.

Heel veel mensen zijn tegenwoordig ziek, ellendig, lijden aan stoornissen en / of ze hebben heel veel tegenslagen in het leven. Daar is best wat aan te doen. Daarmee kan ik iedereen begeleiden. De oplossing is eenvoudig en voor iedereen toegankelijk. Ik geef er eveneens lezingen en trainingen over.

Inmiddels is daar nog iets bijgekomen: toen ik kortgeleden te maken kreeg met Jeugdzorg, besloot ik dat er ook op dát vlak iets dient te gebeuren. Bureau Jeugdzorg, de “Raad” voor de Kinderbescherming en vooral Veilig Thuis traumatiseren gezinnen zwaar en onnodig. Ik ga dus ouders en kinderen helpen om hun gezin heel te houden. Na flink wat analyse over hoe ze nou toch eigenlijk écht werken en denken, heb ik gevonden wat er achter hun moeilijke gedrag steekt. Er is moeilijk doorheen te komen, maar het is niet onmogelijk!

 

Dank je wel voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Je verdient een lintje
(zei een patiënte over me)

 

Als je mijn hulp wilt, vind je hier mijn contactgegevens.

sophia dijkhuis, sophia vassiliou, vasilou, vassilou, gouden era, healing

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

 

 

Tags: sophia vassiliou, vasilou, vitamine B12, ijzertekort, genezen van MS, hulp bij jeugdzorg