Welkom op de website van Sophia Vassiliou

 

Hoogst aangenaam om je hier te ontmoeten!

 

Sophia Vassiliou 2016
Sophia Vassiliou weet alles over MS, vitamine B12, ijzertekort, mindfulness, hsp en gelukkig zijn

Dat is die van de geneeskundige, auteur, spreker en trainer, die mensen op de hele wereld helpt genezen. Ik doe dat door middel van lezingen, in-companytrainingen en persoonlijke begeleiding, ook voor je kind of ingeval van hsp.

Dat doe ik allemaal, omdat ik dé sleutel heb gevonden om weer krachtig, gezond, succesvol, geheeld van ziektes en klachten en gelukkig te worden. De methode is heel toegankelijk voor iedereen. Als je niet weet wat de oplossing is, lijkt het onmogelijk om je niet meer naar te voelen en ziek te zijn, dat weet ik. Daar ben ik ook geweest. Maar toen ik de antwoorden vond, werd het opeens gemakkelijker en deze keer was het niet bedrieglijk of paradoxaal: ik ging écht genezen en niet alleen ik, maar mijn cliënten en de mensen in mijn omgeving ook.

Het heeft allemaal te maken met een ijzertekort, met vitamine B12 en nog een paar voedingsstoffen. Ik help je om die weer aan te vullen op een goede en gezonde manier. Niet idioot duur, geen injecties, geen foliumzuur (vitamine B11) innemen en trouwens niets uit een vitaminepot en verder coaching, waarbij ik je help je zelfvertrouwen terug te winnen.

Even over de site: je vindt hier pagina’s en artikelen in het Nederlands en in het Engels. Aan je rechterkant zie je een vertaalknop en die zit helemaal onderaan de site nog een keer. Sommige pagina’s zijn in twee talen beschikbaar. Op je telefoon is het ondanks al mijn inspanningen wat lastig om van taal te switchen, maar als je onderaan een artikel klikt op ‘desktop’, gaat het je lukken. En ik blijf eraan werken.

Op de website zelf, waarvan je het menu helemaal bovenaan de pagina ziet, vind je informatie over wat ik allemaal voor je beteken. Op mijn blog, waarvan je het menu in de menubalk aan je rechterkant ziet, vind je achtergrondartikelen over een heel scala aan onderwerpen.

Eveneens ben ik aan het werken aan een maandelijkse nieuwsbrief in het Engels over mijn ontdekkingen op het gebied van genezing. Je kunt je er al op abonneren!

Hier is alvast een korte video met introductie en welkomstwoord:

 

Sophia geeft meer om ons dan wij om onszelf geven
(zei een goede vriend over me)

 

Als je mijn hulp wilt, vind je mijn contactgegevens hier.

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

sophia dijkhuis, gouden era, sophia vassiliou, vassilou, vasilou, healing

 

Tags: MS, vitamine B12, mindfulness, dyslexie, hsp, gelukkig zijn, gezonde voeding