Koriander voor een leven zonder allergieën

Koriander voor een leven zonder allergieën

Laatst had ik het erover dat een pak sigaretten oproken, een fles drank kandidaat maken en energiek dansen op goeie Griekse muziek een geweldige manier is om verdriet, shocks en zelfs trauma’s te verwerken. Ik heb er daarna wel een dag lang serieus over nagedacht om een bouzoukiclub te beginnen in plaats van deze [vergeleken daarbij] oersaaie praktijk. Probleem was echter wel dat niet iedereen kan roken zonder verslaafd te worden. Hetzelfde geldt voor de drank en ik denk ook eerlijk gezegd niet dat veel mensen hier in Nederland voor hun plezier naar Griekse muziek luisteren. Voorlopig hou ik het dus nog even bij mijn praktijk, als je het niet erg vindt.

Wist je trouwens dat de heren Buma-Stemra geld van je willen, als je wel eens muziek aanzet tijdens je behandelingen? Jazeker en het is best veel: zo vanaf € 150,– per jaar ongeveer. En dat willen ze ook als je gewoon je eigen CD’s daarvoor gebruikt. Als je alleen even met een patiënt naar een nummer luistert omdat dat een stukje genezingswerk doet, hoeft het niet, maar als ik die bouzoukitent zou beginnen ….

En dan nu over allergieën! Er is nu een manier om te testen of ik gelijk heb met mijn bewering dat je die krijgt, als je vitamine B12 te hoog staat. Ik meen ook als ‘ie te laag staat trouwens. Je kunt je gehalte aan vitamine B12 laten prikken, dan een korianderkuur doen en daarna, als je een stuk minder allergisch bent, nog een keer prikken. Dan heb je je bewijs. Je kunt het op de normale manier doen, niet met methylmalonzuur of andere ingewikkelde methodes: nergens voor nodig, maar uiteraard mag je dat wat mij betreft ook op je eigen manier doen. Onderzoek het maar. Dat is wat ik ook doe, toch?

 

 

© Vassiliou Empowerment

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.