Nieuwe start en nieuwe werkwijze

Smile of the sunrise by Marie Green

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Met pijn in mijn hart heb ik deze dagen afscheid moeten nemen van de laatste negatieve persoon in mijn leven. Van een heleboel van hen heb ik veel gehouden en heb ik veel te laat in de gaten gekregen dat ze me zodanig in de weg stonden, dat er voor mij geen millimeter ruimte meer over was om te kunnen bestaan. Toch krijg je steeds meer problemen als je deze mensen niet loslaat en word je uiteindelijk zelfs ziek.

Verder gaan deze mensen hevig over je kwaadspreken, als je ze zelfs maar heel voorzichtig een beetje aan de kant duwt. Daardoor ben je niet alleen die persoon kwijt, maar ook een heleboel mensen die je wél dierbaar zijn. Zelf heb ik het afscheid van mijn dwarsbomers bijna met de dood moeten bekopen. Met waarschijnlijk onherstelbare schade aan mijn reputatie, berooid van alles wat en iedereen die me lief is, zonder één cent in mijn zak en nog steeds ziek. Toch ben ik er nog en kom ik alsnog tevoorschijn uit de coulissen.

 

Vernieuwde manier van werken

Het aanbod dat je tegen zeer redelijke tarieven bij me kunt komen om te genezen van datgene wat je dwarszit in je leven, staat en blijft staan.

Nieuw is dat je op vrijdagochtend tot een uur of 2 in de middag gratis hulp kunt krijgen. Dat is alleen voor mensen die écht geen geld hebben om een consult te betalen. Als tegenprestatie vraag ik om een getuigenis op mijn website en dat je me op jouw manier helpt om goede bekendheid te verwerven.

Wat ook nieuw is, is mijn manier van werken. Eerder moest ik tegenover je gaan zitten en in concentratie gaan om allemaal fijnstoffelijk afval bij je vandaan te halen. Dat wat je gezondheid en je geluk in de weg stond. Daarna gaf ik dieetaanpassingen en eventueel het advies om wat voedingsstoffen aan te vullen.

Nu leg ik mijn handen op de plek waar je last van hebt. Of ernaast, als die pijnlijk is. Dan gaat die genezen en komt ook de nare ervaring die eraan ten grondslag lag, tevoorschijn. Zo hoef je niet oeverloos te praten over wat je hebt meegemaakt en dan maar hopen dat je brein het eindelijk een keer verwerkt, zodat het niet nóg een keer weer hoeft. Natuurlijk mag je erover praten! Zoveel je wilt zelfs. We werken op jouw manier!

Ik heb er volgens mij nog nooit over gesproken of geschreven, maar zelfs als ik gewoon over straat loop of een winkel binnenga, beginnen veel mensen die toevallig langs me lopen, te genezen. Zonder dat ik iets doe en zonder dat zíj iets doen! Ik vermoed dat dat mijn helende gave is. Het is in ieder geval iets goeds en het ís gewoon zo, dus ik heb er niet veel van te vinden. Het leidt me ook niet af, wanneer ik met anderen samen ben en met hen probeer te praten.

Na of tijdens de genezing gaan we ook nu je dieet bij langs om te zien of je daarmee je genezing verder kunt ondersteunen. Meer ijzer, meer variatie, sneller genezen, minder pijn, meer in het nu zijn … met voeding kun je dat ondersteunen. Soms zijn ook wat voedingssupplementen nodig. Het gaat altijd om korte kuren en in overleg met je huisarts. Als je heel lang dezelfde supplementen neemt, krijg je namelijk last van de bijwerkingen ervan en werken ze niet meer.

Beter is het om op het juiste moment de juiste stof extra in te nemen. Gelukkig hoeft dat lang niet altijd met vitaminepillen. Vaak lukt het net zo goed met kwalitatieve vruchtensappen, want meestal gaat het om plaatselijke tekorten. Dan zit je ijzer bijvoorbeeld in je lever in plaats van in je bloed, om even een voorbeeld te noemen. Je hoeft het dan niet aan te vullen, maar wel beter te verdelen over je lichaam. Als je dat gedaan krijgt, ga je genezen van welke ziekte ook! Je zult het echt zien. Het is al zo vaak gebeurd!

 

© Vassiliou Empowerment

3 Comments

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: