Getuigenissen over mijn blog en mijzelf

Veel cursisten en leerlingen vonden mij een goeie docent 🙂

Hier zo een paar reacties op mijn blog, mijn werk als taaltrainer en mijzelf, die ik bewaard heb door de jaren heen. Hier geldt ook weer dat niet iedereen met z’n naam op het internet wil. Maar ik kan je de getuigenissen thuis laten zien en nog een heleboel meer:

 • Hoi Sophia,
  wat een verhaal zeg!
  ik neem aan dat je nog net zo’n hartelijk mens bent als dat ik me herinner, dus die binding zal wel blijven ook al weet ik geen raad met de dingen die je me nu allemaal verteld.
  Laat dat contact dus maar bestaan!
  hartelijke groet,
  Pieter de Kruijf
 • Sophia, heel erg bedankt! Wat mooi dat je zo antwoord kan/wil geven op zulke uiteenlopende vragen!
  liefs, Matthijs

 • Oprechte dank voor al je werk.
  Liefs,
  Chris

 • Mooi stuk, fijn dat je het gevonden hebt , ik lees je blogs altijd met veel plezier
  In liefde en licht
  Dick/Indigostarchild

 • Wat ben je toch een kanjer. Al dat werk en ons ook nog op de hoogte houden. Zoveel respect voor jouw weg. Dank je wel
  -Joelle

 • Lieve Sophy, Mooi overzicht van alles waar je doorheen bent gegaan. Wat ben ik trots op je, dat je zo’n doorzettingsvermogen hebt om iedere keer weer door te gaan. Zoveel liefde voor iedereen om je heen om dat te doen wat nodig is. Zoveel dankbaarheid van mij omdat ik weet hoe groots je taak werkelijk is. Dank je wel lieve vriendin dat je de eenzaamheid trotseert. Weet dat wij hier zijn, speciaal voor jou. Net als wij op jouw kunnen rekenen, mag jij dat op ons. In liefde en licht groet ik jouw. Namasté, Joelle

 • Dankjewel lieve Sophia, voor het mooie werk dat je doet. Heel veel kracht en liefde toegewenst.
  Veel liefs van Irma

 • Wat heb ik veel van je geleerd. Het gaat met sneltreinvaart.
  Dank ervoor, Helen van Beusekom

 • fijn dat ik jou website gevonden heb, Elke Dolfijn

 • Lieve Sophy,
  op je eenzame post doe je je eenzame job. Ik heb respect voor jou en ik voel véél liefde voor dat wat je voor ons allemaal doet. Ik weet het, je kunt niet anders, maar ik ben je zéér dankbaar dat je in deze tijd een licht wilt zijn, dat je ons informeert, al is het eerst wél schrikken bij het lezen van jouw blog.
  Ik hoop je een keer in levende lijve te ontmoeten en wens je véél liefde toe van anderen, jij hebt dat net zo nodig als ik, als wij.
  een harte-groet,
  Gerrie

 • Hartelijk gefeliciteerd dat je weer een jaar hebt afgemaakt in ons tijdsysteem. Wat je heilzame werk betreft: Hou vol! – warme groet van Niek

 • Lieve Sophy,

  Wat een gruwelijk “sprookje”, en uiteindelijk zal de liefde overwinnen.
  Ik heb bewondering voor je en ik ben blij dat je ons dit allemaal geeft.
  De muziek doet gewoon zeer in je hart.
  Veel liefs Astrid

 • Hoi Sophia,
  Volg al een tijd je weblog en leer er veel van hoewel het soms best ingewikkeld is om het meteen te begrijpen.vind dat je geweldig werk doet en blijf het volgen.wil graag naar de healing-dag komen samen met mijn vrouw.
  dikke knuffel, Evert

 •  Lieve Sophia,

  Wat een toeval? Wat een geluk! Op jouw website kom ik mijn uitspraken en gedachten tegen in m.n. je stuk over adhd, autisme en dyslexie.
  Mijn bewoordingen zijn wat meer in huis-tuin-en-keuken-taal en ik heb het over “starre systemen” maar ik vind het geweldig dat ik jou tegenkwam! Ik weet en voel dat ad(h)d, autisme en dyslexie (maar ook borderline en wellicht andere?) geen ziektes of aandoeningen zijn maar symptomen van “stress”, van overleven in een niet-passende omgeving.

  Ik ga je stuk meteen doormailen naar een vriendin met wie ik mijn gedachten heb gedeeld over adhd in combinatie met (hoog-)begaafdheid.

  Warme groeten, Carine

   

  ——————- En over mijn taaltrainingen bij bedrijven: ——————

 • Ik wil graag een opleiding op hbo-niveau halen voor mijn werk, maar heb lang niet meer in de schoolbanken gezeten. Sophia heeft mij heel goed geholpen mijn studievaardigheden op peil te krijgen! Met haar hulp kan ik mijn diploma straks gemakkelijk halen, ik heb er alle vertrouwen in!
  – Medewerker van Agri Retail, leverancier Boerenbond / Welkoop
  ———————–
 • We hebben veel geleerd in de zomercursus 2010. We hebben over zeer veel uiteenlopende onderwerpen gepraat, de grammaticale puntjes op de i gezet en dat alles in drie weken tijd.
  – Groep zomercursisten 2010
  ———————–
 • We hebben heel veel geleerd in korte tijd, zowel over de taal als over de Nederlandse cultuur. In deze cursus leer je snel en effectief Nederlands. Ook de grammatica wordt goed uitgelegd. Sophia is de beste docent die we ooit gehad hebben!
  – Een groep particuliere cursisten uit Wageningen
  ———————–
 • Ik heb in een week tijd heel veel Nederlands geleerd en ook heel veel geleerd over hoe het toegaat in een Nederlands bedrijf!
  – Een Franse ingenieur bij Stichting Marin, Wageningen
  ———————–
 • De lessen van Sophia gaan over taal én cultuur van Griekenland. Na een serie lessen zijn we perfect voorbereid op onze tijd daar!
  – Twee expats die een intensieve taal- en cultuurtraining volgden
  ———————–
 • Ik haalde allemaal zevens en achten na de lessen met Sophia, terwijl ik maar een 4 nodig had!
  – Een vwo-leerling uit Wageningen, die graag arts wilde worden, maar geen Frans in zijn pakket had
  ———————–
 • Vroeger keken de werknemers bij Aramco erg op ons neer als kantinedames, maar nu we Engels spreken, respecteren ze ons. We kunnen ons prima verstaanbaar maken na de training
  – De kantinedames van Sodexho / Aramco, Arabisch bedrijf, waar Engels de voertaal is. Aramco staat overigens in de top 10 van grootste bedrijven ter wereld.
  ———————–

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

 

Tags: ervaringen met sophia vassiliou, getuigenissen sophia vassiliou, reviews sophia vassiliou