Mindfulness en in het nu leven

Kind met honden

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

In het nu leven, ook wel mindfulness genoemd, wordt altijd beschreven als een toestand. Je moet daar door een ander ingedouwd worden en dan moet je maar zien dat je erin blijft. Dan ben je De Grote Meesters waardig, zoals Eckhart Tolle, Thich Nath Han enzovoort.

Toch werkt dat niet en ik vertel op deze video waarom dat zo is. En ik vertel ook hoe je het wél kunt laten werken. Daar heb je mogelijk wel wat hulp van mij bij nodig, maar dat is niet voor altijd, zoals nu het geval is op de manier waarop je het misschien al wel jaren probeert. Ik ken best veel mensen die bij hoog en bij laag beweren dat zij altijd in het nu leven, maar die toch altijd ruzie hebben, stress en ongeluk. Niet alleen dat, want echte mindfulness beschermt je alleen indirect (op den duur) tegen tegenslagen, maar het biedt je wel een manier om niet meer zo in de emoties te gaan. Echte mindfulness is eigenlijk niets meer en niets minder dan heel zijn en jezelf zijn.

Enfin, je hoort het wel hier op de video:

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

Twitter   –   LinkedIn   –   Pinterest   –   Youtube   –   Facebook

This message may be freely copied and shared including images, on the condition that my name and a working link to my website are present.

Dit bericht mag vrijelijk gekopieerd worden, inclusief afbeeldingen, op voorwaarde dat mijn naam en een werkende link naar mijn website aanwezig zijn.

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction