Hierdoor blijf je ziek worden en blijft je leven niet lopen – met oplossing

Hierdoor blijf je ziek worden en blijft je leven niet lopen – met oplossing

Steeds meer kennis komt er naar boven, als je onderzoek doet naar de feiten. Zo ontdekte ik deze dagen dat er toch echt heel veel mensen zijn, die wel degelijk veel te veel vitamine B12 en dus ook histamine hebben, maar niet de hele tijd tegenslagen krijgen. Dat betekent niet dat ik het bij het verkeerde eind had, maar dat er nóg iets nodig is om zoveel ongeluk te moeten meemaken in je leven. Tenslotte willen we dat niet meer, of niet dan? Dus heb ik het maar weer uitgedacht en ik weet het antwoord ook al: zolang dat kleine eitje in je limbische systeem, je thalamus, niet genoeg calcium toegevoerd krijgt, blijf je iedere keer maar weer ziek worden en ongeluk krijgen. Zonder dat je dit eitje repareert – of dat óók een eitje is, hangt af van de hoeveelheid schade die je daar hebt – kan je vitamine B12-spiegel ook niet naar beneden. Mouwen oprollen en aan het werk!

Limbisch systeem
Je limbische systeem met in het midden een dwarsdoorsnede van je thalamus

Ja, want dat merkte ik óók op: die vitamine B12 wil maar niet omlaag. Ik kan onze kat niet eens eventjes aaien of mijn hele armen zitten onder de rode bulten en ik raak helemaal geprikkeld. Niet normaal! Iedere keer heb ik weer allergische reacties en mijn overgewicht gaat er ook niet verder af. Ik ben weer iets aangekomen en dat komt door de te hoge B12-stand. Bij anderen merk ik soms dezelfde stagnatie op. Hoe krijg je die hoge vitaminestand dus naar beneden in míjn geval en hoe krijg jij jouw voedingsstoffen ook op orde? Nou, door je thalamus te fixen.

Hiernaast heb je hem op de afbeelding in gifgroen. Het gekleurde stuk in rood, geel en groen is je limbische systeem, het snotkleurige deel zijn je grote hersenen, dus dat wat helemaal bovenin je hoofd zit en in blauwig de verbinding naar de zenuwen in je rug. Het cerebellum zijn dan je kleine hersenen, die net iets boven je nek zitten. Die zitten ook zowel links als rechts, ook al is er niet echt een scheiding tussen.

Het limbische systeem zit precies tussen je oren en dat is dus het mooie van de uitdrukking het zit tussen je oren. Als iemand dat tegen je zegt, bedoelt die dat je probleem psychisch zou zijn en niet lichamelijk. Maar het leuke is dat je limbische systeem – en dan vooral die thalamus – nou juist je lichamelijke processen verzorgt en niet je geestelijke. Het is op deze afbeelding moeilijk te zien, maar de thalamus is het uiteinde van je zenuwstelsel. Dat gaat door je rug, door je nek en daar buigt het af naar voren, richting je oren dus. Daar komt het binnen via je reptielenbrein zoals dat heet (medulla en pons), het alleronderste deel van je hersenen en komt het uit in je thalamus.

De thalamus is het distributiecentrum van alle prikkels en seintjes uit je hele lichaam en uit je hele brein. Daar wordt alle informatie verzameld en dan doorgestuurd naar een stuk hersenen dat problemen en probleempjes oplost. Een seintje dat bijvoorbeeld zegt: ‘graag een beetje calcium naar mijn nagels die afgebroken zijn’ of ‘graag wat meer ijzer naar mijn gal, want ik heb pijn in mijn buik na het eten’, wordt doorgestuurd naar het deel in de hersenen dat er iets aan kan doen. Calcium wordt aangestuurd door je thalamus zelf en ijzer door je hypofyse, om een voorbeeldje te noemen. Als dit werkt, ben je niet ziek en word je ook niet ziek. Krijg je toch een keer een griepje, dan is het snel weer over.

Maar door shocks, trauma’s en een negatieve omgeving stopt je zenuwstelsel met het doorgeven van bepaalde seintjes. Dan krijgt je thalamus bijvoorbeeld geen seintje meer van je ogen om meer selenium en word je bijziend of verziend. Je longen krijgen te weinig vitamine C en dan krijg je COPD of een andere longaandoening, afhankelijk van allerlei factoren. Het bijzondere van dit alles is dat het zich niet zo zichtbaar afspeelt. Dus als je je bloed laat prikken, komt er geen seleniumtekort uit. Dat héb je ook niet: het wordt alleen niet meer naar je ogen gestuurd. Zou de verpleegkundige het selenium in je ogen kunnen meten, dan zou het kunnen dat het wél zichtbaar is. Dat weet ik niet, want de medische wetenschap werkt niet op deze manier om zo de diepste wortel van je aandoeningen te meten en dus moet ik naar de hele fijne frequenties (‘helderziend’) kijken om het te zien. Dat is plan B, zeg maar. Gelukkig dat ik het kan, want anders kon je honderden ziektes nooit genezen. Artsen weten dit wel hoor, over je thalamus, maar ze doen er niets mee. De alternatieve geneeskunde geeft vitaminepillen, maar die werken ook maar heel even. Het probleem blijft terugkeren net zolang totdat je het bij de wortel hebt aangepakt.

Op naar de genezing. Het handigst is uiteraard altijd dat je gewoon bij mij komt en je snel laat genezen. Ik haal in een noodgang tonnenvol met van alles uit je wat er niet hoort. Meestal wordt dat ‘energie’ genoemd, maar als het simpele energie was, hoefde je niet bij mij te komen om het weg te laten halen! Dan was een fijne wandeling of fietstocht in de vrije natuur voldoende om weer frisse energie te hebben. Nee, het zijn obstakels, blokkades, mensen die je in de weg staan etcetera en die zitten allemaal muurvast. Toch is er iets wat enige werking heeft op je thalamus en dat is …. byzantijnse koormuziek! Daar waar de Griekse byzantijnse muziek je energetisch opschoont, werkt de Russische op je thalamus. Urenlang heb ik gezocht in alle ‘mooie’ muziek die ik ken uit de hele wereld, maar mijn hoofd begon helemaal te trillen, toen ik bij de Russisch-orthodoxe kerkkoren aankwam. Daar moeten we dus wezen en zoek gerust meer zulke muziek op. Die vind je wel naast deze video, als je die in Youtube opent.

Als je meer wilt lezen over herinneringen en andere zaken die genezing tegenhouden en die je dus dient te verwerken als je niet meer ziek wilt zijn en geen tegenslagen meer wilt, kun je dat hier vinden in dit artikel.

Daarom heb ik hier een werkelijk schitterend werk van Pyotr Ilyich Tchaikovsky: The hymn of the cherubim, hier uitgevoerd door het USSR Kamerkoor van het Ministerie van Cultuur. In het Russisch heet het stuk Херуви́мская песнь лирика (Cherubimskaya Pesni Lirica). Luister er maar eens naar en merk op wat het doet met je hoofd! Dat is nou genezing:

 

 

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Dit bericht heeft 2 reacties.

 1. Wat naar Carola en wat heb je al veel geprobeerd! Och ja dat niet serieus genomen worden, dat ken ik ook. Dat is zo rot om mee te maken en zo onterecht ook!
  Ja ik heb wel een oplossing. Om echt van klachten af te komen, moet je immers naar de basis ervan gaan en die repareren. Dat stukje hersenen, de thalamus, moet aan de betrokken delen van je hersenen gaan vertellen dat die wat minder hormonen moeten aanmaken en rondsturen. Het feit dat je zulke klachten hebt, betekent dat dit nu niet goed genoeg gebeurt. Plus geen enkele therapie helpt, dus dan zit er een blokkade. Die kan ik energetisch verwijderen.

 2. Carola

  Heb je ook de ultieme oplossing voor ernstige overgangsklachten zoals nacht zweten, zeer slecht slapen en aankomen. Ik heb al zoveel middelen geprobeerd maar helaas zonder succes.
  Aschwaghanda, magnesium, maca, matcha, hormoontherapie (Femoston) en Vogel Famosan. Ik ben het zo ontzettend zat want de klachten vergallen mijn levensgeluk. Sporten doe ik met een ventilator aan anders leg ik het af wat hitte betreft en koken doe ik met een hemdje aan en het raam open vanwege de hitte.
  Ik zou een reset in die grijze massa daar bovenin willen zodat ik weer normaal kan functioneren.
  Reguliere artsen nemen de ernst van mijn klachten niet serieus en dat is heel erg frustrerend.

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.