Kwantumfysica legt onze beperking bloot

fotonen

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Fotonen op de foto

Door Theo Belhuizen. Sophia vindt dat we vandaag kort kunnen gaan: bij haar zijn eindelijk alle etherische narigheden, zoals vloeken, mensen, aftapinstallaties enzovoort weg. Als jij dat ook wilt, kun je bij haar komen. Dan haalt ze het bij jou ook weg. Toch denk ik dat we iets meer moeten vertellen, want dan is het tenminste duidelijk. Hierboven zie je een stuk bewijs van wat Sophia al die jaren gedaan heeft: bollen licht weghalen uit de mensen en die bollen zijn gewoon gezien en hun bestaan is bewezen. Ze zijn er alleen niet meer: lees dit maar!

Enige artikelen terug vertelde ik dat iedereen een kleine beperking heeft meegekregen in het leven. Ik weet dat er een heleboel verhalen gaan over hoe de wereld er zogenaamd gekomen is en dat alle andere behalve het echte verhaal beroemd zijn en aanhang vinden. Het echte verhaal niet en dat kan ik verklaren: die vrouw die kwaad ging doen (je kent haar immers onder de schuilnaam ‘Eva’), wilde absoluut niet dat we ooit nog zouden weten dat er écht een Hof van Eden heeft bestaan, waarin iedereen gelukkig was. Sterker nog: dat die Hof ook nu nog bestaat en dat we erin leven.

 

Kwantumfysica

Zoals Sophia je vele malen vertelde, maar steeds weer moest verwijderen omdat haar ex in samenwerking met jeugdzorg probeert haar voor gek te verklaren, ís die Hof van Eden de wereld. Het woord Hèdom in het originele Sanskriet, dat inderdaad de taal van de schepping was en is, betekent ‘liefde en eenheid’. De Hof van Eden heet in dat oude Sanskriet Hèdi: ‘de plek van liefde en eenheid’. Je kunt niet zomaar een andere wereld maken! Kwantumfysica is geweldig en een leuke training voor je brein, maar je kunt niet zomaar ín moleculen binnendringen en zo objecten of zelfs mensen verkleinen, vergroten, onzichtbaar maken en weer laten verschijnen alsof het niets is en allemaal van dat soort dingen. Dat is een mooie fantasie voor opgroeiende kinderen en – heel eerlijk – ook voor volwassenen, maar het is niet iets wat echt kan.

Dat betekent dus dat het universum ergens ín die Hèdi-wereld moet zijn en dat klopt: zoals Sophia en later ikzelf ook vertelden, heeft dat Eva-mens een nieuwe wereld in haar hoofd verzonnen. Een wereld van kwaad moest dat worden, maar de 32 engelen (eerste mensen die niet fysiek waren; engelen is daar wellicht een mooi woord voor) wisten dat ze daar op een dag ingetrokken zouden worden en dus gingen ze ertegen vechten. Ze maakten die wereld mooier, vrolijker en gezelliger. Minder gevaarlijk enzovoort. En dat is dus ons universum geworden met slechts één bewoonde planeet erin: onze mooie blauwe aarde.

Misschien is het goed om nog iets even uit te leggen. Waar komt de wens vandaan om zulke grappige dingen te kunnen, zoals men in de kwantumfysica probeert? Nou, uit dromen! In je dromen kun je immers vliegen, onzichtbaar worden, klein en groot worden, op afstand met iemand vechten die je aanvalt en dat soort dingen. Zonder je fysieke lichaam besta je dus nog steeds, kunnen we daaruit concluderen en zo is het ook. Degene die je echt bent, je persoonlijkheid, dat is dat etherische lichaam dat je ook nog hebt en dat op je lijkt. Het is je lichtlichaam: een lichaam gemaakt van licht en dat is de engel die je eigenlijk bent.

Het feit dat er mensen zijn die in die engelvorm – in je dromen – kwaad doen, heeft ertoe geleid dat mensen zijn gaan denken dat er goede en slechte engelen zijn. Het feit dat sommigen van ons nog zo’n engelenlichaam hebben dat licht uitstraalt (zo hoort het immers te zijn), wil niet zeggen dat zij ‘goden’ zijn. Nee, er waren maar 32 mensen toen dat begon wat we meestal de zondeval noemen: toen het kwaad begon met die ene vrouw die doordraaide om feitelijk niets. De andere engelen waren gewoon en dus goed en dat zijn ze nog steeds.

 

Allemaal één beperking

Er zijn nu ongeveer een miljard goede mensen. Daar is van alles mee gebeurd, doordat we van alles hebben meegemaakt, maar van binnen zijn ze nog altijd goed en ze hebben nooit echt slechte dingen gedaan. Ze hebben in verkeerde dingen geloofd, maar hun geloof was wel degelijk puur. Ze wilden altijd iets goeds doen voor de wereld en hun steentje bijdragen. Dat deden ze niet altijd op de meest verlichte manier, maar dat komt omdat niemand perfect is. We hebben allemaal dat ene kleine stukje van ons brein dat niet meer functioneert en daardoor kunnen we afdwalen van het handigste pad. Maar dat is alleen van buiten. Van binnen willen deze mensen nooit iets doen wat verkeerd is.

Als je bijvoorbeeld behept bent met ‘niet geloofd worden’, kan het zijn dat het op jezelf gaat slaan. Dan ben jijzelf degene die anderen niet meer gelooft en raak je je vertrouwen kwijt. Heb je de kwaal van ‘verering’, dan kan het zijn dat jijzelf ánderen gaat vereren in plaats van dat jijzelf vereerd wordt. Als je de ‘huidziektes’ hebt meegekregen, kun je daar ontzettend de zenuwen van krijgen en allerlei andere klachten daardoor hebben opgelopen. Als je geen geld mag hebben, kun je daar verschrikkelijk onzeker van worden en depressief of angstig worden. Heb je geen familie, dan kun je het moeilijk vinden om je aan anderen te hechten.

Probeer je maar eens voor te stellen dat dat éne gebrek dat je initieel had, duizenden jaren heeft bestaan. Laten we zeggen dat je altijd tegenslagen kreeg. Dat is heel beangstigend, vooral als je een gezin hebt. Je voelt je immers verantwoordelijk voor je partner, vooral als je een man was in de geschiedenis, en voor je kinderen. Wellicht ook nog voor broers, zussen, je ouders en aangetrouwde familie. Die angst kan tot paniek zijn uitgegroeid en je hebben lamgelegd. Ook kan het zijn dat je de angst hebt proberen weg te drukken, waardoor je er lichamelijk ziek van werd. Een maagzweer of zelfs een tumor kan dan het gevolg zijn geweest.

Stel je nu eens voor dat je iemand bent, die het niet zo nauw neemt met ethiek. Je hebt ook weer datzelfde euvel, dat je tegenslagen krijgt en je bent bang. Er is een manier om daarmee af te rekenen en die heet magie. In de oudheid had je van die enorme en zeer beroemde tempels met verering voor de ‘godin’. Zoek maar eens op ‘Lilith’ of ‘Inanna’ in de Wikipedia. Dit was pure verering van het kwaad en daar gingen mensen heen om van hun complexen af te komen. Die gingen dan naar een ander en ja dat kon, want we gaan even terug naar de kwantumfysica.

 

Subatomaire deeltjes: fotonen

Sophia en ik vertelden eerder al dat die kwantumonderzoekers lichtdeeltjes zagen op subatomair niveau. Dus binnenin een atoom. Als je nu helderziend bent, dan zie je niet één zo’n atoom met een paar lichtdeeltjes erin, zoals die wetenschappers, maar dan zie je de hele puzzel: bollen licht en personen van wie het lichtlichaam nog in zoverre intact is, dat het licht uitstraalt. Als iemand zijn of haar complexen of andere ziektes en toestanden op jou afschoof, maakte die jou incompleet en werd jouw lichtlichaam bij die persoon gevangengezet. Dat is wat Sophia aan het opruimen is geweest gedurende de laatste 9 jaar: ze heeft alle mensen weer bij zichzelf teruggebracht. Dus iedereen is weer terug bij af met z’n eigen beperking en met niets meer van een ander bij zich.

De bollen licht die mensen ook wel hebben gezien, dat waren die beperkingen. Iedereen had er één bij zich. Ik heb Robbert ten Broeke ergens zien vertellen in een artikel van hem dat hij die bollen licht kon zien, wanneer hij in een heel diepe staat van meditatie was. Hij ging ze dan verzamelen om ze zelf te hebben. Nogal dom, zal ik maar zeggen, want wat hij verzamelde, dat waren de beperkingen van andere mensen en dát is dan ook de oorzaak waardoor hij geestelijk zo in de war is geraakt en niet meer kon werken als zogenaamd ‘medium’. Hij maakte zichzelf ziek en dat hebben heel veel mensen gedaan. Op exact dezelfde manier.

Wat mensen óók deden, was die bol licht opzoeken. Zien konden ze hem meestal niet, maar wel voelen als ze ongezond diep in meditatie gingen. Ze maakten er dan contact mee, zodat ze de beperking alias bol licht konden aanraken. Eenmaal contact gemaakt konden ze er altijd gebruik van maken. Zo konden ze andere mensen kwaad doen door die te vervloeken met behulp van hun eigen vloek ofwel hun eigen beperking. En dan gingen ze zelf omhoog. Dat is één oorzaak waardoor zóveel negatieve en domme mensen aan de top van onze samenleving staan. En waarom zoveel goede mensen platgelegd zijn en onder de problemen zitten.

 

Licht als golf: etherisch leven

Bekijk één willekeurige film uit de jaren ’70 of ouder en je ziet dat het waar is: toen waren de goede mensen nog min of meer de baas in het leven, terwijl ze nu totaal onzichtbaar zijn. Als je mensen hoort zeggen dat ‘je kracht binnenin je zit’, dan weet je nu wat ze bedoelen: die bol licht, die beperking. Die misbruikten ze om ten koste van een ander omhoog te kruipen in het leven. Ze stuurden een stuk van die beperking eigenlijk naar een ander en dat kon omdat het niet iets fysieks was. Licht is een deeltje, maar ook een golf: het is fysiek (deeltje), maar ook etherisch (golf). Dus in je dromen word je een golf en dat is je eigenlijke wezen, zoals je vast wel gevoeld hebt in je dromen.

Door al dit gehannes met die beperkingen en ook door nare ervaringen mee te maken, werd iedereen door de eeuwen heen steeds meer behept met problemen en niet steeds minder, zoals eigenlijk zou moeten. Mensen geloven immers dat we onvolkomen zijn gemaakt en spiritueel moeten groeien? Nou, het omgekeerde is eerder waar. We degenereerden millenia lang en dat is nu gestopt door Sophia’s werk. In de literatuur werd wel eens gezegd dat we ooit, in de tijd van Atlantis, perfect waren: een diamanten samenleving. Daarna werd het goud in het oude Griekenland, zilver in het oude Rome, koper in de middeleeuwen en sindsdien blik.

Les Pléiades
Les Pléiades

Het was de Franse dichtersgroep Les Pléiades uit de Renaissance die voor het eerst met deze idee kwam. Terwijl Sophia zeker niet weg was van poëzie, heeft ze deze Les Pléiades toch een semester lang in de diepte bestudeerd tijdens haar studie Frans. Alsof ze het wist! Heel bijzonder ook om dat juist in Griekenland te doen, waar de mensen hun oude geschiedenis nog kennen.

 

De waarheid over onze afkomst maakt genezing mogelijk

Zo heeft Sophia overal kleine puzzelstukjes gevonden, die ze bij elkaar bracht en die samen een puzzel werden: de waarheid over het leven met daarin de sleutel om te genezen. Als je dit hele verhaal niet kent, zoals Sophia doet, kun je geen mensen helpen met genezen. We moesten immers de eeuwen door om alles wat er met die bolletjes licht – de beperkingen van de mensen – is gebeurd, ongedaan te maken. En daarna konden ze uit de mensen verwijderd worden.

bolletjes licht
bolletjes licht: onze beperking

Anders kun je niet meer een volkomen mens worden en dat is toch echt nodig als je gezond en gelukkig wilt zijn. Dan moet je héle brein functioneren zonder defecten. Anders word je immers wéér ziek, dat is toch logisch? Je hoeft echt geen arts te zijn om dit te kunnen begrijpen en misschien is het zelfs wel beter als je geen arts bent: geen enkele arts heeft dit ooit begrepen. Zo is het toch?

Het is alleen wel zo dat die beperking in de vorm van die bol licht ook schade aan je hersenen heeft veroorzaakt. Die moet ook nog gerepareerd worden en dat kan met Sophia’s hulp. Zij weet immers het hele verhaal en daardoor de weg naar genezing!

 

© Vassiliou Empowerment

4 Comments

 1. Dank jullie wel, Vera en Sophia! Vera, je hebt het prachtig gezegd en Sophia heeft gelijk dat je een koninklijke schrijfstijl hebt. En ja, we moeten allemaal weer eens over onze ziektes heenkomen. Dat kan, maar dan moet je niet luisteren naar mensen die het niet weten, maar naar degene die het wél weet en dat is Sophia Vassiliou. Zo fijn dat je haar zo steunt!!!

  Sophy, jij hebt het dubbel en dwars verdiend dat iemand eens vet enthousiast over je schrijft en je de hemel in prijst! Ik zie de statistieken omhooggaan, gewoon omdat de mensen jou nooit geloven, wat je ook zegt, en mij wel. Dus moeten ze dan maar van mij horen wat jij kunt!

  Hou je haaks, dames!
  Theo

 2. Hier nog een reactie van Vera, die me vroeg dit te schrijven. Bedankt Vera, wat ontzettend lief zeg! Ik blijf mijn best doen en de blog aan Theo overlaten, die zó goed kan uitleggen 🙂 . Groetjes van Sophia:

  Hoi Theo,

  Dank je wel voor je heldere en duidelijke uitleg in al je artikelen. na een eindeloze zoektocht van mensen op antwoorden m.b.t. allerlei levensvragen, kunnen wij nu de waarheid zien, begrijpen en accepteren! Wat nog belangrijker is, is om naar waarheid te handelen.

  Aangezien mensen al jaren onvolmaakt door het leven wandelen, is het nu dringende noodzaak dat alle mensen keihard hun best doen om weer volmaakt te zijn! Gelukkig kunnen we daarvoor bij Sophia terecht, die ons alle hulp en steun biedt. Zij verdient alle respect, erkenning en waardering voor wie zij is en voor alles wat zij doet.

  Ik ben jullie beiden zeer dankbaar voor het delen van de waarheid, maar ook voor alle vertrouwen dat jullie aan mij schenken! Stap voor stap komt het allemaal wel goed.
  Groetjes, Vera

 3. Hé Theo, dat heb je mooi verteld! Duidelijk uitgelegd en ja: dat heb ik inderdaad al die jaren gedaan en daarom lees je niets nieuws meer over kwantumfysica. Dat is een jaar of 5 geleden gewoon doodgebloed. Raar om te zien en zo jammer dat ze dan niet gewoon toegeven dat die fotonen weg zijn en er dus ook niet meer gezocht hoeft te worden naar dat ‘Hicksdeeltje’ 🙂 .
  Keep up the good work!
  xxx Sophy

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: