Hoogst aangenaam je hier te ontmoeten

 

happyBen je ziek en zou je dolgraag weer volop in het leven willen staan? Kunnen lopen, rennen en springen, je tussen de mensen bevinden zonder dat je al hun stemmingen opvangt, pijnloos leven en goed meekomen op school?

Als je niet weet wat de weg terug naar een gelukkig en gezond leven is, lijkt het onmogelijk om je niet meer naar te voelen of ziek te zijn. Artsen vertellen je bij een heleboel ziektes dat ze ongeneeslijk zijn en dat is een flinke schrik. Je hebt misschien al van alles geprobeerd om beweging in je klachten te krijgen, maar in het beste geval hielp het even en zakte je daarna weer terug. Het maakte je moedeloos en verdrietig.

Toch is het mogelijk om wél te genezen van alles wat je geluk in de weg staat. Er zijn mensen genezen van MS, van COPD, de ziekte van Crohn, de ziekte van Lyme, van hoogsensitief zijn, van schizofrenie, dyslexie, ADHD, hooikoorts, Alzheimer, obesitas, diabetes, migraine, vitamine B12-tekort …

Het heeft allemaal te maken met plaatselijke tekorten aan voedingsstoffen, met nare ervaringen uit je verleden die verwerkt dienen te worden en een stuk zelfvertrouwen. Sophia Vassiliou helpt je om die weer aan te vullen op de meest effectieve manier. Niet idioot duur, geen injecties, weinig vitaminepillen, geen vieze shakes en smoothies, geen moeilijke sessies om je verleden te verwerken en geen excentrieke diëten.

Wat het wél is? Speciale gezonde (en vooral normale) krachtvoeding, krachtige maar geduldige coaching en je shocks verwerken. Op een eenvoudige en korte manier.

Sophia werkt aan Engelse vertalingen van haar website en aan een maandelijkse nieuwsbrief in het Engels over haar grootse ontdekkingen op het gebied van genezing. Je kunt je er al op abonneren!

Hier is alvast een korte video met introductie en welkomstwoord:

 

Sophia geeft meer om ons dan wij om onszelf geven
(zei een goede vriend over me)

 

Als je Sophia’s hulp wilt, vind je haar contactgegevens hier.

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

sophia dijkhuis, gouden era, sophia vassiliou, vassilou, vasilou, healing

Tags: gelukkig zijn, gezonde voeding, voedingsstoffen tekort