Verkoudheid bij dieren

Net als wij kunnen dieren ook verkouden worden. Voor een hond is het – voorzover ik weet – niet gevaarlijk, maar voor katten kan het niesziekte of kattenziekte zijn en daar kunnen ze aan overlijden.

Ik heb een paar jaar geleden eens een poging gedaan om een tinctuurtje te maken voor onze katten. Nou, dat werkte perfect! Ik schrok er gewoon van hoe geweldig het werkte. Anderen gebruikten het ook voor hun eigen honden of katten en meldden me dat het bij hen ook heel goed werkte.

Okee, ik heb dus een tinctuur voor verkouden dieren. Het is een versterkertje, dat bij nog wel andere ziektes ook werkt – ik ben geen dierenarts en weet dus niet precies waar wel en waar niet, maar het is meer dan je voor mogelijk houdt. Wel moet ik zeggen dat als je een verkouden dier hebt, je het beste ook even de dierenarts kunt bezoeken. Mijn verstand van dieren beperkt zich tot onze katten en landschildpad en verder hoor ik hier en daar wel dingetjes.

Deze tinctuur kun je als volgt gebruiken: je doet een pipetje vol in het drinkbakje van je dier. Deze dosering gebruik ik voor onze katten. Als ze echt flink ziek zijn, zoals toen onze poes een aanrijding had gehad en maar niet wilde opknappen na een kaakoperatie, doe ik tot twee pipetjes vol in het drinkbakje. Voor een hond 2-3 pipetjes en voor een kleiner dier 1/2 tot 1 pipetje.

Alle helende kruiden en metalen zitten in deze tinctuur. Dat zijn er 78 in totaal, dus het is echt een elixer. Het enige is dat ik het niet kan sturen. Dat is gewoon te veel werk en ontzettend tijdrovend. Je kunt het altijd hier komen halen, dat weer wel!

 

Hier vind je mijn contactgegevens.

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

 

Tags: verkoudheid dieren