Welkom op de website van Sophia Vassiliou

 

Hoogst aangenaam om je hier te ontmoeten!

 

Dit is de website van de unieke geneeskundige, therapeut, auteur, spreker en trainer, die mensen op de hele wereld helpt gelukkig te zijn. Genezen van ziekte, klachten, tegenslagen en stoornissen.

Sophia Vassiliou heeft de sleutel gevonden om weer gelukkig en gezond te worden. De methode is heel toegankelijk voor iedereen. Ook voor jou! Als je niet weet wat de oplossing is, lijkt het onmogelijk om je niet meer naar te voelen en ziek te zijn; dat klopt. Daar is Sophia zelf ook geweest. Maar toen ze de antwoorden vond, werd het opeens gemakkelijker. Er is niets bedrieglijks aan.

Het heeft allemaal te maken met tekorten aan een paar voedingsstoffen, met shocks uit je verleden die je dient te verwerken en een stuk zelfvertrouwen. Sophia helpt je om die weer aan te vullen op een fijne en gezonde manier. Niet idioot duur, geen injecties, weinig vitaminepillen, geen vieze shakes en smoothies en geen excentrieke diëten.

Wat het wél is? Speciale gezonde (en vooral normale) krachtvoeding, krachtige maar geduldige coaching en je shocks verwerken. Op een eenvoudige en korte manier.

Sophia werkt aan Engelse vertalingen van haar website en aan een maandelijkse nieuwsbrief in het Engels over haar grootse ontdekkingen op het gebied van genezing. Je kunt je er al op abonneren!

Hier is alvast een korte video met introductie en welkomstwoord:

 

Sophia geeft meer om ons dan wij om onszelf geven
(zei een goede vriend over me)

 

Als je Sophia’s hulp wilt, vind je haar contactgegevens hier.

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

sophia dijkhuis, gouden era, sophia vassiliou, vassilou, vasilou, healing

Tags: gelukkig zijn, gezonde voeding, voedingsstoffen tekort