Het sprookje van Jeugdzorg, Overheid en Pedofielen

Het sprookje van Jeugdzorg, Overheid en Pedofielen

Nooit heb ik kunnen begrijpen waarom er pedofielennetwerken zouden zijn. Wat is het nut ervan?, vroeg ik me dan af. En ja, je hoort het wel eens op het nieuws dat er zo’n netwerk is, maar dat daar dan hooggeplaatste mensen deel van uitmaken, wilde er bij mij niet in. Nog steeds niet eigenlijk, hoewel de bewijzen zich toch wel opstapelen. Zowel in onze privésituatie als in wat ik van anderen hoor, alsook wat ik zie aan de fijnstoffelijke bewijzen, die mensen die stoute dingen doen, achterlaten aan ultrafijne vingerafdrukken. Ja er is minstens één netwerk op dat vlak, waar ze ook weer aan die griezelmagie doen uit het oude Egypte. Dat is niet wereldwijd, maar wel in veel landen met Nederland als kampioen, voorzover ik begrijp. Volgens hen esoterische kennis, maar het is gewoon ordinaire magie om niet te zeggen puur satanisme.

Ik zit nog met een uiterst pijnlijk en duizelig hoofd en zwarte kringen rondom mijn ogen te schrijven, na twee gigantische beroertes deze week. Meestal zijn ze na een uur of drie à vier wel weer over, maar deze twee duurden een hele dag plus nog een paar dagen bijkomen. Het kan best zijn dat ik minder scherp ben dan anders, maar dat hoort er maar even bij! Ik denk dat we de slang nu bij z’n kop hebben gepakt: waarom is er zo’n enorme roddel- en haatcampagne over mijn gezin uitgestort in Wageningen? Omdat er wel degelijk een oppermachtig pedofielennetwerk is en niet alleen een leerkracht waar we last van hadden, maar nog meer betrokkenen daarbij horen. Die clubs zijn oppermachtig – “ze hebben allemaal toch wel een drietal veren in hun kont”, zei een vroegere gastouder altijd tegen me, toen ik 16 was en op zoek naar de mogelijkheid om op kamers te gaan, zodat ik mijn school kon afmaken.

Die pedofielen zijn dus niet alleen verenigd in netwerken en toestanden, maar doen ook aan allerlei zwarte zonden zoals satanisme en Egyptische troep. Dusseh van die zogenaamde voor een leek tenminste ontzéttend moeilijk te begrijpen esoterische kennis, weet je wel. Daar zijn wij, normale mensen, te debiel voor, maar zíj met hun superieure intelligentie en begripsvermogen en met hun verheven taak om ‘t plebs te regeren, kunnen dat wel leren. En uitvoeren uiteraard. Dat je op een gegeven moment, als je zo’n ambt bekleedt, uitgenodigd wordt door zo’n elitaire toestand als de Vrijmetselaars of Kabbalisten, snap ik nog énigszins, maar pedofilie?? Waar komt zoiets dan uit voort, zou je denken? Hoe vinden die types elkaar überhaupt?

Niet allemaal doen ze zulke erge dingen trouwens en er zitten ook van die kerels tussen, die ‘alleen’pedofiel schijnen te zijn: dat wil zeggen dat ze alleen het verlangen hebben naar seksuele daden met kinderen, maar er niet aan toegeven. Iemand die er wél aan toegeeft, heet volgens hen officieel een pedoseksueel. En het schijnt ook nog eens zo te zijn, dat die laatsten lang niet altijd pedofiel zijn: een kind aanranden of verkrachten heeft meer met macht te maken dan met seks, zo beweren pedofielen. Zelfs de Wiki vindt het, kijk hier maar. Of het waar is, moet wat mij betreft nog blijken. Om eerlijk te zijn, ben ik uiterst sceptisch over bovenstaande uitspraken. Als jij 40 jaar lang zulke gevoelens hebt, ga je toch een keer over de schreef, of niet dan? En wie zijn dan die pedofielen uit die netwerken? Pedofielen of pedoseksuelen? Of satanisten? Of allemaal? Overlapt het mekaar? En vinden die gasten die op kindermisbruikvakantie naar landen als Thailand gaan dat ze pedofiel zijn of pedoseksueel? Veel vragen die mij in ieder geval op dit moment niet duidelijk zijn. Overigens is pedofilie een officiële stoornis, die in de DSM (Het Grote Stoornissenboek Der Psychiatrie) voorkomt.

Nu wil het euvel dat juist de zogenaamd niet-praktizerende pedofielen tijdens de Gay Pride in Amsterdam deze zomer nogal wat stennis hebben veroorzaakt. Zij wilden namelijk per se meedoen, omdat ze óók ‘anders seksueel’ zijn en dus bij de LGTB+club horen volgens henzelf. Niemand anders was het er echter mee eens en dus werden ze niet toegelaten, maar de kranten stonden er vol mee. Misschien heb je er iets van meegekregen. Hier is een bericht uit de AD. En hier een ándere pedoclub die daar weer helemaal tegen was. Als je bedenkt dat daar lieden tussen zitten, die oppermachtig zijn, geloof je maar half dat ze echt tegen elkaar ageren. Ze vonden het waarschijnlijk erger dat ze in het nieuws kwamen dan dat één van hun bewegingen mee wilden doen met de Gay Pride. Tenminste, dat denk ik nu ik dit allemaal te weten kom. We gaan het wel zien en ik oordeel nog maar niet voordat ik meer duidelijkheid heb. Dit soort netwerken moet je sowieso toch oprollen op het fijnstoffelijke niveau, want zó via rechtszaken enzovoort bereik je helemaal niets. De vent die zich op de school van mijn zoon zeker aan 10 (!) kinderen vergreep, terwijl de school wist dat hij al eerder ontslagen was om die reden, zou door de rechter gewoon vrijgesproken zijn, ware het niet dat hij doodgegaan was tijdens de rechtszaak. En dat is slechts een voorbeeld!

Wat ik er niet aan snap, dat is dit: waaróm verenigen mensen zich omdat ze pedofiele ideeën hebben? En nog meer: hoe krijgt een club met zulke mensen, die toch gewoon heel simpel naar een psychiater horen te gaan voor een paar kilo therapie, zóveel macht en hebben de leden állemaal belachelijk hoge maatschappelijke posities?? Die mensen zijn immers geestelijk ziek! Zouden er dan zoveel mannen zijn met het ziekelijke verlangen naar seks met kindjes?? Of zou dat satanische gedoe zóveel macht tot gevolg hebben dat iedere jojo met grootheidswaanzin lid wordt van zo’n tent? Ik begin inmiddels gewoon iedere politicus zonder gezin of in ieder geval toch een partner te verdenken. Tijd om meer onderzoek te plegen en dat ga ik doen! Ik zal melden wat ik tegenkom in de fijnstoffelijke wereld. Tot nog toe is dat een hele serie offertafels met kinderen en jongeren erop en ergens hangt een enorme foto van mij aan een muur. Raar genoeg is dat mijn nieuwe foto, die ik ook hierboven op mijn site heb staan. En ik kan je dus helpen als je iets op het gebied van kindermisbruik hebt meegemaakt of als iemand in je omgeving dat heeft.

Ik ga eens even wat geestelijk gezonde muziek met je delen, want daar ben je vast aan toe, nadat je dit gelezen hebt over het nare onderwerp van kindermisbruik! Dit is Carlos Santana samen met Alicia Keys, Black Magic Woman:

 

 

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu
%d bloggers liken dit: