Nieuw: Klachtenbureau Hondeweer en Regenbogen

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Gistermiddag moest ik naar Zwolle op en neer om daar mijn zoon op te halen van de reis naar zijn vader. Het is van hieruit ongeveer een uur rijden en vóórdat ik vertrok, was er een waterig zonnetje te zien.

Edoch … zodra ik in mijn auto stapte – eigenlijk al toen ik de deur van het slot klikte met het alarm op mijn autosleutel, begon de ellende alweer: van die ijskouwe regen kwam er uit de hemel vallen. Toch bleef de zon gelukkig tegelijkertijd ook schijnen en ik keek dus voorzichtig in mijn achteruitkijkspiegel of er ook ergens een regenboog te bekennen was.

Wat dacht je? Niks he! Wel zo’n bleek zonnetje, wel regen, maar niks regenboog. Ik prevel dus zo tegen niemand in het bijzonder: moet er niet eens een klachtenbureau komen voor als er geen regenboog is? Het is toch al gek genoeg dat het constant stormt en regent. We hebben récht op tenminste wel een regenboog. En jawel, ik kreeg antwoord. Van mijn eigen fantasie. Er is een speciale Klachtencommissie Hondeweer en Regenbogen. Mail je klacht naar het volgende adres: complaints@weathercommission.hv, waarbij hv staat voor ‘heaven’.

Er werd me nog verzocht om even te melden dat er de laatste tijd bezuinigd wordt op regenbogen. Het is een hoop werk om die dingen te laten verschijnen en ze zitten met zieke medewerkers bij de weercommissie, doordat de werkdruk hoog is met zoveel hondeweer. Het is ook nogal gevaarlijk werk zo hoog in de hemel. Misschien dat het daarom in Amerika af en toe mannen regent:

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

Twitter   –   LinkedIn   –   Pinterest   –   Youtube

This message may be freely copied and shared including images, on the condition that my name and a working link to my website are present.

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn website aanwezig zijn.

3 Comments

  1. Ja Geweldig zijn ze die regenbogen, sprookjesachtig …soms nog zo’n mooie dubbele ook, toen ik nog mijn werk fietste, zag ik er ooit een zo ‘s morgens vroeg, ben afgestapt en heb er foto’s van staan te maken, had er wel ‘n nat pak aan overgehouden, maar dat deerde mij niet….ik had ‘m vastgelegd …yeahhhh !!

    1. Hahaha goed gedaan met die foto’s! Voor een nat pak heb je een wasmachine en een verwarming! Ja ze zijn echt geweldig, maar soms vergeten ze er één daarboven hoor. Je moet wel opletten dat je je recht krijgt (genoeg regenbogen) 😀

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

%d bloggers like this: