Mijn methode in de praktijk

rozen

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Jarenlang heb ik moeten vechten om überhaupt te overleven en om enige verbetering te verkrijgen in mijn gezondheid en in die van anderen. Ja, er kwam verlichting en meer ook dan bij welke andere therapeut ook, maar het ging sloom. Dat is nu eindelijk veranderd, want ik sta momenteel met beide benen op de very bodem van ziektes, klachten, tegenslagen en stoornissen. We hebben de wortel van de paardebloem eindelijk gevonden en nu kunnen we hem er uittrekken.

Deze week heb ik met vier mensen mogen werken aan de shocks die ze meegemaakt hebben in hun leven. Bij iedere andere therapeut, volgens iedere andere methode moet je jarenlang eindeloos praten om één nare ervaring uit je leven een béétje te verwerken. Wij vieren hebben in één sessie honderden nare momenten waar we nog last van hadden, láten verwerken.

Ja, láten verwerken: je leest het goed! Het is namelijk je frontaalkwab, het stuk hersenen vlak achter je voorhoofd, dat normaliter zorgt voor verwerking van álle indrukken die je van buitenaf binnen krijgt. Of die nou leuk zijn of vreselijk of iets er tussenin. Je kunt niet zélf dit soort dingen verwerken. Dat moeten je hersenen doen, maar die zijn indertijd zo geschrokken, dat ze die ervaringen níet konden verwerken. Daardoor ontstond er een tekort aan bepaalde voedingsstoffen en daar werd je ziek van of kreeg je andere sores van in je leven. Daarom moeten die hersenen weer aan het werk gezet worden en daar heb ik de manier voor.

Deze vier mensen hebben allemaal geen last meer van de nare ervaringen, die niet verwerkt waren. Zij zijn begonnen met het aanvullen van de juiste voedingsstoffen, op de manier waarop dat het beste werkt. Ze voelen zich allemaal nu al een stuk beter. Ze zijn veel minder moe, hebben veel meer energie, zijn een stuk actiever dan ze jarenlang geweest zijn en ze knappen op na ziekte of nare periode.

In één of een paar sessies heb je alle narigheid ver genoeg op de achtergrond gedrukt, zodat ik je op ‘dieet’ kan zetten. Dat zijn een paar simpele voedingsadviezen om het aanvullen van voedingsstoffen te ondersteunen. Geen rare en onevenwichtige diëten, beloofd!

Ik weet niet alleen maar die paar dingen die ik hier schrijf. Mijn kennis is veel en veel uitgebreider. Vergeet bijvoorbeeld niet dat op de achtergrond, terwijl wij aan de therapie en heel even aan de vitaminepillen en op dieet gaan, ons DNA aan het opbloeien is. Bepaalde strengen daarvan, die we duizenden jaren niet meer gehad hebben, zorgen bijvoorbeeld voor genezing van lichamelijke en geestelijke ziektes. Hoe meer het DNA zich terug ontwikkelt, des te beter en sneller we zullen genezen. En de wetenschap heeft al ontdekt dat het DNA zich ontwikkelt.

Als je een half jaar geleden wilde genezen, moest je vóórdat je aan je shocks kon beginnen, je afweersysteem opkrikken en zorgen dat je hersenen wel bleven werken, wat je ook voor nare dingen meemaakte. Als je drie jaar geleden wilde genezen, moest je bovendien de mensen die je in de weg zaten in je leven, eerst allemaal uit je leven verwijderen. Ik kan mijn hele verhaal inmiddels in een video van 3 minuten vertellen en die heb ik dus gemaakt in het Engels en Nederlands. Hier kun je ze vinden. Nú kun je echt beter worden en alle narigheid achter je laten.

Tot nu toe ging dat met de paardensprong: twee stappen vooruit, dan een stap opzij of zelfs terug. Nu kun je rustig vooruitgaan, zoals een pion dat doet bij het schaken. Niet racen zoals de koningin, maar dat komt ook nog wel. Als je wilt dat je geneest van je klachten zonder dat je de hele tijd wéér een terugval krijgt, is de weg die ik bied, je enige uitweg. Anders kom je gewoon niet verder. Ik denk dat je dat wel hebt gezien.

Ik hou helemaal niet van vitaminepillen, maar ben pragmatisch genoeg om ze toch te nemen, als het niet anders kan. Op dit moment zijn die pillen inderdaad de enige weg naar beter en vooruit. En dus heb ik mijn dieet een beetje aangepast, zodat ik geen last van bijwerkingen krijg. Met voeding alleen kun je een groot tekort aan meerdere stoffen niet weg krijgen en mijn tekorten zíjn groot. Als ze zijn aangevuld, stop ik er gelijk weer mee. Ze raken niet meer uitgeput nu, want alles wat ik doe om te genezen, is definitief. Het is de weg naar een altijd gezond en vervuld leven, maar dat weet je wel!

Begin maar eens met geconcentreerd zwartebessensap of blauwebessensap, zoals dat van Schulp, Natufood of Bountiful. Het is te krijgen bij een goede groenteboer of een reformwinkel. 100 ml per dag is voldoende en kijk maar eens wat er veranderd is, als je het twee weken hebt gebruikt. Dan zie je het voor jezelf. Ik geniet ondertussen van mijn steeds sneller verlopende genezing en van de mensen om me heen, die met me meekomen.

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction