Getuigenis van een cliënte en vriendin

Sorry, this entry is only available in Dutch For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Hoi Sophia,

Bedankt voor het delen van al je waardevolle kennis! Met jouw tips en adviezen kunnen mensen hoopvol en optimistisch blijven in plaats van bij de pakken neer te gaan zitten en zichzelf op te geven. Het is namelijk vreselijk om ziek / ongelukkig te zijn en geen hoop meer te hebben dat je weer een gezond en gelukkig leven kunt hebben. Uiteraard hoor je als mens je verantwoordelijkheid te nemen voor alle keuzes die je maakt. Ook voor de gevolgen die daarbij horen!

Hoe sneller mensen aan de slag gaan met jouw tips en adviezen, des te sneller de wereld zal gaan veranderen in een gezonde, vredige en gelukkige wereld. Dat is precies de bedoeling, waar helaas weinig mensen zich bewust van zijn. Laat staan dat ze ernaar gaan handelen. Ook zijn mensen te eigenwijs door te denken dat ze het allemaal wel zelf weten / kunnen, waardoor ze jou respectloos behandelen en keihard negeren. In plaats daarvan kunnen ze het beste met al hun bescheidenheid netjes bij jou aankloppen voor hulp.

Er is maar één doel dat elk mens hoort te bereiken: 100% licht zijn en niets minder als dat. Jij bent de enige die weet hoe je dit doel kan bereiken en staat ook met alle liefde klaar voor mensen die wel 100% licht willen zijn. Nooit heb je me laten vallen. Iedere keer opnieuw spreek je me moed in en houd je me sterk. Hierdoor besef ik wat een bijzonder mens jij bent! Alles wat je doet is positief en inspirerend. Je geeft het goede voorbeeld aan anderen. Ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb om je als mens beter te leren kennen. Ik houd namelijk niet van vooroordelen, maar juist van feiten.

De waarheid is ook gebaseerd op feiten en leugens juist op meningen. De waarheid houdt je sterk, terwijl leugens je kapotmaken. Het is geweldig dat je keer op keer de waarheid deelt met anderen, ondanks dat ze geen onderscheid kunnen maken tussen waarheid en leugens. Het moet afgelopen zijn met alle illusies waar mensen mee leven en dat is jouw levenstaak! Ga zo door lieve Sophia en weet dat er hier in de wereld mensen zijn die wel liefde en respect voor je hebben. We reizen samen naar onze bestemming toe.

Groetjes, Vera

 

Reactie Sophia: dank je wel, Vera, wat lief! Ik ben ook bij dat je zoveel vorderingen maakt met betrekking tot je gezondheid. Je straalt weer en zit vol goede moed.

Lieve groet,

Sophia Vassiliou

 

© Vassiliou Empowerment

 

Tags: ervaringen met sophia vassiliou, getuigenis sophia vassiliou