Happiest New Year ever for you and for everyone!

Ik wens jou, je familie en vrienden, mijn vrienden, mijn lezers en iedereen op de hele planeet het allergelukkigste jaar ooit in 2018! Moge het zo prachtig worden dat je je niet eens kon voorstellen zo mooi.

Vuurwerk in Sydney

Moge alle oorlogen stoppen
Moge er vrede komen, echte vrede
Moge er vriendschap komen
Moge er welvaart komen voor iedere persoon op aarde
Moge iedereen gezond en sterk zijn
Moge er succes komen
Moge de natuur weer opbloeien en schoon worden
Moge gezin en familie weer de belangrijkste waarde worden
Moge alles wat je zou kunnen wensen, allemaal uitkomen

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

Twitter   –   LinkedIn   –   Pinterest   –   Youtube   –   Facebook

This message may be freely copied and shared including images, on the condition that my name and a working link to my website are present.

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn website aanwezig zijn.

15 Reacties

 1. HAPPY NEW YEAR SOPHIA VASSILIOU, moge het ‘n prachtig jaar worden voor jou….en uiteraard ook voor mijzelf en Dat er veranderingen komen is zeker 😀 dikke knuffel !!

   1. Och gossie, door omstandigheden vrees ik dat ik ieys gemist heb is het er dusctoch van gekomen, onvoorstelbaar, weer ‘n typische misser van instanties……zeker weten, maar maak ze dat maar weer wijs

    1. Ja inderdaad onvoorstelbaar. Mijn ex had een heel zwakke zaak en geen enkele kans om mijn zoon af te pakken. Maar ik werd vlak van tevoren woedend op die jeugdzorgbak omdat ze leugens bleven schrijven over me. Toen hebben ze uit wraak een melding bij de kinderbescherming gedaan met de hele bak leugens WEER d’rop en d’ran.
     Er zat een onbeschofte hork van hen in de rechtszaal de hele tijd overal doorheen te schreeuwen. Chaos alom en hup kind kwijt om niks
     En nú ziet mijn zoon dus wel in waarom we zijn verhuisd. Waarom hij even geduld moest hebben, zodat we het huis hier kunnen opknappen en verkopen. Dit MOEST gedaan worden hier in Friesland, ik heb er toch ook niet om gevraagd.
     Maar hij heeft een lawine in gang gezet, waarvan ik niet zo zeker ben dat die nog te stoppen is. Dat jeugdzorgtuig wil ons helemaal kapot hebben, hoe idioot het ook lijkt.
     Instanties geven bovendien NOOIT een misser toe. Ik ben wel van alles aan het proberen via hoger beroep, maar alles gaat zo ontzettend achter je rug om in het geniep he

     Maar jij hebt het druk zat om je ook nog druk om mij te zitten maken, lieve Kronkel! 🙂

     1. Ik ben al maanden aan het ruimen om ‘n grote stap te zetten, vandaar, komen veel zaken op mijn pad, maar heb wel altijd aan je dacht hoor, alleen niet altind tijd gehad voor langere teksten o.a. maar goed, ik vind het ontzettend erg voor je/ jullie…gaat het om de jongste en waar is hij nu dan ?

      1. Ja ik weet het en leuk is ook bij jóú anders! Ik had het je zo anders gegund … maar hoop toch dat alles rechtkomt.
       Natuurlijk heb je geen tijd om lang te schrijven en ook geen puf, denk ik!
       Ja het is heel erg. Mijn jongste kerel ja. Ik heb hem vanmiddag naar zijn vader moeten brengen. Het voelde alsof ik hem naar zijn graf moest brengen.
       Aan de andere kant heb ik mijn oudste een beetje teruggekregen. Hij gaat me helpen om het huis op te knappen en om het te verkopen, zodat we met z’n drieën een plek kunnen zoeken waar we willen wonen. Hij gaat dan uit huis, het is zijn leeftijd (bijna 22) en dat is ondanks het verdriet toch ook iets moois

       1. Och dus roch de jongste, vanmiddag pas, nou dan ben je nog niet van de schrik bekonen joh…ik vind het echt heel erg voor je, zo hard gestreden daarvoor, blijkt toch weer dat ze daar dus echt Niet kunnen luisteren, het gaat zo vaak verkeerd, maar nu overkomt het jou en dan ben je zo goed voor je kind geweest, niet te geloven, laat het even bezinken, kijken hoe het gaat verlopen en hou contact, veel contact, tja en ik kom ook weer goed terecht hoor Sophia, nog even doorzetten en dan sta ik weer op eigen ‘pootjes’ …rust, niet meer op mijn tenen lopen en openheid, maar ik moet nog even doorknokken, maar ben al ‘n eindje op weg, het komt goed hoor, daar geloof ik in en uiteindelijk bij jou ook, ben er haast van overtuigd, dit is ‘n soort ‘tussenperiode’ die onontkoombaar was…het sluimerde al zo lang, het gaat erom wie er uiteindelijk aan het langste eindje trekt, hou je taai meiske

        1. Rechtszaak was 10 dagen geleden, maar hij moest verplicht de helft van de vakantie ook nog naar die vent toe. Dus vandaag moest ik hem wegbrengen.
         Ja dat Veilig Thuis, dat kindermishandelingsgebeuren, dat is ongelofelijk. Zó arrogant, zóveel leugens als die uit hun duim weten te zuigen, onvoorstelbaar gewoon. Ik hoor gewoon bij een groep mensen, die leuke / goeie ouders zijn en in die groep ben ik doodnormaal. Dat zijn allemaal fijne mensen met flexibele ideeën en een open karakter. Dat is juist hartstikke goed en heel mooi om te zien hoe je dan een fijne band met ze hebt. Ze vertrouwen jou als ouder, omdat jij hén vertrouwt. De hele puberteit is dan al een stuk makkelijker. Alleen wordt dus alles overschaduwd en verpest door dat vuile tuig dat mij constant loopt te bespieden en achter mijn rug om onderonsjes met mijn zoon heeft, wat helemaal niet eens is toegestaan. Ik kan er nog niets over zeggen, maar heb wel hoop op een oplossing.

         Maar bij jou duurt het wel vrij lang he, totdat je weg kunt. Dat is wel heel moeilijk, dat snap ik heel goed!! Als ik ergens mee kan helpen, trek je maar aan de bel 🙂 . Mijn contactgegevens staan hier allemaal bij. Jawel je redt het wel! Het is alleen moeilijk dat er zoveel tijd overheen gaat. Maar goedkomen doet het zéker!
         Ja dank je, hou jij ook taai he ! 😉

         1. Moet zo zijn Sophia, heb mijn tijd heel goed kunnen benutten en ben nog niet helemaal klaar, half februari komt het vrij, hier is nog steeds niets ‘bekend’ straks ‘de dag des oordeels’ en maar hopen dat dat goed uit gaat vallen, heb al veel spulletjes ‘gered’ om het zo maar te zeggen….pitbull-karakter hè…komt goed van pas nu, geen enjele twijfel meer van mijn kant, 100% Ik nu, dat voelt op zich wel goed, is slopend, maar zeker de moeite waard zo ga jij dat straks ook zien achteraf, let maar op ❣

          1. O mooi en dat is toch redelijk snel dan, half februari! Mooi dat je het voor elkaar krijgt om je voor te bereiden en dat je zo zeker bent van je zaak nu. Je hébt ook gelijk, hoe jammer het ook is.

           En ik ben óók meer dan 100% zeker van mezelf, maar het gaat erom dat dat tuig dat me de grond in wil, óók zeker van zichzelf is. Zij keuren letterlijk álles wat ik zeg, doe of zelfs maar denk, onmiddellijk af, het is echt niet te geloven. ALLES doe ik verkeerd volgens hen en iedere keer dat ik ze weer moet zien of spreken, komen er wéér sprookjes bij in hun Grote Sprookjesboek van Oma. Benieuwd wanneer ze het gaan uitgeven, want míjn boek is ook klaar en dat staat vol met waarheid.

           Als ik ze hun macht niet hoefde af te nemen om veilig te zijn voor dit tuig, was het veel makkelijker geweest. Van ze afkomen, lukt wel, maar voor altijd van ze afkomen, ligt heel heel moeilijk. Maar zoals jij een pitbull bent, ben ik er ook één 😀

          2. Juist, we geven niet snel op, vaak rekenen ze daar wel op ….dat je het moe wordt, nee meid, doorsteijden voor waar je in geloofd, ik geloof ook in jou en dat is puur op gevoel, heb je nooit in het echie ontmoet, ja ook jij bent ‘n pitbull, geef niet op en ga ervoor, hou vol, tegen tijd kijk je vaak aan en achteraf duurt iets vaak ni der lang, alleen zonde dat het toch zover moest komen….Sterkte mooi mens, het gaat je ooit lukken !!!

          3. hihi ja gek, bij sommige mensen weet je gewoon hoe ze zijn he? Ik ben in het echsie precies zo als ik schrijf hoor 😀 . Volgens mij jij ook! Nee als het om mijn kinderen gaat, dan laat ik echt nooit los. Ze zúllen een mooie toekomst hebben. Met of zonder schooldiploma, als hun dat door de neus geboord wordt!! Maar ze zúllen een mooi leven krijgen, zowaar ik Sophia heet 😉
           Meestal volgt de overwinning – waarmee het recht – héél snel op het dieptepunt …

          4. Uiteindelijk gaat het ook goedkomen met jullie en ja, ik ben ook zoals ik schrijf, nou ga maar ‘ns lekker naar bed toe jij, want zulke dagen vreten aan je…we houden wel contact meisje

          5. ik hoop het maar. Weet niet wat ik moet verwachten, omdat alles zo in het geniep wordt gedaan achter mijn rug om. Er ligt een brief van de kinderbescherming, maar ik durf hem niet open te maken. Die willen ook nog onderzoek doen en ze begonnen vorige week te zeiken dat er iemand op ons moest letten ofzoiets, en alarm moest slaan als er iets aan de hand was????? Er IS bij ons nooit wat aan de hand, waar gáát dit allemaal over??? Snap je. Tegen eerlijke mensen kun je het opnemen en ze uitleggen hoe de zaak echt in elkaar zit Maar mensen die op geld uit zijn over jouw lijk heen en je gezin kapot willen roven, daar kun je níet tegen vechten. Het is als het zwaard van Damocles: je weet niet wat je boven het hoofd hangt

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: