header
Mensen overtuigen

Mensen overtuigen

Als ik het al niet zei: mijn medische dossier is als eerste van alle dossiers waar fouten in staan, waardoor ze mensen van instanties tegen ons opstoken, gewist. Onmiddellijk vond ik een goede huisarts – iets wat ik nog nooit heb gehad – en werd ik doorgestuurd voor meer onderzoek naar hoe het nou toch kan dat ik zo ziek ben. Ik kan mezelf zonder die medische steun onmogelijk genezen, omdat dat wat er in míjn specifieke geval nodig is om te genezen, erkenning van mijn bestaan is. Die kreeg ik mijn ganse leven niet en dan kan God nog naast me staan om me te helpen, dan kan ik álle kennis en wijsheid bezitten, maar toch blijf ik ziek. Nú is er erkenning en daar waar ik op het punt stond om psychisch in te storten, heb ik juist weer nieuwe energie gekregen: nú komt het zelfs met mij goed.

Mijn computer kon de upgrade naar de nieuwe Linux niet helemaal goed verwerken en ik moet een nieuwe installatie doen. Ik kan bijna niet zien wat ik typ en foto’s kan ik er ook niet bij doen, omdat mijn computer moe is. Toch wil ik dit nog even verteld hebben en goed in de oren geknoopt bij iedereen die net als ik óók wil genezen! Het kan wél en het gebeurt ook! In míjn praktijk genezen er wekelijks mensen. Als je daarbij wilt horen, geef je maar een belletje en dan maak ik tijd voor je.

Vandaag kwam er nog weer iets bij. Ik ben al jaren bezig om alle dossiers die er ooit over mij zijn bijgehouden, op te vragen. Dan kan ik de boosdoeners (de negatieve berichten die mensen tegen mij en mijn gezin opstoken), er uithalen, zodat wij weer met objectieve ogen worden bekeken, zoals iedereen. Ik had een advocaat van mijn rechtbijstandsverzekering, die het allemaal maar zo-zo vond. Hij geloofde me niet en snapte niet waarom ik zo fanatiek met die dossiers in de weer was. Nu opeens belde hij me vandaag op en heb ik in de ijzige kou (het was -2° in Leeuwarden) wel drie kwartier op straat met hem aan de lijn gehangen. Hij is er nog niet helemaal, maar snapt wel waarom ik zo per se wil dat die dossiers opgeschoond worden. En waarom dat juist ook voor mijn kinderen moet. We konden eindelijk ook verder praten over wat er allemaal in het slop is geraakt en hoe we dat weer moeten rechtzetten.

Het was ongelofelijk dat zo’n gesprek überhaupt mogelijk was en toch was het zo. De mensen zijn niet meer zo tegen me als ze altijd waren. Ik krijg er steeds meer aan mijn kant en dat is omdat ik de waarheid spreek en omdat ik oprecht ben. Het goede krijgt in ieder geval rondom mij steeds een heel klein beetje meer voeten aan de grond. Het moet érgens beginnen, nietwaar? En dan moet het pijlsnel naar Brazilië, waar op dit moment een ongekende dictatuur voorbereid wordt. En naar zoveel plekken overal op de wereld!

Ik wens je een mooie avond en je hoort wel weer van me, wanneer ik de nieuwe installatie klaar heb. Dat is vast morgen al wel.

© Vassiliou Empowerment

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu