Muziek en vrolijkheid

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Mambo Beach op Curaçao!

Vandaag heb ik eigenlijk niets te vertellen! Ons huis zakt de grond in van het vocht en ik moet, om dat op te lossen, niet alleen een ontstoppingsbedrijf erbij halen om de wortel van het probleem op te sporen. Nee, ik moet ook wéér mensen van me af zien te schudden, verbanden leggen met mijn overgewicht en de ziektes van ons alledrie en weet ik wat allemaal.

Op voorwaarde dat ik daar dan ook nog uitkom, rijst ons huis ooit op een dag hopelijk weer uit de grond tevoorschijn. Dan worden we ook weer beter en raak ik hopelijk eindelijk eens van dat belachelijke overgewicht af. Dát is de wortel van alles, dat weet ik al vele jaren. Maar het is gewoon krankiorum dat je verbanden moet leggen tussen een zeiknat huis, constant ziek zijn en overgewicht door het vasthouden van vocht.

Dus toen ik vanochtend mijn zoon naar school had gebracht en naar Q Music zat te luisteren op de radio, kwam dit liedje erop. Ik kende het niet en van de tekst ving ik alleen iets op over ‘Jessica’. Zoeken op Youtube … en ja hoor, ik vond het gewoon! Eigenlijk is dat net zo gek als dat ik zo diep moet zoeken om de problemen in mijn leven, die ik niet eens zelf veroorzaakt hebt, op te lossen. Alleen is dit iets leuks en dan zie je het rare ervan niet zo snel.

De Cubaan Pérez Prado, componist van Mambo No. 5. Hij ziet er zó vrolijk uit, dat ik hem je niet kan onthouden!

Zelf werd ik er erg vrolijk van, wat iets verminderde toen ik de videoclip zag (ik ben allérgisch voor blote wijven!), maar als je alleen luistert, is je dag wel gemaakt. Dat moet ik eerlijk toegeven en daarom deel ik het hier met je. Lou Bega uit Duitsland en het liedje heet Mambo No. 5. Het is trouwens in 1949 al geschreven door Pérez Prado:

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

Twitter   –   LinkedIn   –   Pinterest   –   Youtube

This message may be freely copied and shared including images, on the condition that my name and a working link to my website are present.

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn website aanwezig zijn.

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction