Zou je dolgraag …

vallende sterweer volop in het leven willen staan? Zorgeloos kunnen lopen, rennen en springen, je tussen de mensen bevinden zonder dat je al hun stemmingen opvangt, pijnloos leven en goed meekomen op school?

Als je niet weet wat de weg terug naar een gelukkig en gezond leven is, lijkt het onmogelijk om je niet meer naar te voelen of ziek te zijn. Artsen vertellen je bij een heleboel ziektes dat ze ongeneeslijk zijn en dat is een flinke schrik. Je hebt misschien al van alles geprobeerd om beweging in je klachten te krijgen, maar in het beste geval hielp het even en zakte je daarna weer terug. Het maakte je moedeloos en verdrietig.

Toch is het mogelijk om wél te genezen van alles wat je geluk in de weg staat. Met Sophia Vassiliou’s hulp zijn mensen genezen van MS, van COPD, de ziekte van Crohn, de ziekte van Lyme, van hoogsensitief zijn, van schizofrenie, dyslexie, ADHD, hooikoorts, Alzheimer, obesitas, diabetes, migraine, vitamine B12-tekort …

Het heeft allemaal te maken met plaatselijke tekorten aan voedingsstoffen, met nare ervaringen uit je verleden die verwerkt dienen te worden en een stuk zelfvertrouwen. Sophia Vassiliou helpt je om die weer aan te vullen op de meest effectieve manier. Niet duur, geen injecties, weinig vitaminepillen, geen vieze shakes en smoothies, geen moeilijke sessies om je verleden te verwerken en geen excentrieke diëten, zoals paleo of vega.

Wat het wél is? Om te beginnen healing door een kundige en écht helderziende behandelaar. Geen abracadabra, maar gewoon op zicht weghalen van alles wat en iedereen die in je zit en daar niet hoort. Vervolgens een kleine aanpassing op je dieet met krachtvoeding, die meestal bestaat uit kwalitatieve vruchtensappen. Verder krachtige maar geduldige coaching, korte vitaminenkuren en je verleden verwerken op een eenvoudige en indirecte manier. Dan gaan je hersenen al je voedingsstoffen weer goed door je lichaam laten lopen, waardoor je geneest.

Sophia werkt aan Engelse vertalingen van haar website en aan een maandelijkse nieuwsbrief in het Engels over haar grootse ontdekkingen op het gebied van genezing. Je kunt je er al op abonneren!

Sophia reorganiseert haar website af en toe, waardoor de pagina’s met belangrijke artikelen mogelijk op een andere plek staan. In het menu hierboven kun je ze vinden en anders met de zoekfunctie (spiegeltje rechtsboven).

 

Sophia geeft meer om ons dan wij om onszelf geven
(zei een goede vriend over haar)

 

Als je Sophia’s hulp wilt, vind je haar contactgegevens hier.

 

sophia dijkhuis, gouden era, sophia vassiliou, vassilou, vasilou, healing

Tags: gelukkig zijn, gezonde voeding, voedingsstoffen tekort