Etherisch lichaam

Iedereen die enig idee heeft van spiritualiteit of van natuurgenezing, heeft gehoord of gelezen dat je een fysiek lichaam hebt en daarnaast een etherisch, een fijnstoffelijk lichaam. Dat gaan we onder de loep nemen.

Dit is zoals het ons verteld wordt

Als je wel eens een geest langs hebt zien flitsen of je hebt wel eens gehoord dat mensen zoiets hebben gezien, dan denk je te weten hoe het zit: we hebben een etherisch lichaam en dat leidt een soortement van dubbelleven, gezien het feit dat je het overal en ergens tegen kunt komen. Ja, dat lijkt zo! Daar ben ik het mee eens, maar niet alles wat lijkt, is ook waar.

Zoals ik vertelde in het artikel Aura, chakra’s, meridianen en lichamen, hoor je normaliter naast je fysieke lichaam een lichtlichaam te hebben. Dat is een echt, origineel engelenlichaam met een nogal andere anatomie dan dit fysieke lichaam dat je kent. Je hebt daarin bijvoorbeeld geen cellen, geen baarmoeder voor vrouwen, je hart is er geen pomp en bloed heb je ook niet. Je kunt erin vliegen en het is helemaal tof.

De ene kant van de munt…
en de andere …

Iedereen heeft ooit zo’n lichaam gekregen van God. Dat lichtlichaam zit aan je vast, net als de twee kanten van een munt. Maar mensen gingen magie bedrijven. Knoeien met giftige en anderszins gevaarlijke planten, rare spreuken zeggen in een heel diepe trance, dingen afdwingen ook in trance en meer dan dat soort flauwekul. Zo werden ze ziek en ellendig en maakte ze ook het leven van andere mensen stuk.

 

Hier vind je mijn contactgegevens.

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

 

Tags: etherisch lichaam, natuurgenezing, spiritualiteit, lichtlichaam