Het verschil tussen voodoo en angstzaaierij

Het verschil tussen voodoo en angstzaaierij

Ik heb een paar bijzondere vriendinnen, die me af en toe rariteiten uit het nieuws melden. Vanochtend vertelde één van hen me over nota bene het OM, het Openbaar Ministerie, dat voodoo-experts inzet om Nigeriaanse vluchtelingen te kalmeren. Die zijn bang, omdat er ‘vloeken’ over ze uitgesproken worden om te voorkomen dat ze in opstand komen tegen de mensensmokkelaars, zo meldde de Telegraaf afgelopen week.

Nu heb ik dus jarenlang alle magie op academisch niveau bestudeerd – ook voodoo uiteraard. Voodoo, winti, guna-guna, hekserij: noem het zoals je wilt, want het is allemaal hetzelfde. Tenzij het met de negatieve kliek van ruim 500 oppermachtige mensen rondom mij verbonden was, deed het absoluut niets met het innerlijk van mensen. Die worden er bang van en gaan dan vanuit angst reageren, maar dat is niet hetzelfde als dat ze beïnvloed zijn door magie! Je kunt om anderen te manipuleren allerlei mindtrucks uithalen, waardoor het lijkt alsof je onder invloed van het een of ander staat. Ik heb daar heel wat van gezien, maar dat is allemaal pure suggestie en slimme intimidatie. Als iemand écht magie gebruikt, dan is er een hele wereld vol met energetische rotzooi, die ik gewoon kan zien. En weghalen dus.

In Afrika ben ik maar heel weinig magie tegengekomen en in Azië ook. 99% van de echte magie zat hier in Nederland, want hier hadden mensen van die enge krachten, waarmee ze anderen kapot konden maken. Dat kunnen ze nu al een paar jaar niet meer. Ik heb die mensen stuk voor stuk moeten uitschakelen en sommigen waren die krachten zelf al eerder kwijtgeraakt. Ik weet dus heel goed wat ik zeg en heb er ook bewijzen van gezien dat ze die krachten echt hadden. Niemand buiten Nederland had zulke krachten. Wel konden negatieve mensen uit andere landen die hier kwamen wonen, die krachten misbruiken, maar het bereik ervan ging tot de grenzen van Nederland en geen millimeter verder.

Enfin, daar heb ik vaak over geschreven. Ik haalde die artikelen altijd snel weer weg, want als ík degene ben die het zegt, word ik voor schut gezet. Terwijl anderen die er helemaal niets vanaf weten en het ook niet zien, maar raak kunnen raaskallen en onterecht heel veel geld verdienen met pure suggestie. Ik heb tientallen mensen van magie afgeholpen, omdat ik het als enige kan zien. Hoe ga je een ingewikkelde knoop in je veters losmaken zonder die te zien? Je kunt de veters verbranden, maar als je niet ziet wat je doet, verbrand je je hele huis. De mensen die bij mij kwamen met klachten over magie, waren allemaal bij van die zogenaamde ‘voodoomasters’ geweest. Die vragen tussen de €800 en €5000 om zogenaamde magie op te lossen, terwijl het meestal nog niet eens echte magie is ook. Angst door intimidatie los je bovendien niet op met spreuken, kruidenbranderij en dat soort dingen.

Daarom zal ik je nu vertellen wat er wél met die arme vluchtelingen uit Afrika gebeurt. Het is verschrikkelijk, dat ontken ik beslist niet. Het is alleen angstzaaierij en geen magie. Die kerels die macht hebben over de vluchtelingen, zeggen met luide, intimiderende stem een of ander iets in het Arabisch of een (fictieve) Afrikaanse taal tegen hun slachtoffers. Héél toevallig is dat nooit de taal die zij zelf spreken. Daarbij ontmoedigen ze hen met kracht om in opstand te komen of hulp te zoeken of wat ook. Door de schrik van die luide stem die iets onverstaanbaars zegt en de intimidatie die eraan vooraf is gegaan, blijft de herinnering aan de gebeurtenis in het gebied van Wernicke van de slachtoffers hangen. Daardoor komt het niet aan bij de frontale cortex, die het in proportie zou moeten brengen en verwerken. Zo blijft de angst enorm en zetten die mensen zichzelf op slot.

De wetenschap heeft dit verder nooit onderzocht, omdat ze ervan uitgaan dat mensen die domme dingen doen, dat uit eigen keuze doen. Ze hebben wél onderzocht dat ongeveer hetzelfde gebeurt, als mensen een ongeluk hebben gehad en daarna niet meer goed uit hun woorden kunnen komen. Maar het is eigenlijk hetzelfde als wat ik hierboven beschrijf. Het is ook hetzelfde als iemand met kracht wordt geïntimideerd om bijvoorbeeld te stoppen met een studie, relatie of baan. De mensen kunnen later niet meer praten over wat er gebeurd is, omdat ze er de woorden niet voor kunnen vinden en dat heet afasie van Wernicke.

Ik heb onderzocht hoe het werkt en ook hoe het opgelost kan worden, maar míjn advies willen ze vast niet bij het OM. De waarheid ligt immers nooit zo goed bij mensen van de overheid. Ik verwacht dat ze een hele kluif aan die zogenaamde ‘voodoo-experts’ hebben, want dat zijn niet de makkelijkste mensen en meestal zijn ze zo corrupt als de neten. Waarschijnlijk maken ze die mensen zo mogelijk nog banger en ik heb met de slachtoffers te doen.

 

© Vassiliou Empowerment

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu