header
Het advies van je leven

Het advies van je leven

Al zoveel jaren schrijf ik zeer waardevolle artikelen over wat ik ontdekt heb over hoe je wél kunt genezen van bijna alle ziektes, waar iedereen iets aan zou kunnen hebben. Ik mag alleen nooit eens lezers treffen die eens helpen delen, terwijl mijn lezers andere artikelen met veel minder goede inhoud wél overal delen. Vroeger had ik een behoorlijke lezerskring, maar die bestond grotendeels uit mensen die mijn leven juist uit moesten, omdat ze mijn praktijk én mijn privé-leven bewust platlegden met roddels, haatcampagnes en die stiekeme energetica. Nieuwe mensen konden en kunnen er niet bijkomen, want mijn praktijk, sociale media en website worden nog altijd angstvallig bewaakt door kwaadwillende hersenloze monsters, die mij het geluk niet gunnen. Maar niet alleen mij, want iedereen die niet bij me komt, mist een enorme portie positieve levenskracht, een fantastische set adviezen voor je leven, een stuk genezing om u tegen te zeggen, een vrolijke bak humor en koffie ook nog ja en dat was het geloof ik.

Voor déze mensen heb ik vandaag eens van die psychologiekaartjes getrokken. Als je dat volgens de regeltjes doet, trek je er één van, maar ik heb het niet zo op ingeblikt spul en heb er een Keltisch kruis van gelegd. Dat had een mooi resultaat, dat ik even met je wil delen! Ik leg wel vaker kaarten, want om al dat stiekeme tuig van me af te krijgen, moet ik weten wat ze uitgespookt hebben in mijn leven of dat van mijn geliefden of cliënten en daar zijn allerlei waarzeggerskaartjes een vet goeie hulp bij. Ik ben zo ontzettend kotsbeu van het getrek aan mijn leven en dat van mijn kinderen door dit schorriemorrie, dat ik even aan mijn onderbewuste (geloof ik, want hoe trek je anders zulke rake kaartjes?) gevraagd heb om wat advies voor deze types:

Psychologische kaartjes
Psychologische kaartjes, maar moeilijk leesbaar geloof ik

 

psychkaarten
Eerste deel legging
psychkaarten
Psychologische kaartjes tweede helft

 

Voor negatieve mensen: eis niet het onderste uit de kan in het leven. Leer tegen je verlies te kunnen, vergelijk jezelf niet eeuwig met anderen, wees eens niet zo stom jaloers en plamuur jezelf niet vast aan een ander. Erger je niet aan alles! En je hoeft de toekomst ook niet te weten, want die staat niet eens vast. Eén stap per keer zetten is meer dan genoeg. Wees realistisch in je verwachtingen en bemoei je niet zo met anderen. Geef hun de ruimte voor hun eigen leven en leef zelf dat van jezelf. Gun hun alle succes die je jezelf ook gunt en meer. Blijf af van alles wat een ander toebehoort, ja incluis hun partner, hun kinderen, hun gezondheid, hun succes en andere ontastbare maar wel degelijk echte zaken! Klamp jezelf niet vast aan een ander zoals een inktvis, want dat is ranzig.

Hou op te klagen, zie dat het glas halfvól is en zie eens hoe mooi het leven is. Geef niet gelijk op als iets je niet gelijk lukt en hou op met denken dat jij meer waard bent dan een ander. Of dat je maar raak kunt sneren en krijsen tegen anderen die zich daartegen niet kunnen verweren. Machtsmisbruik sucks! O ja en kap eens met het doodwensen of anders wel aanklagen van iedereen die en alles wat niet gelijk in je straatje zit! En denk in overvloed in plaats van in beperkingen. Doe geen domme dingen waar je later spijt van krijgt en kijk eens in de spiegel in plaats van altijd en eeuwig een ander de schuld te geven van je eigen stupiditeit. We zijn er zat van en accepteren dit soort gedrag niet meer van jullie!

Ik heb nog meer op mijn lever en wil het allemaal nu kwijt! Al die jaren heb ik al mijn pijn en verdriet moeten inslikken, want anders gingen ze me nóg erger dwarszitten, maar nu gooi ik alles eruit in dit stuk. Wat we ook niet kunnen hebben van jullie negatief volk is het eeuwige gejank en zielige gedoe als je weer eens iets stoms gedaan hebt en iemand je terecht op je lazer heeft gegeven. Of omdat je geld op is, want je hebt het weer eens uitgegeven aan onzinnige rommel of aan gokken of andere verslavingen. Eigen schuld. En dan die achterbakse wrok! Zoals die types van Jeugdzorg & Co of van die hypocriete leerkrachten, die kwaad worden als je je kinderen succesvol tegen ze weet te beschermen en dan wraak gaan nemen. Of van die narcistische, liegende en konkelende exen. Iewwww!!!

O ja en voor mannen: er zijn dus ook normále vrouwen hè! We zijn niet allemaal van die debiele, materialistische wijven, die een kast vol kleren hebben en nog steeds zeiken dat ze niks hebben om aan te trekken; of die per se vijf keer per jaar op dure vakanties moeten; die sowieso van alles moeten en eisen; die altijd alles van je moeten hebben, bazig zijn en overal over zaniken, maar zo verrekte hypocriet zijn dat ze zich in gezelschap opeens wél kunnen gedragen. O ja of zo’n tiep dat je even afzeikt waar je vrienden of je ouders bij zijn. Ook altijd lekker. Als je zo’n vrouw aan je zij hebt, is het wellicht tijd om eens te verkassen en iemand te zoeken, die positief denkt, humor heeft, gezellig is, niet te lui is om het huishouden te doen, een goede moeder is en ook eens aan jou denkt. Hou in ‘s hemelsnaam eens op te denken dat alle vrouwen zo zijn, want dat is niet zo! Ik ben toch ook normaal? Zo zijn er velen hoor. En als je er zoeen hebt, wees dan zelf ook lief voor haar hè. Denk erom. Vrouwen weten dit wel, dus hun hoef ik dit niet te zeggen! Maar als jijzelf zo’n zeikwijf bent, dan blijf je van de lieve mannen af. Die zijn voor lieve vrouwen en niemand die er verder meer aan komt. En dat geniepige alle bezit en geld van je ex eisen bij een echtscheiding, zodat zijn hele leven verwoest is, wil ik ook niet meer horen! Je gaat maar mooi werken voor je geld en je kinderen laat je bij de partner op wie ze lijken. Klaar hoor.

Voor positieve mensen heb ik een soort van positiviteitskaartjes gelegd, ook in een Keltisch kruis. Aan de staat waarin de kaartjes verkeren, kun je zien dat mijn jongens er gek op waren en soms nog steeds zijn. Ik heb het doosje niet meer om je te laten zien, maar ze zijn er nog wel in de winkel, mocht je ze leuk vinden. Ze zijn speciaal voor kinderen gemaakt en heten Eigenwijsjes. Toen ik ze in de winkel zag en leuk vond, vroeg ik hoeveel ze kostten. Veel, weet ik nog, maar ik mocht een kaartje trekken en wat denk je dat het was? “Ik ben rijk”! Dat vond ik zulke humor dat ik ze maar heb gekocht. En niet voor niets, want we hebben er heel wat oergezellige momenten mee gehad:

Positiviteitskaartjes
Positiviteitskaartjes
Positiviteitskaartjes
Eerste deel van de legging voor als het zo beter leesbaar is. Er viel een extra kaartje uit mijn handen, dat ik linksboven erbij heb gelegd. Doorzetten, ook als het moeilijk is allemaal, is een belangrijk goed!
Positiviteitskaartjes
Tweede deel van de legging

 

Dus voor positieve mensen, die eerst aan een ander denken en dan pas aan zichzelf en die volwassen in het leven staan: werk maar aan je zelfvertrouwen, denk positief over jezelf, wees maar niet zo hard tegen jezelf en sta jezelf toe te ontspannen en fouten te maken. Een Griekse rockzanger had ooit een lied, dat heette Άσε με να κάνω λάθος (Ase me na kano lathos) oftewel: laat me mijn fouten maken. En humor! Lach zoveel als je kunt. Als je zelf door alle toestanden niet meer zo goed bent in het maken van grappen en grollen, zet dan Youtube maar aan met je favoriete cabaretier of Laurel & Hardy ofzo. Ik zit hier ook vaak in mijn eentje te lachen, omdat ik nog steeds goed genoeg bewaakt word om geen vrienden in de buurt te mogen hebben.

Ja en dit mag je ook eens een keer delen! En liken! Alle narrige types mogen van me weten hoe ze zijn en hoe ik ze doorzie. Ik doe vaak net alsof ik erin trap, omdat ze me anders nóg meer kwaad doen, maar ik ben niet achterlijk. En alle aardige mensen mogen weer naar voren komen en gezien worden! Amen voor vandaag en een goeie zondag.

 

© Vassiliou Empowerment

 

Geef gerust een leuke reactie / Please feel free to give a nice reaction

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu