Het levensbeeld van de Kabbalah

Duizenden jaren lang hebben mensen zich beziggehouden met zogenaamde occulte wetenschappen. Daaronder vielen bezigheden als astrologie, kabbalistiek, het tekenen van mandala’s, orakelen, kaartenleggen, handlezen, heilige geometrie en meer van dat soort dingen. Nu kun je het gewoon leuk vinden om aan het werk te gaan met iets wat niet veel mensen kunnen en wat een beetje geheim is, maar de meeste mensen verbonden er krachten aan. Daarmee was een horoscoop niet langer gewoon een manier om iemand te helpen kansen te creëren in het leven; kaartenleggen betekende niet simpelweg zoeken naar een oplossing voor een levensvraag; kabbalah betekende niet dat je, als je toch ging verhuizen, liever op straatnummer 8 ging wonen dan op 3 en een mandala was niet zomaar een mooi stukje kunst. Nee, mensen deden er iets onzuivers mee, waardoor ze het leven naar zichzelf toe konden trekken. Dan kregen zíj die mooie baan in plaats van een ander die er beter geschikt voor was. Zíj kregen dan die leuke vrouw of man, terwijl ze helemaal niet met die persoon om wisten te gaan en die onderdrukten enzovoort, enzovoort, enzovoort.

mandala

Een mandala is niet alleen een kunststukje, maar een manier om je leven op een nare manier vorm te geven

Tussen 2009 en 2012 heb ik me moeten bezighouden met al dit soort nep’wetenschappen’, waarmee mensen dus stiekem anderen ziek maakten en zelf een beter leven pakten. Ze pakten in feite de kansen van anderen af op deze manier. Het was echt niet alleen maar op de wijze van ‘brutalen hebben de halve wereld’. Probeer maar eens alleen maar brutaal te zijn: dan krijg je lang niet altijd gedaan wat je wilt hebben. Reken daarbij je kansen uit en zet de getallen naar jouw smaak, waarna je nog eens probeert brutaal te zijn. Dan krijg je wél wat je hebben wilt en nog leuker: dan hoef je niet meer brutaal te zijn, wat als voordeel heeft dat voor jou altijd alle deuren openstaan, terwijl een ander niets krijgt in het leven en de mensen vinden je nog aardig en interessant ook.

Zelf deed ik bij tijden aan astrologie, numerologie, handlezen, kaartenleggen en fengshui. Voor míj waren dat manieren om een ander beter te begrijpen, om te zien of er nog een kans was om een baan te vinden, te verhuizen, een relatie te redden enzovoort. Maar anderen haalden er krachten uit. Ik heb wel vaak verteld dat er ongeveer een miljard mensen waren, die een soort van mentale krachten bezaten. Zij konden hun rechter hersenhelft zodanig manipuleren, dat ze dingen konden laten gebeuren. Ik heb ook verteld dat ik die krachten met eigen ogen in werking heb gezien, bijvoorbeeld toen onze achterbuurvrouw zei dat je ‘je krachten toch ook moest gebruiken’ om de hond van een huis schuin achter ons stil te krijgen. Ze deed het voor en ik mag een boon worden als het niet waar is: op slag was het beest stil hè, toen ze zijn naam op mysterieuze wijze fluisterde. Ik zweer het je. Daarna wilde ze dat ik het deed. Nou, dat ging dus niet helemaal goed, zal ik maar zeggen: het beest hield echt niet op met kei- en keihard blaffen. Ik kon het niet! Niet iedereen kon het namelijk.

sephiroth

Dit ding heet ‘sefiroth’ en werd ook druk gemanipuleerd in de kabbalah

Er zijn nog wel meer voorbeelden hoor, maar ik laat het even hierbij. Deze keer was namelijk zó duidelijk dat je nu weet dat ik die krachten niet verzin. Bovendien heb je vast wel eens meegemaakt dat iemand ‘iets’ bij je deed – je zag het misschien wel gebeuren – en opeens ging je relatie stuk. Of je raakte verslaafd aan alcohol, je werd ontslagen, ziek of wat dan ook. Die krachten waren echt en ze waren gestoeld op geometrisch geneuzel. Wiskunde, geometrie. Ik kende in die tijd iemand die abracadabra deed met mandala’s die ze zelf had ingekleurd. Die legde ze op tafel en dan ging ze in concentratie ermee zitten schuiven. Handen erop en tja … manipuleren eigenlijk, hoe moet ik het anders noemen? Het is iets waar ik me niet mee bezig hou, omdat ik het belachelijk vind. De waarheid is echter wel dat ze het voor elkaar kreeg dat ik ALS kreeg naast de MS die ik al had en bijna overleed aan verlamde longen tussen 2012 en 2014. Ze was dus eigenlijk een ordinaire moordenares.

Een stukje ervan kan ik verklaren. Mensen die heel erg egocentrisch en narcistisch gericht zijn op zichzelf, voelen en ruiken altijd kansen om een ander een hak te zetten ten voordele van zichzelf. Ik weet zeker dat je zoiets wel eens hebt meegemaakt. Dit is het soort mensen dat eerder die krachten bezat en ze hadden eigenlijk hun hersenen zo afgericht, dat ze het altijd intuïtief wisten wanneer er iets te halen viel. Zo kwam mijn ex áltijd met grote nauwkeurigheid bij ons aan de bel hangen op de momenten, waarop mijn jongste zoon een driftbui had en ik hem naar boven gestuurd had voor een time-out. Dan nam hij hem mee, gaf hij hem toch zijn zin (zucht) en bracht hij hem even later weer thuis met zo’n arrogante houding van: jij kunt niet opvoeden, kijk míj maar eens. Maar dat is niet opvoeden natuurlijk. Maar zó krachtig konden deze mensen zichzelf dus programmeren en ik weet dat je het wel eens meegemaakt hebt. In Nederland hebben we 5 miljoen zulke mensen en dat is 1:3. Het is onmogelijk dat je zoiets nooit meegemaakt heb (of dat je het zelf gedaan hebt).

 

De programmering van hun hersenen kwam niet maar zo uit de lucht vallen! Je had er die het met religie deden: die gingen dan ‘vurig bidden’, waarbij ze dus enorme kracht zetten op datgene wat ze wilden en als het uitkwam, schijnheilig rondvertelden dat ‘God hun gebed verhoord had’. Raar toch dat God alléén gebeden van gemene mensen verhoort, niet? Míjn gebeden werden nooit verhoord hoor, hoe hard ik het ook probeerde. Anderen deden het dus met van dat occulte gedoe. Die gingen van alles zitten uitrekenen met die kabbala of met numerologie, die kabbala voor het volk is zeg maar en dan kregen ze hun zin. Of ze deden het met mandala’s, met astrologie, kaarten enzovoort: ze legden kaarten, maakten een horoscoop of zo’n tekening, zochten het gewenste antwoord op hun vraag erin op en zetten er dan kracht op met die hersens van ze.

meditatie-geometrie

Leuk plaatje met mooie kleurtjes, maar ondertussen zaten mensen dit echt te doen om over de rug van een ander op te klimmen in het leven

Hoe denk je dat mensen anders zomaar aan topbanen komen? En hoe kun jij op een rationele manier uitleggen hoe die sukkels die overal een puinzooi creëren, toch iedere keer weer een nieuwe topfunctie krijgen? Hoe kan het dat huwelijken en relaties tussen een negatieve, gemene en een lieve persoon maar doorsukkelen en nooit stranden? Hoe kan het dat ík ziektes kan genezen, maar dat niemand anders een ziekte van het slot afkrijgt en kan genezen? Waarom blijf je altijd ziek worden als je eenmaal ziek bent geweest? Hierdoor, lieve lezers!

Ik heb eindelijk één van die knakkers die mij zo moeten hebben van de kwakx betrapt op een lidmaatschap van een vrijmetselaarsvereniging die ook aan kabbala doet. Die mensen doen dus hele ceremoniën, waarin ze mensen vervloeken en anderen de maatschappelijke ladder op helpen. Mij heeft die club vervloekt in de zomer van 2011 en zij hebben mij die tia’s oftewel beroertes toebedeeld. Na de eerste in 2011 kreeg ik MS en raakte ik verlamd. Er zit een ader in mijn hoofd die constant verstopt raakt, die de artsen niet hebben gevonden op de CT-scan, die ook inderdaad niet zo duidelijk is. Daar heb ik puin in gevonden. Dus stukjes cement en beton, die ík er niet in gestopt heb. En die persoon zit erin met zijn kliek van stiekeme kabbalisten, die per se willen dat mijn praktijk ophoudt te bestaan en dat ik doodga. Het boeit ze voor geen meter dat ik moeder ben en geen tijd heb om dood te gaan. Het zijn ordinaire moordenaars, alleen dus met een wit boordje an, waardoor je het wat minder ziet. Dat ik de maatschappelijke taak heb om te zorgen dat dit soort corrupte criminelen niet langer alle macht op aarde hebben. Beter nog: daar hebben ze leedvermaak om, want ik heb het over mensen die geen enkel gevoel hebben voor een ander, maar wel topfuncties in de regering en in het bedrijfsleven.

pi

Het getal pi, ook  deerlijk misbruikt

Waarom moeten die per se míj zozeer hebben? Awel, omdat ik mijn taak op het gebied van het creëren van een eerlijke en gezonde wereld ook daadwerkelijk uitvoer. Als ik geweten had wat ik mezelf op de hals haalde, toen ik hier in 2009 mee begon, had ik het vierkant geweigerd. Dat zeg ik je! Ik had er echt geen idee van dat die mensen voelden dat ik aan hun macht kwam en hun die ontnam. Sterker nog: ik wist niet eens dat er dit soort mensen bestonden, die bij van die schimmige clubjes zaten en creëerkrachten bezaten. Daar had ik wel over gelezen, maar ik geloofde dat niet. Ik heb de eerste ongeveer 5 jaar dat ik dit werk deed, ook regeringsleiders op mijn blog gehad. Ook die merkten dat hun macht taande en zoek maar eens op het internet op hoeveel dictaturen alleen al in Afrika en Azië het loodje gelegd hebben sinds ik dit werk doe. Hoe mensen anderen niet meer ziek kunnen maken met shit zoals reiki en andere onzuivere zooi. Hoe banken omvielen en met man en macht op kunstmatige wijze omhooggetakeld moesten worden. Het werk is echt nog niet klaar, maar dát is de reden waarom ik zulke machtige mensen achter me aan heb, die onterecht op een hoge maatschappelijke positie zitten en daar met alle geweld nooit weer af te krijgen zijn. Het kan wel en het gaat ook gebeuren, maar het machtsbolwerk begint nu pas echt om te vallen.

fibonaccischelp

Ook een rekenkundig ding, de fibonaccischelp. Hevig misbruikt, maar in feite gewoon een rekenkundig hulpje

In de kabbala vindt men dat God niet een mens is of een engel, maar een systeem. En ze vinden dat je dat systeem dan zogenaamd ‘positief’ moet beïnvloeden, zodat de wereld beter wordt. Het zijn geen goede mensen die dit vinden, maar manipulerende narcisten, die alles voor zichzelf willen graaien en een ander niets gunnen. God is gewoon een engel en hij heeft natuurlijk ook een vrouw, de Godin of Moeder God. Die twee doen alles wat ze kunnen voor de mensheid en de hele wereld, maar dat is niet eenvoudig als je in een wereld moet leven waar het kwade triomfeert. Het idee alleen al dat je je in je bolle harses haalt dat God een systeem is en dat jíj, stuk onbenul die zich met platte moordenaarspraktijken en pikzwarte magie bezighoudt, daar wel even invloed op mag hebben!!! Daarom ben ik begonnen om er een einde aan te maken, maar het was wel de bedoeling dat ik daarbij hulp en steun kreeg. Zoals het nu gaat, kan het niet doorgaan. Je móét je verzetten tegen je eigen onwil, tegen je luiheid, je arrogantie en tegen alles wat maakt dat je je niet inzet voor een betere wereld en dat je mij niet bijstaat.

 

 

© Sophia Vassiliou

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.