Hoe een mens crimineel wordt of juist slachtoffer

Hoe een mens crimineel wordt of juist slachtoffer

Waarom kan niemand een crimineel genezen? Omdat de wetenschap niet weet hoe die persoon crimineel geworden is. Daarom. Men weet wel dat een armoedige jeugd eraan kan bijdragen dat iemand op volwassen leeftijd – of daarvoor al – de criminaliteit ingaat. Dat een kindertijd waarin Jeugdzorg een rol heeft gespeeld, ook heel veel jongeren tot waanzin drijft, doordat ze zo aan één stuk door totaal onnodig getraumatiseerd worden en vaak al vroeg met justitie in aanraking komen. Uit wanhoop. Maar waar die wanhoop vandaan komt en hoe die zich uit in het lichaam, is onbekend. Wat mensen eveneens niet weten, is hoe kinderen of volwassenen dan slachtoffer worden: de grote vraag waarom zíj en niet een ander.

Ik heb het jaren geleden wel eens over ‘de vijf giffen’ gehad; vijf gifstoffen waaraan mensen een teveel of juist een tekort kunnen hebben. Natrium is daar slechts één van: het gaat om meer zulke stoffen, die in combinatie met de basisvoedingsstof waar ze bij horen een positieve werking hebben, maar zonder dat een negatieve. Natrium hoort bij kalium en als de balans goed is, ben je niet depressief en ook niet agressief. Als je echter een tekort aan natrium hebt, raak je wél depressief. Spelen er nog andere stoffen mee, dan kan een mens crimineel worden óf juist een slachtoffer van criminaliteit. Dat kan gaan om verkrachting, diefstal, moord, verslaving enzovoort. Criminaliteit is wél op te lossen: als je maar weet hoe.

Een tekort aan deze vijf stoffen veroorzaakt ook sommige stoornissen en ziektes. De ziekte van Parkinson is er een voorbeeld van en ook het syndroom van Tourette (zenuwtics). Zo’n tekort kun je meekrijgen bij je geboorte, maar veel vaker wordt het veroorzaakt door trauma’s en shockervaringen. Daarom is het zo gevaarlijk om een ander te laten schrikken. Wij dachten vroeger als kinderen dat mensen dood konden gaan als je ze liet schrikken. Dat vertelden volwassenen ons, omdat we het als kinderen geweldig vonden om een volwassene te laten schrikken en zij het toch iets minder vonden. Wij hadden immers geen games en computers en verdeden onze tijd met deurtje bellen, hutten bouwen, kikkers zoeken en mensen laten schrikken. Mensen gaan er niet aan dood en zo’n beetje schrik als dat een kind achter je staat en BOE zegt, maakt je ook niet gelijk ziek.

Maar als het de schrik is van een ongeluk of van iemand die je met kwade intentie heel hard zegt dat je niet in staat bent om je studie, je baan of je relatie voort te zetten, of te winnen met sporten of wat ook, kun je er wél ziek van worden op verschillende manieren. Er worden dan één of meer voedingsstoffen niet meer uit je voeding opgenomen, niet meer aangemaakt of door je lichaam verstuurd en dat zorgt dat je klachten krijgt. En nu we dat weten, is het te genezen! Als je de oorzaak ergens van weet en dan een natuurlijke oplossing zoekt, vind je die. Dat is wat ik gedaan heb en in mijn boek lees je er binnenkort meer over. Je kunt me hier volgen, zodat je iedere keer updates krijgt over mijn nieuwste ontdekkingen en over mijn boek.

Goedenacht voor nu en een mooie dag morgen!

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.