Het ontstaan en genezing van alle ziektes en klachten

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Vandaag heb ik mijn gewéldige artstieke talenten weer eens even op je losgelaten. Ik heb voor je getekend hoe ziektes ontstaan en hoe ze door en over elkaar heen in je lichaam zitten. Waar dat allemaal door veroorzaakt wordt en dat vind je in de eerste video hieronder.

In de tweede video vind je mijn verhaal over hoe je dat allemaal weer geneest. Wat kruiden en geneesmiddelen bijvoorbeeld echt doen en wat je verder ook nog dient te doen om te genezen.

In de derde video gaat het over de mentale component van ziektes: tegenslagen, blokkades, tegenwerking, mislukkingen, stoornissen, depressies enzovoort. Iedere ziekte of klacht is zowel lichamelijk als geestelijk.

Ik heb als voorbeelden vooral MS, een vitamine B12-tekort en dyslexie gebruikt. Wat ik ook uitleg, is wat mindfulness echt is en hoe je daarnaar toe werkt tijdens het genezen van klachten.

 

De tweede video:

 

De derde video:

 

©Sophia Vassiliou – Vassiliou Empowerment

2 Comments

  1. Wijze Sophia,

    Dit is wetenschappelijke kennis van de ziekte-, gezondsheids- en genezingsleer.
    Dit is de hoogste kennis die er is. Hier bestaat nog geen eens een titel voor in de geneeskunde.

    Chapeau .

    Veel liefs Mo.

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

%d bloggers like this: