Erfelijke ziektes voor altijd genezen

dna

Om eerlijk te wezen heb ik altijd gedacht dat er in de laatste paar decennia zoveel nieuwe ziektes zijn ontstaan. Volgens mij denken heel veel mensen dat, maar ik zie nu dat dat niet het geval is: in vroeger tijden konden ziektes niet goed gediagnosticeerd worden, omdat er geen microscopen waren en maar weinig kennis van anatomie en zulke dingen.

Na de middeleeuwen begonnen mensen pas op rationele wijze te kijken naar hun lichaam, denken we. Niet helemaal waar, want in de oudheid wist men juist óók heel veel over anatomie en hadden artsen zo’n beetje dezelfde kennis als we zo aan het begin van de 20e eeuw weer opnieuw hadden opgebouwd.

 

Hoe ziektes vroeger genoemd werden

Iemand van wie we nu zeggen dat die MS heeft, was toen ‘kreupel’, ‘verlamd’ of had ‘jicht’. Iemand die de ziekte van Crohn heeft, kreeg toen te horen dat hij ‘difterie’ had en iemand die zwaar bijziend was, werd blind genoemd. Kanker was toen ´ziek in bed liggen met heel veel pijn en overlijden’. Lepra is nu reuma. Vergeet niet dat er vroeger niet veel hygiëne was en dat er bijna altijd ontstekingen bij ziektes kwamen. Daardoor werden ze veel erger en overleden mensen er sneller aan.

Alle bacteriële infecties van nu bestonden ook altijd al. We hadden ze alleen nog niet ontdekt. Vanochtend in het ziekenhuis werden me vragen gesteld of mijn kinderen of ik recentelijk in het buitenland waren geweest en meer zulke dingen. Er is namelijk weer een bacterie ontdekt, waarvan ik de naam ben vergeten, maar die andere mensen (jouzelf als drager niet) heel ziek kan maken. Bij iedere patiënt moet de aanpak ook weer anders gedaan worden. Anders overlijden de patiënten.

Dit betekent dat je ziekte óók erfelijk kan zijn, als je bijvoorbeeld de ziekte van Lyme hebt, COPD, chronische bronchitis, eczeem of haaruitval enzovoort. En wat dacht je van mentale ziektes? Geheugenverlies wordt tegenwoordig Alzheimer genoemd. Asperger, dat was vroeger een heremiet die zichzelf opsloot in een klooster of een achteraf wonende horlogemaker. ADHD, dat was toen iemand die impulsieve dingen deed en geen regelmatig leven kon leiden. En ga zo maar door!

 

Zo werken erfelijke ziektes

Als ik nu zie in welke staat mijn leven momenteel is, dan zijn bij mij bijna al mijn klachten erfelijk. De rest heb ik er namelijk uit gekregen. Aangezien mijn biologische ‘moeder’ al 35 jaar lang hardnekkig weigert me gewoon even te vertellen wie mijn vader is, is deze informatie voor mij nieuw. Het enige waar ik van op de hoogte was, was het overgewicht van mijn ‘moeder’ en verder helemaal niets. Toch kun jij ook nog verbaasd komen te staan, want een ziekte hoeft niet altijd keurig netjes van ouders op kinderen te worden doorgegeven. Vaak zit er een generatie tussen of kun je zelfs een ziekte krijgen, die alleen een oom of tante van je had.

Zonet in het vorige artikel vertelde ik dat vitamine D je DNA repareert. Het is gewoon bijzonder opvallend dat bijna de hele planeet daar een tekort aan heeft. Logisch dat je echt ziek wordt van alle ziektes die je genetisch gezien bij je draagt! We moeten maar alles kunnen in deze tijd en vragen enorme inspanningen van onszelf. Vroeger hadden we veel meer rust in onze donder! En vergeet niet dat je veel gauwer ziek wordt als je onder de stress zit. Dáárom zijn er nu zoveel mensen ziek.

 

Het recept voor erfelijke ziektes

Ik herhaal daarom nog even het recept voor als je erfelijke ziektes hebt. Die gaan genezen als je het volgende doet, namelijk, tenzij er nog allemaal andere dingen in de weg zitten. Als het dus niet werkt, moet je niet boos op mij worden, maar toegeven dat ik inderdáád degene ben met de bijzondere talenten en kennis. En dan kom je maar bij me om de rest van je kwalen, ziektes, stoornissen en al wat dies meer zij ook los te halen.

Nog een ‘leuke’: ook het niet hebben van succes is een kwaal die erfelijk kan zijn! ik kom er net achter dat dat bij mij het geval is en heb gauw een extra glas bessensap genomen voor de schrik. Melatonine is in dit geval de boosdoener. Dat hormoon zorgt er echt niet alleen maar voor dat je in slaap valt: op tijd in slaap vallen betekent gewoon dat je succesvol bent in slapen! Ja! En nog een écht leuke: ik dacht altijd dat je ook ingeval van erfelijke ziektes een of meer shocks gehad moest hebben, maar dat is niet het geval. Dus dit kun je zelf een heel stuk genezen.

 

Erfelijke kwalen repareren: vitamine D

Om vitamine D op een effectieve én gezonde manier aan te vullen, moet je eigenlijk éénmalig eerst zo’n bom (ampul) ervan nemen: 100.000 IE. Niet minder, echt alleen die hele grote en ook maar één keer! Dan weet je lichaam: oeps, ik moet eens wat meer vitamine D gaan aanmaken. Vervolgens neem je een tijdje rond de 75 microgram per dag in (rond de 3000 IE), totdat je vitamine D weer tussen de 75 en 100 nmol/l staat. Dat weet je door bloed te laten prikken. De vitamine D dien je altijd in te nemen met een glaasje sinaasappelsap, omdat alle andere mineralen, vitamines en stofjes ook nodig zijn om je vitamine D aan te vullen.

Eenderde van je vitamine D-gehalte maak je aan via je voeding en tweederde via zonlicht. Naar buiten gaan en daar een tijdje blijven is daarom ook een vet goed idee. Het is mooi weer, dus ik zou zeggen: neem het ervan, zoveel je kunt en maak je geen zorgen als je moet werken en zonuren mist. Gewoon de buitenlucht helpt ook om deze vitamine aan te maken.

 

‘Oersap’: geconcentreerd bosbessensap

Wat je ook nodig hebt om erfelijke ziektes te genezen, is geconcentreerd bosbessensap. Daar krijg je de kracht van om daadwerkelijk te genezen. En ik weer gelijk, zie je wel? Ik zei toch dat dit de eerste keer in de geschiedenis is dat we kunnen genezen van ziektes? Nou, nu zie je het zelf. Alles wat zelfs erfelijk is, kun je nu genezen!

Soms heet geconcentreerd sap ook wel ‘oersap’ en je kunt het vinden in een reformwinkel. Ook in de meeste goede groentewinkels hebben ze het wel van het merk Schulp met een groot wit kruis erop. Anders is het gewoon sap en dat is niet geconcentreerd genoeg. De prijs voor ongeveer 700 ml geconcentreerd bessensap is rond de €7,00, dus dan weet je wel welke fles je moet hebben. Succes en kom vooral langs als je er hulp bij wilt krijgen.

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.