Hoe we zijn geworden wie we nu zijn

Uitgang uit hel

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Probeer je eens voor te stellen dat je mooi bent, rijk, gerespecteerd en dat je alles gemakkelijk kunt leren of zomaar doen zonder dat je het geleerd hebt. Dat je 1000 jaar kunt leven, een liefdevolle familie hebt, een schare vrienden, een leuke baan en een fijn huis. Dat je altijd gezond en fit bent en gewoon eigenlijk wel gelukkig, zou ik bijna zeggen. Dat is hoe het leven heel lang geleden was.

En dan is er geen koffie, maar wel Lilith. Ze had het beredruk met vuren stoken in haar godinnentempel, waar zij de ‘godin’ zelf was. Ze stookte er helaas niet alleen maar vuren, want dan hadden we haar gewoon in de waan gelaten en klaar. Nee, ze maakte de mensen kapot in dat stinkhol van haar. Stel je maar eens voor: zo’n tempel, gemaakt van rotsblokken, zonder airco of andere moderne luchtverversingstechnieken. Geen ramen ook en geen gaten waar een raam had kunnen zitten. En daar zaten allemaal mensen in, die daar kleine en grote vuren stookten, om die nepgodin gunstig te stemmen enzo. Ze verbrandden er kruiden in en als je dat wel eens gedaan hebt, weet je dat dat erger stinkt dan de scheten van je tienjarige zoon en al zijn vriendjes bij elkaar én tien kamelen.

lilith
Lilith nog even weer

Een pretje was het dus niet om daar te komen. Mensen kwamen er uit angst dat die zogenaamde godin hun anders kwaad zou doen. Ze offerden er van alles aan bezittingen, zoals dieren of gouden sieraden enzovoort: als het mens het maar niet in d’r bolle kop haalde om hun kwaad te doen, dan waren ze bereid alles te geven. Dát waren in het algemeen domme mensen, maar ook verstandige mensen gingen er wel minstens één keer per jaar naar toe om zich ervan te vergewissen dat het mens het niet ál te bont zou maken met hun eigen leven en dat van hun familie. Kassa dus voor madam Lilith en haar slaafjes, zal ik maar zeggen.

Ondertussen liep die Lilith daar bloot in die tempel rond te banjeren (zie afbeelding) en als er rijke magistraten kwamen, maakte ze daar een nummertje mee in ruil voor een flinke klap goudstukken en hun zuiverheid. Dan zorgde ze er vervolgens voor dat die persoon niet in de weg gezeten werd in zijn carrière, want ze deed dat met alle rijke stinkerds die ervoor te porren waren en die invloed hadden. Tijdens de daad fluisterde het mens zo’n vent allerlei dingen in, die hij voor haar moest doen, terwijl zij hem van allerlei lichamelijke geneugten voorzag, die iedere zichzelf respecterende vrouw niet doet. Daarmee creëerde ze een verslaving bij die kerels en zo had ze zichzelf ongebreidelde macht en rijkdom toebedeeld. Die kerels gingen immers anderen voor haar kapotmaken, zodat zij het minder druk had. Hetzelfde deden haar priesters met de vrouwen, dus stel je maar eens voor wat een enorme inktvlek dat veroorzaakte op de wereld.

Iedereen die haar niet eerde, zat ze dwars. Ze liet roddels los over die mensen, waardoor ze hun geloofwaardigheid kwijtraakten. Hun maatschappelijke positie werd dan snel ingenomen door iemand die het niet zo nauw nam met de ethiek. Ze vergiftigde hun kinderen en andere familieleden en gaf met dat alles de eerste betekenis aan het toen nog niet bestaande woord corruptie.

Als ze iemand in haar macht wilde krijgen, maakte ze gewoon diens familie kapot. Dan moest die persoon wel komen en zich door haar of haar neppriesters laten verkrachten. Het ergste was dat het niet alleen verkrachten was, maar hele satanische rituelen. Waar denk je anders dat het offeren van dieren vandaan komt? Aan de echte God hoef je niet te offeren! Ze was van origine een engel en wist dus intuïtief een heleboel dingen. Ze leefde ook langer dan de meeste mensen. Ze kende alle kruiden waar ze kwaad mee kon doen, allerlei rare spreuken en trancetoestanden, waarmee ze op een ontzettend spooky manier de mensen helemaal uit elkaar kon trekken.

Letterlijk, zoals ik meermalen verteld heb, want ze verwisselde dus mensen met elkaar. Je hebt nu eenmaal naast een fysiek lichaam ook een lichtlichaam of etherisch lichaam. Dat zit normaliter vast in je en is helemaal één met je fysieke lichaam. Maar sinds zij de mensen te pakken heeft genomen, is dat bij niemand meer het geval. In het gunstigste geval hing het bóven je. En anders hing het boven iemand anders, die het leegtapte. En dát is dus de eerste oorzaak van ziektes, tegenslagen en ongeluk geweest! Daarom moest ik terug naar dit verhaal om de mensen weer genezen te krijgen.

Inmiddels kan niemand namelijk meer van een ander tappen of stelen en krijgen de mensen hele stukken van zichzelf terug. Je zult je afvragen waarom dit opeens weer mogelijk is en nog eerder: waarom is dit Lilithmens niet meer aanwezig met haar tempel. Antwoord op tweede vraag: ze heeft een keer iets te hard gerookt, waardoor de zondvloed van Noach ontstond. Toen ging iedereen en alles wat nog heel was, aan stukken. Zij wilde de baas zijn door te trouwen met de koning, maar wat er gebeurde, was dat zij IN alles en iedereen kwam te zitten. En niet alleen zij, maar een heleboel mensen overkwam dat. Waarom denk je dat mensen beweerden met kristallen of dieren te kunnen praten? Juist: daar zat iemand in en als die wat zei, dan hoorde je dat als je niet doof was.

Antwoord op de andere vraag is dan uiteraard dat zijzelf haar macht ook kwijt was, toen ze deze katastrofe had veroorzaakt. Ze zat nog steeds achter diezelfde man aan: het enige dat ze écht wilde hebben, maar niet kon krijgen. De kennis om mensen zo kapot te maken met die vieze magietroep van haar, dát kon ze niet meer. En die man, die kreeg ze 35 jaar geleden pas te pakken. Hij kon niet seksueel met haar, wat ze ook probeerde. Na een jaar of 8 maakte hij het uit met haar, zat van het gezeur, de constante problemen en haar gekonkel. Toen was ze haar macht kwijt en konden we de wereld weer in haar oude staat beginnen te brengen.

In de bijbel kun je lezen hoelang de eerste mensen leefden: tussen 700 en 1000 jaar en met de generaties werd het korter. Je weet nu waarom, want ook het lange leven werd de mensen afgepakt. Een jaar was vroeger echt niet iets anders dan nu! Het is de tijd die de aarde erover doet om om de zon te draaien. Vier seizoenen. We konden niet meer zolang leven, omdat ons DNA stukging door dat gekonkel van die Lilith. Tegenwoordig noemen wetenschappers het grootste deel van het DNA dat we nog hebben, junk. Maar de verhalen dat we eigenlijk 12 strengen horen te hebben, zijn waar. In je etherische lichaam heb je die inmiddels weer en dat is één van de redenen waarom je sinds een paar jaar weer kunt genezen van een heleboel ziektes.

Eén van de strengen die we niet meer hadden, ging over genezing van lichamelijke ziektes en een andere over het genezen van geestelijke ziektes. Fysiek denk ik niet dat je ze weer hebt, want dan zouden wetenschappers dat wel gezien hebben. Maar dat wat in je etherische lichaam zit, werkt fysiek door en dus lijkt het me logisch dat ze wel teruggroeien. We zien het wel, want het belangrijkste is dat je nu alvast weer kunt genezen. Wie er níet meer kunnen genezen, dat zijn de mensen die met Lilith meegedaan hebben. Die hebben uit eigen vrije wil hele stukken van zichzelf afgestaan en die zijn voor altijd verdwenen.

Dit is hoe we ziek geworden zijn en wat ik allemaal heb moeten doen om de mensen weer in orde te krijgen. Niemand hielp, want iedereen wordt tegengehouden als ze proberen te helpen. De laatste tijd heb ik behoorlijk wat hulp van een paar vriendinnen, maar dat is uiteraard niet voldoende om dit snel te kunnen doen. Bovendien is het niet meer dan normaal dat je me betaalt voor het werk dat ik voor je doe. Niet met je zuiverheid en al je goudstukken, maar wel met een simpel uurtarief. Mijzelf overkomen de vreselijkste dingen, doordat ik oeroude en ontzettend krachtige magievan de duivel zelf uiteen haal. Dat is levensgevaarlijk werk, waar ik ook best eens een inkomen voor mag hebben, denk je niet? Tenslotte heb je er zelf ook belang bij om te helpen.

 

© Vassiliou Empowerment

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.