Lees dit voor meer kracht en energie

Brum

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Als je denkt dat een schildpad een klein en sloom beessie is, dan heb ik hier een klein verhaaltje over onze landschildpad. Dat zal je mogelijk van mening doen veranderen! Mister Broum Broum is zijn naam en als je die een paar seconden uit het oog verliest, zit hij aan de andere kant van het huis. Of is hij de tuin uit.

Onze landschildpad Mr. Broum Broum
Onze landschildpad Mr. Broum Broum

Hij is daarom genoemd naar dat autootje Brum uit de kinderserie. Maar hij heeft nog een prachteigenschap: een krachtig doorzettingsvermogen. Als hij ergens langs wil, duwt en drukt hij net zolang totdat hij a. zijn zin heeft en erlangs is of b. beseft dat het niet gaat en ter plekke in slaap valt na zo’n krachtinspanning. Terwijl iedereen beweert dat schildpadden geen geluid maken, hoor je hem dan toch echt zo’n drukgeluid maken: “uuuuuuuuuh!”. Heel zachtjes piepen kan hij ook. Hij doet het bijna nooit, maar wij hebben hem het echt horen doen.

Brum

Nu je weer helemaal bijgepraat bent over landschildpadden, zou ik het graag even met je hebben over jouw kracht en doorzettingsvermogen. Mooi onderwerp voor Koningsdag, dacht ik zo. Als je niet altijd meer het gevoel hebt dat je krachtig en sterk bent, is dit het verhaal dat je nodig hebt!

Eeuwige uitputting

Heel veel mensen zijn tegenwoordig moe, lamlendig en uitgeput. Ze krijgen het niet meer voor elkaar om in actie te komen en al hun dingen te doen, wat een enorm frusterend gevoel is. Zelf worstel ik daar ook al jaren mee, dus ik weet wat het is. De ziekte waardoor de ergste vermoeidheid werd veroorzaakt (MS), is al een tijdje genezen, maar voordat ik ziek werd, was ik ook gauwer moe dan de meeste anderen. Dat is dus nog steeds over en ik herstel er wel van, maar dat gaat met de paardensprong. Eén sprong vooruit, één naar rechts, één terug enzovoort.

Nu ben ik iemand die heilig gelooft dat alle problemen opgelost kunnen worden en alle ziektes genezen. Mij zul je dus van z’n never-nooit-niet bij de pakken neer zien zitten, want ik heb een gezin dat op me rekent en ik heb geen tijd om ziek te zijn. In actie komen gaat héél moeilijk en lukt me echt niet iedere dag, maar ik zet door en probeer alles uit. Ondanks pijn en een vermoeid lijf. Net zolang totdat ik de genezing vind. Dat is de basis van wie ik ben.

 

Geconcentreerd vruchtensap

Wat ik het laatste halfjaar heb ontdekt, is dat je een eventueel vitamine- of mineralentekort niet kunt aanvullen met voeding. Zelfs niet met die enorm krachtige geconcentreerde bessensappen, die ook wel oersap worden genoemd. Ik weet ook hoe je dat wél moet doen en dat is niet door jarenlang iedere dag, zonder de rest van je dieet aan te passen, vitaminepillen te snoepen. Om te beginnen moet je die altijd innemen met sinaasappelsap en verder dien je dat met beleid te doen. Als ik dat moet uitleggen, moet ik een boek schrijven, dus daarvoor mag je in mijn praktijk komen!

Maar diezelfde geconcentreerde bessensappen helpen wél voor iets anders: ze geven je een enorme stoot aan positieve energie en kracht, om u tegen te zeggen. Een klein glaasje van ongeveer 100 ml per dag is genoeg om je stukken beter te voelen. Nog een voordeel: het bouwt iets op binnenin je, waardoor je niet zo snel een terugval zult beleven. Ieder sap heeft een iets andere werking. Als je dat precies wilt weten, ben je welkom in mijn praktijk. Anders kun je zelf kiezen tussen sap uit zwarte bessen, blauwe bessen / bosbessen, vlierbessen, granaatappel of frambozen. Neem geen cranberries (veenbessen), aloë vera of gojibessen! Die ondermijnen je kracht juist en zijn niet goed voor je.

oersap
Oersap, voorbeeldje

Als je twee weken achter elkaar dagelijks een half glaasje per dag van dit soort sap drinkt, zul je heel veel kracht krijgen. Je bent stukken minder moe en het kan ook zijn dat er van alles geneest. Het kan zijn dat je beter slaapt, dat je ogen verbeteren, dat je maag en darmen genezen (van bijvoorbeeld een voedselintolerantie of andere ziektes) en nog veel meer. Neem je een soort sap dat je niet nodig hebt, dan denk ik dat er niets gebeurt, maar dat laat ik je zelf ontdekken. Test je intuïtie maar eens.

De voedingsstoffen in al deze sappen zijn in ieder geval ijzer, vitamine B12, chroom en vitamine C. Zoals ik altijd vertel, werkt voeding alleen genezend als je exact weet wat je nodig hebt. Neem je bosbessen, terwijl je vlierbessen nodig hebt, dan krijg je die voedingsstoffen wel binnen, maar werken ze niet genezend. Dat is een heel klein stukje ontdekking van mij na 9 jaar onderzoek naar wat ziektes zijn en hoe je ze geneest.

Ik hoor graag van je wat jij ervaart, als je dit sap neemt. Een fles van 700 of 750 ml kost tussen de €6,– en €8,–. Tegenwoordig circuleren er allerlei namen van sappen: oersap, puur sap, siroop, zuiver sap enzovoort. Je weet dus eigenlijk alleen door de prijs of je goed zit. Als je dit doet en ziet hoe krachtig je ervan wordt, heb je een heel kleine indicatie van wat je van mij kunt verwachten aan therapie voor je gezondheid en een gelukkig leven. Je kunt je reactie hieronder kwijt en ik wens je veel succes, een fijne Koningsdag en een mooi weekend!

Bovendien is het nog altijd toegestaan om mijn artikelen en Facebookpagina van een like te voorzien!

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction