MS en genezen

MS en genezen

MS of multiple sclerose is één van de ergste ziektes die je kunt hebben. Chronische pijn aan je hele lichaam is je deel als je aan MS lijdt en al je lichaamsfuncties nemen af. Je raakt langzaam verlamd of bent op sommige momenten wel en op andere momenten níet verlamd. Je kunt wellicht wel een paar honderd meter lopen, maar dan verga je van de pijn. Wat ook de ene keer wel werkt en dan weer niet, dat zijn je zicht, je evenwicht en soms ook je gehoor. Verder ben je áltijd moe en kun je mogelijk niet goed slapen. MS heeft alles te maken met zelfvertrouwen. Lees dit artikel maar eens, dan zul je het zien.

Deze en alle kennis over gezonde voeding en kruiden op mijn website is traditionele kennis uit mijn vaderland Griekenland. Met behulp van mijn
helderziende gave heb ik alles geverifieerd voordat ik het hier opschreef.

 

Ik schrijf dit artikel, omdat ik weet dat de reguliere medische wetenschap niets kan met MS. Ze weten niet waar het exact vandaan komt en al helemáál niet wat ze eraan kunnen doen. Ze zijn huiverig voor het meenemen van voeding bij je genezing, omdat het zo moeilijk te bewijzen is of dat helpt. De alternatieve therapieën sturen mensen vaak totaal het bos in met gigantische nonsens. Daarom geloven steeds minder mensen daarin. Wat ik nog kwalijker vind, is dat artsen ijskoud tegen patiënten zeggen dat ze nooit meer kunnen genezen van MS. Dat is niet waar, want ik ben er zelf van genezen en als ík het kan, dan kun jíj het ook! Bovendien help ik er andere mensen mee en die zien ook vooruitgang.

Naast je lichamelijke functies nemen ingeval van MS ook mentale functies af, waardoor je van alles gaat vergeten, traag gaat denken enzovoort. Er is een heleboel bekend over MS, maar er is nog meer wat artsen níet weten. Het allereerste daarvan is hoe ze een diagnose moeten stellen. Alle manieren die daarvoor bestaan, zijn onzeker en geven nooit een 100% zekere uitslag. Daarom krijgen heel veel mensen de diagnose van ziekte van Lyme, ook al zijn ze nooit gestoken door een teek en zelfs niet door een bij, wesp of steekvlieg. Deze vergissing is erg, want artsen weten absoluut niet wat ze met die ziekte aan moeten. Deze mensen raken verstrikt in het alternatieve circuit, waar ze helemaal verkeerde diëten en de meest bizarre (vitamine)pillen krijgen. Veel mensen krijgen bovendien de diagnose dat ze niets mankeren en dat is zo mogelijk nog ernstiger.

 

Mijn ontdekkingen over MS

Wat ik ontdekte, was dat MS niets met je spieren van doen had, maar met je zenuwen. Dat er voor de overdracht van boodschappen en opdrachten vanuit je hersenen (pijnappelklier) via je centrale zenuwstelsel een paar stoffen nodig zijn: serotonine, calcium, dopamine, koper en ijzer. Ik ontdekte ook dat je, als je ijzer net even boven het minimum staat dat een arts goedkeurt, wel degelijk nog steeds een ijzertekort hebt. Dan heb je immers de kracht niet om tegen de ziekte te vechten.

Je hebt namelijk hoogstwaarschijnlijk niet zozeer een ijzertekort, maar een opnameprobleem van ijzer. Dat maakt dat je voedingsstoffen niet goed vervoerd worden naar de plaats waar ze werk moeten verrichten en dan heb je geen kracht meer om bijvoorbeeld op je benen te staan.

 

Hoe ik MS genees

Om dat op te lossen, heb je een dieet nodig van normale gezonde voeding, aangevuld met speciaal bessensap of nog wat andere dingen. Geen superfood, geen ranzige smoothies met tarwegras, aloë verasap, kokosolie, vegarecepten, wietolie, kurkuma en weet ik wat allemaal aan voeding die je gezondheid juist ondermijnt.

Verder moet je zorgen dat je hersenen alle shockervaringen die je hebt meegemaakt in je leven, weer gaan verwerken. Dat gaat niet door daar tot vervelens toe over te praten, maar door middel van een paar sessies van mij. Pijn moet je niet zelf verwerken, maar láten verwerken door je hersenen. Anders is het niet weg. Het ‘een plekje geven’ is beslist niet genoeg!

Daarna kun je je tekorten aan voedingsstoffen volgens mijn adviezen weer aanvullen. Als je dat niet van me aanneemt, genees je nooit van MS of van welke ziekte ook. Dit is de basis van alle genezing. Mocht je last hebben van een voedselintolerantie of andere allergie, dan kan ik je daar ook mee helpen.

Ik ben niet zo’n positivo die zegt dat positief denken geneest. Beslist niet, maar de moed erin houden en zelfvertrouwen kweken ondersteunen je genezing wel degelijk. Dopamine is immers het hormoon dat je zelfvertrouwen geeft en het is ook één van de veroorzakers van MS!

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.