Getuigenissen healings en medicijnen

Al mijn cursisten en leerlingen vonden mij een keigoeie docent 🙂

Zo tevreden zijn mensen met mijn healings, medicijnen en cursussen en dit is maar een heel klein deel van hen! Ik vraag niet graag om een getuigenis en mensen vinden het meestal niet fijn om met hun naam op het internet te staan. Sommigen blijven dus anoniem:

 • Sophia doet uniek healingswerk met etherische waarnemingen, die de meesten van ons haar niet nadoen. Daarom is het ondoenlijk om haar werk te controleren. Het feit dat ze zo open is en eerlijk haar grenzen toegeeft, maken een uiterst betrouwbare indruk. Mijn transformatieprocessen verlopen sinds haar sessie een stuk sneller.
  – Micha Beuger, www.transformatiebegeleiding.nl
  ———————–
 • In een groentewinkel in St. Annaparochie had ik een conversatie met een meneer. Hij vertelde me dat hij een paar jaar geleden zwartebessensap dronk, toen hij aan het proberen was van het roken af te komen. Iemand had hem dat aangeraden. Hij vond het heel zwaar, vertelde hij, maar het is hem wel gelukt om te stoppen met roken. Later vertelde hij me dat hij op míjn aanraden weer aan het oersap was gedaan en dat hij in een week of 5 tijd van zijn leesbril af was.
  -meneer in St. Annaparochie
  ———————-
 • Ik herinner me een cliënt die ook helderziend was. Bij hem haalde ik allemaal machinekamers weg en hij kon volgen wat ik deed. Dit was de leukste sessie die ik ooit gehad heb, maar inmiddels herinner ik me de naam van die meneer niet meer. Hij was werktuigbouwkundige en vertelde me iedere keer hoe het apparaat dat ik aan het weghalen was, heette en wat er verder nog allemaal moest komen. En dat klopte dan ook. Bovendien had hij enorme verlichting van zijn klachten na een paar sessies.
  -een cliënt van een paar jaar geleden
  ———————
 • Voor mij werkt het Kersen Oersap van waar jij de fles van toont bij rugklachten afkomstig door Jicht geweldig!!. […]
  Geloof me of niet, maar weet je was ze voorschreef? Het was de Orthopeed..
  Kersen of kersensap in al haar vormen maar vooral het pure sap..
  Leuk he, en dat door de reguliere genezers!

  -Barbara
  ———————–

 • Ben aan het zoeken gegaan op de site, heb daar Sophia ontmoet, met alle problemen van mijzelf, kinderen en kleinkinderen. Er is een nieuwe wereld opengegaan, met nieuwe energie, oplossingen, je komt als het ware in een nieuw lichaam. Er komen zoveel mooie dingen naar je toe, niet om op te noemen. Je zou haast zeggen: je wensen worden vervuld!!! Ook voor de zakenwereld wordt het HAPPY. Sophia heeft krachten die zijn onmeetbaar, het is een mooi mens!
  – Corrie
  ———————–
 • Sophia hielp me van zware migraine af. De sessies waren best vreemd, want ze haalde allemaal mensen uit me tevoorschijn, die me ziek hadden gemaakt en mijn artistieke talent hadden afgetapt. Maar de problemen gingen er wel uit. Toen ze mijn broertje ging helpen met dyslexie, werd eerst mijn vader beter en daarna had hijzelf er ook geen last meer van.
  -Nelly
  ———————-
 • Ik heb Sophia nu een paar keer in heel korte tijd gesproken en zij is de eerste geweest, die mij heel duidelijk heeft kunnen uitleggen in welke situatie ik en mijn familie verkeren. Sophia heeft mij, mijn oom en familie heel erg geholpen we hebben heel wat veranderingen gezien.
  Sophia, dank je wel voor je hulp, tijd en wijze woorden. Ik weet zeker dat ik je nog wel een paar keer zal bellen. Kusjes, Naima
  ———————–
 • Ik had een tandvleesontsteking waar ik al 9 dagen last van had. De ontsteking zat aan de binnenkant van het gebit en trok door naar de buitenkant. Alles begon op te zwellen. Tijdens het kauwen drukte het door tot in de botten aan de bovenkant van mijn gezicht. Na één healing was de pijn helemaal weg.
  – Marcus T
  ———————–
 • Op moeilijke dagen bel ik Sophia wel eens. Dan heb ik het gevoel dat ik met een normale persoon spreek. Ze geeft me altijd houvast en vertrouwen. Wat Sophia zegt, is waar, de puzzelstukjes vallen in elkaar wanneer ik haar spreek. Sophia heeft een oor voor de mensen, je kunt haar altijd bellen. Ze heeft een hemelse stem, die zingt. De oefeningen die Sophia in haar nieuwsbrieven en op de website geeft, werken als een speer. Ik doe ze altijd en ben er heel blij mee.
  -Angela
  ———————–
 • De afstandsbehandeling die ik onlangs van Sophia kreeg, heb ik als heel fijn ervaren. Ik sta weer helemaal in mijn kracht. Ik ben mij er  steeds vaker van bewust dat ik in mijn hart zit in plaats van in mijn hoofd. Ik voel me super goed. Dank Sophia.
  – I.T.
  ———————–
 • Ik had jarenlang een benauwd gevoel op mijn borst. Eerst haalde Sophia een heleboel elektromagnetische straling uit me weg. De nacht daarop kwamen leden van het lichtteam langs en ze haalden een plaat uit mijn borst weg. Ik kon ze zien werken en horen praten. Na verwijdering van die plaat uit mijn borst is de benauwdheid weg.
  – een blije cliënt die graag anoniem wil blijven
  ———————–
 • Ik heb de eucalyptuscrème gebruikt voor mijn kniegewrichten. Ik voel me helemaal lenig tot in mijn botten. Na gebruik werden mijn knieën ongeveer 10 minuten lang koud. Toen werd de pijn er door die kou uitgetrokken. Ik ga hem 3 maanden gebruiken om het maximale resultaat te behalen.
  – Nassim B
  ———————–
 • Toen ik crèmes begon te maken, testte ik ze zelf uit. De eucalyptuscrème maakt mijn hele lichaam ijskoud en vervolgens voel ik alle pijn er uittrekken. Ik kan dan dagenlang weer een stuk beter bewegen. De rozencrème heeft me mijn mooie mediterrane teint teruggegeven en mijn gezicht ziet er nog jonger uit dan eerder. Verder had ik altijd heel kleine puntjes op mijn benen, waar een heel klein wit lintje uitkwam als ik erop drukte. Nu zijn die puntjes er niet meer en is mijn huid overal een stuk strakker en steviger geworden. De nagelolie heeft na 2 maanden gebruik mijn nagels, die zo zacht waren dat ze altijd gelijk afbraken, een heel stuk harder gemaakt.
  – Sophia Vassiliou zelf
  ———————–
 • De rozencrème is een fijne crème. De rode en ruwe plekjes bij mijn oksel is hier een stuk minder door geworden en op mijn gezicht heb ik meer kleur gekregen. Het is niet alleen goed voor mijn huid, ook op spiritueel gebied doet het wat met me. Ik merk dat ik hiervan meer inzicht krijg.
  Verder gebruik ik het Donavéwater bijna overal voor en ik moet zeggen dat mijn leven en omgeving hierdoor steeds aangenamer worden. Ik merk duidelijk veranderingen of enige reactie na het gebruik van Sophia’s Donavéwater.
  – I.T.
  ———————–
 • Wij zijn ons huis aan het repareren. Sinds ik de pakua in ons huis heb toegepast, krijgen we meer kracht, creatievere en betere ideëen om  financiële problemen op te lossen en blijven negatieve mensen uit onze buurt. Alles gaat sneller en de energie stroomt de juiste richting op. We zijn zo blij, het is zo mooi om te zien hoe krachtig het werkt!
  – Angela Voncken
  ———————–
 • Goed gezegd allemaal Sophia. Terecht dat je dat weer eens helder maakt!
  -Wilma
  ———————–
 • Ja en of ik het merk, niet altijd precies te duiden wat, maar over het algemeen is het het beste te omschrijven als het verschil tussen me levend levend voelen en me levend dood voelen. Het me levend levend voelen wordt steeds sterker, stabieler en constanter en heeft een groot effect op mezelf en mijn omgeving. Dank je wel voor al je en jullie werk.
  -Marike
  ———————–
 • Zelfs m’n eeuwig zere rug is beter, maar dat komt door je zalfje.
  En goed excuus om weer eens langs te komen voor een nieuw potje :-). Ga zo door, je geeft ons zeer veel energie om door te gaan en leren om te gaan met tegenslagen.
  -Matthijs
  ———————–
 • Met jouw steun voel ik me gedragen. Joehoe, bij mijn dochter heeft het geholpen. Er zit vooruitgang in, dat is merkbaar. Ik begin ook te voelen wat ik waard ben en word ook serieuzer genomen. de viezigheid komt steeds meer aan het licht en ze komen er ook niet meer mee weg. Dat klopt helemaal.
  -Anne-Marie
  ———————–
 • Sophia is de enige die je ECHT kan genezen. De medische wereld geneest niet of weten het niet. Sophia wel!!! Loop je al jaren lang met chronische klachten en niets helpt. Dan is er maar 1 persoon waar je op de juiste plek bent en dat is bij Sophia.
  -Monique
  ———————–

 • Sophia pakt ziekten en klachten aan bij de wortel in plaats van bij de bloem zoals ik vaak in de ‘reguliere’ geneeskunde ben tegengekomen. Hierdoor merk ik zowel bij mijzelf als bij mijn gezin veranderingen die eindelijk blijvend zijn. Ik heb letterlijk versteld gestaan wat de oorzaak kan zijn, maar ik wéét dat het zo is, omdat ik het simpel gezegd gewoon merk!
  -Erica
  ———————–

 • U bent Geweldig! sorry dat ik het zo laat zie, ben bijna niet meer op Facebook!
  Uw pagina geef ik 5 sterren, want u bent niet alleen geweldig, u bent ook eerlijk! Heel veel liefs Orcun

 • Oh! ik wist niet dat dit openbaar zou zijn 😀 Ik zal iets meer vertellen waarom ik 5 sterren geef. Sophia geeft meer om ons dan wij om ons zelf geven. Hoe Sophia oplossingen uitlegt, kan iedereen verstaan. Ze is ook de slimste vrouw die ik ken! Sophia helpt iedereen die ze maar kan helpen! Als de hele wereld ook maar een klein beetje van de normen en waarde van Sophia ‘kopieert” dan wordt het al een grote stap naar een prachtige wereld. De medicijnen hebben erg goed geholpen! ik krijg steeds meer controle over mijn leven! Ik ben haar voor altijd dankbaar!
  -Orçun
  ———————–

 • Ik ken Sophia al enige tijd en zie iedere keer weer hoe onzelfzuchtig ze te werk gaat en hoe graag ze je wilt helpen. Haar kruidentincturen en crèmes maakt ze zelf en daar vraagt ze niet veel voor, terwijl ze er veel in investeert. Met liefde en aandacht gemaakt, alles puur natuur. Ik heb al enige tincturen en crèmes van haar gebruikt, waar ik goede resultaten van heb gehad.
  Ik ben heel blij dat ik haar heb leren kennen.
  -Renée
  ———————–

 • Sophia is een vrouw die mij zeer goed geholpen heeft. Ik was ziek en Sophia heeft mij heel goed geholpen om er weer boven op te komen. En nu nog nu nog steeds. Zij is een integere vrouw waar je nooit tevergeefs een beroep op kan doen. Haar manier van werken is geweldig en menige dokter kan daar nog een puntje aan zuigen. Sophia gaat door totdat zij heeft gevonden waar het zit of vandaan komt, ook dat is tegenwoordig ver te zoeken. Ik heb er erg veel baat bij. Sophia ga zo door je bent een geweldige vrouw die haar werk serieus neemt. Dank je wel voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Je verdiend een lintje.
  -Marry
  ———————–

 • sophia is een fantasties mens ,zeer brtrouwbaar en eerlijk,wie het anders vormuleerd wwet er geen snars van en moet de snavel dicht houden
  ik wens je heelveel kracht en liefde sophia
  -Marietje
  ———————–

 • Ik ben een paar jaar geleden met Sophia in contact gekomen en zij heeft mij zeer goed geholpen. Haar manier van genezen is anders dan de reguliere genezers, maar Sophia help je bij de wortel van je kwaal of ziekte, nl etherisch, zodat je fysieke lichaam kan genezen.
  Zij ondersteund haar behandeling met 100% natuurlijke kruidentincturen, die optimaal de klacht elimineren.
  -Angelo van Driehoogachter
  ———————–

 • Je beschrijft precies de plekken die ik bij mijn vriend in zijn hersenen waarneem, hij is altijd moe, kan niets onthouden, loopt s,ochtends op de automatische piloot, hij alles wat die in zijn handen pakt zo maar weer laat verdwijnen……… waar weet die niet, moeite heeft met ademen, want hij stottert als die wil praten, wat die eigenlijk liever dus niet doet, er is tot nu toe nooit iets lichamelijk gevonden, maar er valt voor mij wel erg veel toevalligheidjes op zijn plek, ik dank je voor het delen, liefs, Francis
  ———————–

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment


Tags; sophia vassiliou, getuigenissen sophia vassiliou, ervaringen sophia dijkhuis